- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.341
2 sene oldu canim, ben doktorumunda dediği gibi artık laparoskopi olacağım. Bi o kaldi cerrahi asama olarak insallah hayırlısı tabi. Bugün eve gidince bi test alıp yapacağım. Bata 3 var, varsa zaten çıkar, yoksa da ağrılarım başladığı zaman rahat rahat ağrı kesicimi alırım.Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?
2 defa tuvalete gittiğimde gördüm devamı gelmediNe kadar sürdü peki
Çok güzel canım Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğinekızlar ben hamileyim, kan testi sonuçlarım da geldi. Bata 2 gün kala beta-hcg 134.88 idi bugün adet günüm ve tekrar baktırdım 304 olmuş. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, benim gibi hamile olanlara da sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.
hayırlı olsunnn çok hoss :) rahat bir hamilelik geçirip bebeğini saglıkla kucagına alırsın inşallah.kızlar ben hamileyim, kan testi sonuçlarım da geldi. Bata 2 gün kala beta-hcg 134.88 idi bugün adet günüm ve tekrar baktırdım 304 olmuş. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, benim gibi hamile olanlara da sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.
test yaptın mı canım . yerleşme kanamasına benziyo. benim önceki gebeliğimde önce cokk acık pembe akıntı geldi sonrasında acık kahve leke geldi ve geçti. :) seninde yerlesme olabilir . test yapsan cıkar bence.Daha önce söylemiştim ben bugün 2 kez yumurtladim ovulasyon testiyle takipte ettim üzerinden 12 gün geçti sabah belin çok ağrıdı karın ağrısı sağ kaşığim iğne batar gibi oldu günlük ped vardı dedim kesin adet oldum aradan 3 saat felan geçti ama baktım kahverengi çok az bulaşık gibi sonra silincede belli belirsiz kahve bi lekelenme oldu o kadar inşallah olmam çünkü normalde adet olunca anında kırmızı gelirdi çok hemde
Aksam yapıcam canimtest yaptın mı canım . yerleşme kanamasına benziyo. benim önceki gebeliğimde önce cokk acık pembe akıntı geldi sonrasında acık kahve leke geldi ve geçti. :) seninde yerlesme olabilir . test yapsan cıkar bence.
2 sene oldu canim, ben doktorumunda dediği gibi artık laparoskopi olacağım. Bi o kaldi cerrahi asama olarak insallah hayırlısı tabi. Bugün eve gidince bi test alıp yapacağım. Bata 3 var, varsa zaten çıkar, yoksa da ağrılarım başladığı zaman rahat rahat ağrı kesicimi alırım.
Canim olsun ya belki vardır sen foto eklesene. Insallah vardir ya bende birazdan eve gidince yapacağım bakalim koskoca tek çizgi diye geciyor icimden ama..Allah gönlümüze göre hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda. Ben hala adet olmadım test negatifti dün sabah çekmeceden aldım çöpe atmak için belli belirsiz bir çizgi gördüm ama süresi geçtiği için çok da önemsemiyorum açıkçası
sonucu paylaş mutlaka ben cokkk sevıyorum çift çizgiyi.:) inşallah gönlüne göre olur.Aksam yapıcam canim
Canim olsun ya belki vardır sen foto eklesene. Insallah vardir ya bende birazdan eve gidince yapacağım bakalim koskoca tek çizgi diye geciyor icimden ama..
Canim yaptim ama dedigim gibi negatif "her zamanki gibi"... insallah adet olmayız diyorum yinede..Fotoğrafta belli bile olmuyor çıplak gözle belli belirsiz. Pazar gününe kadar adet olmazsam yine yapıcam test. Sen yapınca haber ver bari senden çift çizgi gelsin
Malesef canım tek çizgi az az geliyo zaten silince adet oldum belli yani karnımda başladı agrimayasonucu paylaş mutlaka ben cokkk sevıyorum çift çizgiyi.:) inşallah gönlüne göre olur.
Olmucak ben artık vazgeçtimMalesef canım tek çizgi az az geliyo zaten silince adet oldum belli yani karnımda başladı agrimaya
canim hangi tedaviyi uyguladinOlmucak ben artık vazgeçtim
Ben 5 yıllık evliyim hiç bir problem yok malesef olmuyo kürleri denedim dualar ettim olmuyo yok yani ilk kez vazgeçtim ben artık yoruldum dayanacak gücüm kalmadıcanim hangi tedaviyi uyguladin
dr kontrolunde klomen kullandinmi pekiBen 5 yıllık evliyim hiç bir problem yok malesef olmuyo kürleri denedim dualar ettim olmuyo yok yani ilk kez vazgeçtim ben artık yoruldum dayanacak gücüm kalmadı
Çok üzüldüm kuzum yerlesmeye benziyordu .hayırlısı olsun canım. Rabbim en kusa zamanda beklediğin mutlulugu yasaysın sana lütfen üzülne . Şer sandıklarımızda hayır var.Malesef canım tek çizgi az az geliyo zaten silince adet oldum belli yani karnımda başladı agrimaya
Gerek görmedi çünkü yumurtlamamda sorun yok hiç ilaç vermediler hiç sorun yok dediler rahim filmi çekildim ondada sorun yokdr kontrolunde klomen kullandinmi peki
canim yumurtlamada sorunun olmaya bilir ama yumirta gelisim asamasini ve catlatma ignesi esliginde dr kontrolunde gununu bilip daha iyi sonuc alinir dr dan talep etsenGerek görmedi çünkü yumurtlamamda sorun yok hiç ilaç vermediler hiç sorun yok dediler rahim filmi çekildim ondada sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?