• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim reglim gayet düzenli aslında iki kez doğal yolla hamile kaldım ama ikisi de kimyasal oldu bakalım bi de bunu deneyeceğim artık bir yandan da ya şimdi hamileysem bi zararı olur mu diyorum reglime bir hafta var daha :KK51: aklımda deli sorular :KK17:
Regl olduktan sonra kullanmaya basla insallah hamilesindir de kullanmana gerek kalmaz

İyi geceler herkese hamile olanlara sormak istediğim bir soru var. Regl öncesi sivilceleri çıkanların yine sivilceleri çıktı mı? Benim adete 9 gün var sivilcelerim çıktı moralim bozuldu acıkcası

İyi geceler herkese hamile olanlara sormak istediğim bir soru var. Regl öncesi sivilceleri çıkanların yine sivilceleri çıktı mı? Benim adete 9 gün var sivilcelerim çıktı moralim bozuldu acıkcası
İyi geceler canım ara ara sivilce çıkar bende de. Adete 1 hafta varken çenemde yoğunlaştı 2 günüm var söndüler artık biraz iz var sadece.

Evet çıktı bende zaten ona takilmamalisin cunku adet olacakmiş gibi oluyosun karin agrisi galan tum belirtiler ayni olabiliyor

Kizlar bu ay da yalan olacak galiba benim icin, regl agrilarim vardi demin pembe akıntıda gördüm tamam. Bu ayda nasip değilmiş

Bende de kahve akıntı oldu 1 gün sonra ne gelen var ne giden dün test yaptım negatif ama adet olacak gibi de hissetmiyorum. Anlamadım
Insallah hayırlara cikar canim, beklemek öyle zor ki, zaten ümit etmeyi kestim, sadece elimden geleni yapıp Allaha sığınıyorun

Tesekkürler canım inşallah hamilesindir
Ben adete 4 gün kala silik çizgi gördüm canım ertesi gün yine yaptım biraz koyulaşmış. Yarın adet günüm sabah son bir test daha yapıcam. Hepimiz için hayırlısı olsun. 3 gün kala testim böyle çıktı

Eklentiler

• 20180619_162755-1.jpg
    20180619_162755-1.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 44
Ben adete 4 gün kala silik çizgi gördüm canım ertesi gün yine yaptım biraz koyulaşmış. Yarın adet günüm sabah son bir test daha yapıcam. Hepimiz için hayırlısı olsun. 3 gün kala testim böyle çıktı
Aayy süpertakvim olmayınca hamile değilsin sandım hayırlı olsun ayrıca çizgi silik değilki gayet belirgin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çokk sevindim darısı bizlere olsun

Aayy süpertakvim olmayınca hamile değilsin sandım hayırlı olsun ayrıca çizgi silik değilki gayet belirgin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çokk sevindim darısı bizlere olsun
Bir gün öncekinde biraz daha silikti. Kırmızı olarak da görmek istiyorum :KK39:ilk kontrolüme bi gideyim keseyi göreyim takvimi sonra ekliycem. Allah isteyen herkese nasip etsin canım sizlerden de güzel haberler gelsin inş..

Daha önce söylemiştim ben bugün 2 kez yumurtladim ovulasyon testiyle takipte ettim üzerinden 12 gün geçti sabah belin çok ağrıdı karın ağrısı sağ kaşığim iğne batar gibi oldu günlük ped vardı dedim kesin adet oldum aradan 3 saat felan geçti ama baktım kahverengi çok az bulaşık gibi sonra silincede belli belirsiz kahve bi lekelenme oldu o kadar inşallah olmam çünkü normalde adet olunca anında kırmızı gelirdi çok hemde

kızlar ben hamileyim, kan testi sonuçlarım da geldi. Bata 2 gün kala beta-hcg 134.88 idi bugün adet günüm ve tekrar baktırdım 304 olmuş. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, benim gibi hamile olanlara da sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.

kızlar ben hamileyim, kan testi sonuçlarım da geldi. Bata 2 gün kala beta-hcg 134.88 idi bugün adet günüm ve tekrar baktırdım 304 olmuş. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, benim gibi hamile olanlara da sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.
gozunaydin canim darisi basimiza ins.

Back