• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim senin ne kadar sure oldu, kaçınci ayda hamile kaldin neler yaptin bi sıkıntıniz var mıydı
Canım biz korunuyorduk..
Oğlumuza bi kardeş olsun dedik ama benim solda bi kitlem vardı her regl dönemimde beni ağrıdan mahvediyordu dedim önce onu bi kontrol ettireyim..
Meğersem deri altı endometriozismiş..
4 ay ilaçla oyalandım erimedi.
Doktorum en son acil gebelik oluşturalım gebelikle eriyenler oluyor dedi.
Bu yüzden daha ilk ayımdı klomen ve çatlatma iğnesi..
Şimdilik oldu gibi görünüyor.

ben aydan aya topikten topiğe zıplıyorum canim hala birşey yok maalesef.. temmız 8i bekliyorum şimdi de.. sen ne yaptin

Canim bende ayni, 2 günüm kaldi dun test negatifti. Bakalim Allahtan ümit kesilmez, adet olursam da artik daha ciddi adimlar atacagim bakalim

Canım biz korunuyorduk..
Oğlumuza bi kardeş olsun dedik ama benim solda bi kitlem vardı her regl dönemimde beni ağrıdan mahvediyordu dedim önce onu bi kontrol ettireyim..
Meğersem deri altı endometriozismiş..
4 ay ilaçla oyalandım erimedi.
Doktorum en son acil gebelik oluşturalım gebelikle eriyenler oluyor dedi.
Bu yüzden daha ilk ayımdı klomen ve çatlatma iğnesi..
Şimdilik oldu gibi görünüyor.
Anladim canim gecmis olsun öncelikle, tebrik ediyorum ınsallah sağlıklı gebeliğin olsun. Şu mübarek saatlerde bizim gibi olan kardeşlerine dua et..

Canim bende ayni, 2 günüm kaldi dun test negatifti. Bakalim Allahtan ümit kesilmez, adet olursam da artik daha ciddi adimlar atacagim bakalim

Senin çocuğun var mıydı? benim 4 yaşında bir oğlum var ona çok kolay hamile kalmıştım cahilliğime geldi sanırım bında 9 ay oldu resmen.. eşimde bende gittik doktora şükür birşeyimiz yok herşey normal.. geçen okulda bi abla karnını kaldıralım hocam dedi göbek düşmesi gibi hani onu yapti ve yerine getirdi göbeğim düşmüş çocuk tutmaz düşünce inşAllah bu ay olur dedi bilmiyorum olur mu olmaz mı??
doktor acele etme dedi de 1 sene olacak insan her ay görünce kırmızıları kötü oluyor işte

Anladim canim gecmis olsun öncelikle, tebrik ediyorum ınsallah sağlıklı gebeliğin olsun. Şu mübarek saatlerde bizim gibi olan kardeşlerine dua et..
Oy kuzum ya..
Ben ilk bebeğimi kaybettiğim günden beri hep duacıyım bebek isteyen her kadına..
Rabbim hayırlı bir zamanda sağlıkla nasip etsin her isteyene..

Senin çocuğun var mıydı? benim 4 yaşında bir oğlum var ona çok kolay hamile kalmıştım cahilliğime geldi sanırım bında 9 ay oldu resmen.. eşimde bende gittik doktora şükür birşeyimiz yok herşey normal.. geçen okulda bi abla karnını kaldıralım hocam dedi göbek düşmesi gibi hani onu yapti ve yerine getirdi göbeğim düşmüş çocuk tutmaz düşünce inşAllah bu ay olur dedi bilmiyorum olur mu olmaz mı??
doktor acele etme dedi de 1 sene olacak insan her ay görünce kırmızıları kötü oluyor işte
Malesef Canim olursa ilk olacak, hic hamile kalamadim o duyguyu bir türlü tadamadim, bekliyorum aylar yillar gecti artık bakalim ne olacak. Allah hepimiizn hakkında hayırlısını versin

Malesef Canim olursa ilk olacak, hic hamile kalamadim o duyguyu bir türlü tadamadim, bekliyorum aylar yillar gecti artık bakalim ne olacak. Allah hepimiizn hakkında hayırlısını versin

Amiiin amiiin inşAllah canım.. Rabbim tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin sana da bana da isteyen herkese

Ya kızlar geçen gün yaptığım test.. hayalet çizgi var mı bana mı öyle geliyor? Ama bu çizgiyi ilk yaptığımda görmedim. Ertesi gün farkettim.

Eklentiler

• A36201F6-73CC-4867-BD57-6E59599478E6.jpeg
    A36201F6-73CC-4867-BD57-6E59599478E6.jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 8014995B-84DC-431B-A320-95F42A6601EC.jpeg
    8014995B-84DC-431B-A320-95F42A6601EC.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 44C8384D-4240-43CE-8904-D05689A7B24F.jpeg
    44C8384D-4240-43CE-8904-D05689A7B24F.jpeg
    25,5 KB · Görüntüleme: 42
İki gün önce yaptığım hala atamadım gidip gidip bakıyorum. Kendime söz verdim pazara kadar yapmayacağım diye. Ama 3 gün oldu adet olmadım.
Hayırlısıyla vardir ınsallah canim ya Allahim istediklerimizin en guzelini en iyisini en hayırlısını versin insallaj

Ya kızlar geçen gün yaptığım test.. hayalet çizgi var mı bana mı öyle geliyor? Ama bu çizgiyi ilk yaptığımda görmedim. Ertesi gün farkettim.
Canım ilk 10dk da çıkması lazım, adetin 3 gün geciktiyse yap bence. Yoksa boşuna üzmemiş olursun kendini. Varsa zaten ne mutlu. İnşallah vardır.

canım beklemiş testlere çok güvenme sen yine de.. eğer gecikme varsa sabah ilk idrarınla yap inşAllah olumlu sonuç alırsın

ayyy gözünüzaydın
Maşallah canımRabbim kucağına almayı nasip etsin...
Gozun aydin canim nasil bi tedavi uyguladi doktor
Çok çok teşekkür ederim allah isteyen kimseyi aratmasın bekletmesin , birkaç aydır yumurta takibi yapılıyordu bu ay yumurta gelişimi geç olduğunu söyledi 14. Gün çatlar genelde ama bu ay 14. Gün sadece 13 mm idi,5 gün puregon iğne yaptık 6. Gün çatlatma iğnesi ama bu ay eşime yüklendim bol bol keçi boynuzu pekmezi birde bol fındık fıstık :))) olacağı varmış tabiki
Tabi daha çok erken olduğu için tedirginim dua ediyorum sadece

Back