• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.olacak inşallah.ilk bebeğimi 25 haftalık erken doğumla kaybettim.sonra kızım oldu o da çok zor şartlarda oldu.d.bakırın ilçesinde görev yapıyodum.ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum.eşim beni çok kırdı sen istedin sonuçlarına katlan dedi.şimdide istiyorum olmuyor.eşim isteksiz.bende aşılamayı onun suratını çekmemek için istiyorum.bende mi bir anormallik var .anlamıyorum.bebek istemem tuhaf birşey mi.zaten kızında düşecek korkusuyka hamilelikten birşey anlamadım.okula ağlaya ağlaya geldim gözlerim şiş....
Geçmiş olsun canım ya çok şükür bir evladin var.esin tutumu çok önemli ben 9 haftalikken kurtaj oldum yanında gözyaşı doksem abarttigimi söylerdi.uzulmeyim diye öyle diyormuş güya.sonra gicik oldum bebek lafı etmedim tamam yapma dedim.şimdi kendi soruyor yumurtlama doğurganlık ne zaman diye..hesaplamiyorum diyorum ama kulliyen yalan denk getrmeye çalışıyorum..7 aylık evliyiz acemiyiz daha

Çok çok teşekkür ederim allah isteyen kimseyi aratmasın bekletmesin , birkaç aydır yumurta takibi yapılıyordu bu ay yumurta gelişimi geç olduğunu söyledi 14. Gün çatlar genelde ama bu ay 14. Gün sadece 13 mm idi,5 gün puregon iğne yaptık 6. Gün çatlatma iğnesi ama bu ay eşime yüklendim bol bol keçi boynuzu pekmezi birde bol fındık fıstık :))) olacağı varmış tabiki
Tabi daha çok erken olduğu için tedirginim dua ediyorum sadece
Hayırlı olsun canim ☺☺

Geçmiş olsun canım ya çok şükür bir evladin var.esin tutumu çok önemli ben 9 haftalikken kurtaj oldum yanında gözyaşı doksem abarttigimi söylerdi.uzulmeyim diye öyle diyormuş güya.sonra gicik oldum bebek lafı etmedim tamam yapma dedim.şimdi kendi soruyor yumurtlama doğurganlık ne zaman diye..hesaplamiyorum diyorum ama kulliyen yalan denk getrmeye çalışıyorum..7 aylık evliyiz acemiyiz daha
Rabbim en hayırlısını versin canım.bende gerçekten ara vermeye karar verdim.yoruldum uğraşmaktan.onada söyledim bu durumu.açıkçası aşılama da istemiyorum...

Dr yumurtlamadan bir hafta sonra yanı bugün progestrona baktırmamı söylemişti süreç doğru ilerlemişmi diye bakmak için bende kan vermişken betaya baktırayım dedim ve sonuç 15,20 sanırım bu kez oldu :)
amanınnn cok sevındım gözünüz aydın. progesteron kac cıktı peki? belirtin var mı göğ hassasiyeti falan?

Çok çok teşekkür ederim allah isteyen kimseyi aratmasın bekletmesin , birkaç aydır yumurta takibi yapılıyordu bu ay yumurta gelişimi geç olduğunu söyledi 14. Gün çatlar genelde ama bu ay 14. Gün sadece 13 mm idi,5 gün puregon iğne yaptık 6. Gün çatlatma iğnesi ama bu ay eşime yüklendim bol bol keçi boynuzu pekmezi birde bol fındık fıstık :))) olacağı varmış tabiki
Tabi daha çok erken olduğu için tedirginim dua ediyorum sadece
Gözünaydın canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeşini

amanınnn cok sevındım gözünüz aydın. progesteron kac cıktı peki? belirtin var mı göğ hassasiyeti falan?
Canım Çok teşekkürler progestron 17 çıktı belirti yok zaten yumurta çatlayalı bugün bir hafta oyüzden kendimi dinlemeye başlamamıştım :) ama 2 gündür göğüs hassasiyetim başlamıştı her adet dönemindeki gibi ama

Merhabalar benimde bat 29 haziran.kaldi 6-7 gunum ama zaman geçmiyor .dayanamadim bugün evde test yaptım ama negatif çıktı artik adet gecikmesini bekliycem yapacak bişey yok.bat a 1 hafta kala idrarda pozitif gören varmı acaba?

Merhabalar benimde bat 29 haziran.kaldi 6-7 gunum ama zaman geçmiyor .dayanamadim bugün evde test yaptım ama negatif çıktı artik adet gecikmesini bekliycem yapacak bişey yok.bat a 1 hafta kala idrarda pozitif gören varmı acaba?
Benimde 29 Haziran su kan testinde dün çıktı

Kizlar selam bu hormon testi sonucum eger anlayan varsa yorumlayabilir mi? Sanki hepsi normal sinirlarda gebelik haric :KK12:

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-24-07-04-17-1.png
    Screenshot_2018-06-24-07-04-17-1.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 82
Selam kizlar bend3 bugün gördüm kırmızı karti, yine baska bahara kaldı...

Kizlar silikti sabah bu şekil olmuş sizce pozitifmi

Eklentiler

• 20180624_210420.jpg
    20180624_210420.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 20180624_210339.jpg
    20180624_210339.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 53
Back