Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?
2 sene oldu canim, ben doktorumunda dediği gibi artık laparoskopi olacağım. Bi o kaldi cerrahi asama olarak insallah hayırlısı tabi. Bugün eve gidince bi test alıp yapacağım. Bata 3 var, varsa zaten çıkar, yoksa da ağrılarım başladığı zaman rahat rahat ağrı kesicimi alırım.

Çok güzel canım Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine

hayırlı olsunnn çok hoss :) rahat bir hamilelik geçirip bebeğini saglıkla kucagına alırsın inşallah.

test yaptın mı canım . yerleşme kanamasına benziyo. benim önceki gebeliğimde önce cokk acık pembe akıntı geldi sonrasında acık kahve leke geldi ve geçti. :) seninde yerlesme olabilir . test yapsan cıkar bence.

Allah gönlümüze göre hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda. Ben hala adet olmadım test negatifti dün sabah çekmeceden aldım çöpe atmak için belli belirsiz bir çizgi gördüm ama süresi geçtiği için çok da önemsemiyorum açıkçası

Canim olsun ya belki vardır sen foto eklesene. Insallah vardir ya bende birazdan eve gidince yapacağım bakalim koskoca tek çizgi diye geciyor icimden ama..

Kızlar bende salı akşamı yapmıştım.adetinin 19.günüydü.yarın sabah bende yapacam test ama bence benimkide negatif.inşallah sizinkiler pozitiftir.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Canim olsun ya belki vardır sen foto eklesene. Insallah vardir ya bende birazdan eve gidince yapacağım bakalim koskoca tek çizgi diye geciyor icimden ama..

Fotoğrafta belli bile olmuyor çıplak gözle belli belirsiz. Pazar gününe kadar adet olmazsam yine yapıcam test. Sen yapınca haber ver bari senden çift çizgi gelsin

Fotoğrafta belli bile olmuyor çıplak gözle belli belirsiz. Pazar gününe kadar adet olmazsam yine yapıcam test. Sen yapınca haber ver bari senden çift çizgi gelsin
Canim yaptim ama dedigim gibi negatif "her zamanki gibi"... insallah adet olmayız diyorum yinede..

Gerek görmedi çünkü yumurtlamamda sorun yok hiç ilaç vermediler hiç sorun yok dediler rahim filmi çekildim ondada sorun yok
canim yumurtlamada sorunun olmaya bilir ama yumirta gelisim asamasini ve catlatma ignesi esliginde dr kontrolunde gununu bilip daha iyi sonuc alinir dr dan talep etsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…