- 3 Nisan 2018
- 359
- 206
- 33
- 38
- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.361
Evet bende ilk kez yerlesme sandım çünkü lekelenme dışında akşama kadar ne agri vardı ne kanama bütün hayallerimi suya düşüp durmasından bıktım hayaller rüyalar görüyorum hep allah sesimi duymuyomu diyorum bazen günaha giriyorum allahım hayırlısı diyorum hep ama bi an olur ya kopma noktasına gelirsin o noktadayim şuanÇok üzüldüm kuzum yerlesmeye benziyordu .hayırlısı olsun canım. Rabbim en kusa zamanda beklediğin mutlulugu yasaysın sana lütfen üzülne . Şer sandıklarımızda hayır var.
Verdi kuzum iğne bi deneyelim dedi yok olmuyo ters rahimliyim farklı pozisyona kadar denedim doktorun soledigini günlerde yaptım olmuyo öleyim ben valla öleyim canım yanıyo artikcanim yumurtlamada sorunun olmaya bilir ama yumirta gelisim asamasini ve catlatma ignesi esliginde dr kontrolunde gununu bilip daha iyi sonuc alinir dr dan talep etsen
Çok haklısın. Teselli etmeye hiç bir sözcük yetmiyor seni çok iyi anlıyorum. Allah kalbini ferahlatsın. İnşallah beklemediğin bir anda bebeğinin haberini alıverirsin.Evet bende ilk kez yerlesme sandım çünkü lekelenme dışında akşama kadar ne agri vardı ne kanama bütün hayallerimi suya düşüp durmasından bıktım hayaller rüyalar görüyorum hep allah sesimi duymuyomu diyorum bazen günaha giriyorum allahım hayırlısı diyorum hep ama bi an olur ya kopma noktasına gelirsin o noktadayim şuan
Amin inşallah canımÇok haklısın. Teselli etmeye hiç bir sözcük yetmiyor seni çok iyi anlıyorum. Allah kalbini ferahlatsın. İnşallah beklemediğin bir anda bebeğinin haberini alıverirsin.
deme canim ya vardir bir vakti saati.Verdi kuzum iğne bi deneyelim dedi yok olmuyo ters rahimliyim farklı pozisyona kadar denedim doktorun soledigini günlerde yaptım olmuyo öleyim ben valla öleyim canım yanıyo artik
Canim yaptim ama dedigim gibi negatif "her zamanki gibi"... insallah adet olmayız diyorum yinede..
Gunaydin ilk bebek mi olacak canmKızlar daha adet olmadım ama benimde kabak gibi tek çizgi.ışık altına tutuyorum ters çeviriyorum belki hayalet felan 2.çizgiyi görürüm diye yok.ben bbuay klomen progestan kullandım olması.yaşım kasımda 34 olacam.aşılama istemeliyim yoksa akışına mi bırakmalıyım
2.olacak inşallah.ilk bebeğimi 25 haftalık erken doğumla kaybettim.sonra kızım oldu o da çok zor şartlarda oldu.d.bakırın ilçesinde görev yapıyodum.ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum.eşim beni çok kırdı sen istedin sonuçlarına katlan dedi.şimdide istiyorum olmuyor.eşim isteksiz.bende aşılamayı onun suratını çekmemek için istiyorum.bende mi bir anormallik var .anlamıyorum.bebek istemem tuhaf birşey mi.zaten kızında düşecek korkusuyka hamilelikten birşey anlamadım.okula ağlaya ağlaya geldim gözlerim şiş....Gunaydin ilk bebek mi olacak canm
Allah yardımcın olsun canım şu mübarek günde senin için dua edicem Allah inş nasip etsin sana da. Umudunu kaybetme moralini hiç bozmaVerdi kuzum iğne bi deneyelim dedi yok olmuyo ters rahimliyim farklı pozisyona kadar denedim doktorun soledigini günlerde yaptım olmuyo öleyim ben valla öleyim canım yanıyo artik
Allah (c.c) buyurdu ki ; "benim en ziyanda olan kulum benden ümidi kesendir." .canim umidini kaybetme insallah cok guzel bir anne olursunBen 5 yıllık evliyim hiç bir problem yok malesef olmuyo kürleri denedim dualar ettim olmuyo yok yani ilk kez vazgeçtim ben artık yoruldum dayanacak gücüm kalmadı
2.olacak inşallah.ilk bebeğimi 25 haftalık erken doğumla kaybettim.sonra kızım oldu o da çok zor şartlarda oldu.d.bakırın ilçesinde görev yapıyodum.ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum.eşim beni çok kırdı sen istedin sonuçlarına katlan dedi.şimdide istiyorum olmuyor.eşim isteksiz.bende aşılamayı onun suratını çekmemek için istiyorum.bende mi bir anormallik var .anlamıyorum.bebek istemem tuhaf birşey mi.zaten kızında düşecek korkusuyka hamilelikten birşey anlamadım.okula ağlaya ağlaya geldim gözlerim şiş....
Bakalım artık bir adet olayım.adetin 3.günü gel dedi doktor.hayırlısı olsun hepimiz için..canım benim yaa neden böyle yaparlar ki bu eşler.. evlat kadar güzel birşey var mı.. şükür bir tane kızın varmış hemşom doktorunla görüş sen bence
Maşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBugün iğneden sonra 14. günüm..
Bat'a iğneye göre bir gün var..
B-hcg değerim 100.7 çıktı kızlar..
Amin amin inşallah..Maşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar daha adet olmadım ama benimde kabak gibi tek çizgi.ışık altına tutuyorum ters çeviriyorum belki hayalet felan 2.çizgiyi görürüm diye yok.ben bbuay klomen progestan kullandım olması.yaşım kasımda 34 olacam.aşılama istemeliyim yoksa akışına mi bırakmalıyım
Bugün iğneden sonra 14. günüm..
Bat'a iğneye göre bir gün var..
B-hcg değerim 100.7 çıktı kızlar..
Amin çok teşekkür ederim inşallah..gözünaydın canım.. Rabbim sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin
Canim sende durumlar nedir, bat mart bekleyenlerden hatırlıyorum yanlış değilsem. Gebelik var mi su angözünaydın canım.. Rabbim sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?