☆Başarı Hikayem☆

Pazartesi bu kure başlıyorum...

Haftada 2 kere yapılıyor
Pazartesi ve cuma gunleri yicem bakalim faydası olucak mi

Canim yakinda bende gelecegim topigine))))yeni yila kadar mutlu bir kadin olmak istiyorum

Aa harika bir program. Cok hosuma gitti. Iyi ki paylasmissiniz burada tesekkurler

_Masalim_ . Topiğin de basarilar diliyorum ve bende katilmak isterim araniza. Veeee cok heyecanlandim. Ayni gun yani 13 temmuzda 88 ile baslamisiz ikimizde. Hemde hedefimiz ayni vr menulerimizde benziyor acikcasi kendime cok yakin hissettim seni. Insallah bikmadan usanmadan hedefimizr ulasiriz ve kilomuzu koruruz

Kocamam bi hoşgeldin tatlimmm

Herseyimiz ayniii ya cok tatli ikizim diyimmm ozaman beraber bu isi cozelim 4 5 aya harika fitt olalım kaderdasim

Benden de sana kocaman bir hosbulduuuk

Bir kac bilgimi paylasayim ileriye ani kalsin .. Bakip "vay ne kiloluymusum o zamnlar" demek nasip olur belki
Ismim eftelya
160 cm 87.8 kiloyum
13 temmuz 2016da diyetime basladim hedefim 60. 60 olunca hrdef 55 ve kilomu korumak

Ay sanki ben yaziyorum buarada ismin cok guzel İNŞALLAH hedefimize ulasiriz tatlim
Kac yasindasin kuzum
Bende seda iki ismim var

Çarşamba günleri tartiliyorum tatlim sende tartilablrmisn?

6lari görsek bayram olcak sonrada 5ler muhtesemmmm yolumuz uzun ama gücümüz cok başarıcaz

Cok tesekkurler iltifat icin ve memnun oldum seda 20 yasindayim srn kac yasindasin? Ben diyetisyen esliginde tartiliyorum ve her persembe maalesef,ama bu carsamba gunleri bildirim yapmayacagim anlamina gelmez, tabiikide yapacagim

Cok tesekkurler iltifat icin ve memnun oldum seda 20 yasindayim srn kac yasindasin? Ben diyetisyen esliginde tartiliyorum ve her persembe maalesef,ama bu carsamba gunleri bildirim yapmayacagim anlamina gelmez, tabiikide yapacagim
Süpersin tatlimmm
bende 26 yaşındayım
Ozaman menulerimizi yarindan itibaten paylasiyoruz senin gelmenle bana bi guc geldi cok sagol iyiki geldin

İŞTE GELDIM BURDAYIM...

Evet♡♡♡

Sayım başlıyor!!!

Süre 4 ay ------>>>

120'den geriye sayım başlasın!!!

❤120 günün sonunda bi cok yol kat etmiş olmam lazimmmmm❤

Kendime güveniyorum ben başarabilirim☆☆☆

Hadi güzel prensesler gelin 120den geriye sayım bugün başlıyor gelin
beraber yürüyelim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…