Biliyorum o konuyu Can'ım sagol açıklama içinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-101 tekrar kopyaladı m ama olmamış sa forumdan adım adım sağlık başlığının altında spor ve sağlıklı yaşam çıkan sayfada aşağı ilerle konularda spor için motivasyon taktikleri Leithia arkadaşın konusu canim
Canim yakinda bende gelecegim topigine))))yeni yila kadar mutlu bir kadin olmak istiyorum♡Kurallarım♡
●Haftanin 6 günü spor yapilicak!!!
●Ekmek 3 ince dilimi geçmicek!!!
●Zararlı yiceklerden uzak durulucak
●Kendini sevindirme olmayacak!!!
●Spor olarak tercihim;
Basketbol,Bisiklet,Zumba,Yürüyüş
●En az 45 dk süreyle spor yapılcak
●☆Pes etmek asla yok vazgeçmek yok☆
●Pazar günleri tartilicam fotografini atarım
●☆☆☆Akşamları cok hafif beslenilcek!!!
●☆☆☆Su 3 litre icilicek!!!
●Aç kalmak yok şok diyet yok!!!
●Her gün paylaşım yapılacak!!!
●Olmayan bi giysi hedef secilecek!!!
●☆☆☆ 7+7+7+7=28 Her 7 kilodan sonra hedefe daha cok yaklaşılcak☆☆☆
Gel tatlim bekliyorum emin ol yeni yila harika olucazCanim yakinda bende gelecegim topigine))))yeni yila kadar mutlu bir kadin olmak istiyorum
Kiz 83.3 olmusum artik hergun tartilmiycam moralim bozulucak .. kalktim spor yaptim 20 dakika 10 dakikada hareketli dans bugunluk hareketim bu kadr yarin pilatesle baslicam .
Bak sana bi onerim var sworkit diye bi program var play storede mutlaka bak ona ben simdiki telime indiremiom indirsem onunla spor yapicam emin ol seviye seviye ilk 5 dakikayla baslarsin baya iyi bi program
Evet tatlim.harika bi programAa harika bir program. Cok hosuma gitti. Iyi ki paylasmissiniz burada tesekkurler
Kocamam bi hoşgeldin tatlimmm_Masalim_ . Topiğin de basarilar diliyorum ve bende katilmak isterim araniza. Veeee cok heyecanlandim. Ayni gun yani 13 temmuzda 88 ile baslamisiz ikimizde. Hemde hedefimiz ayni vr menulerimizde benziyor acikcasi kendime cok yakin hissettim seni. Insallah bikmadan usanmadan hedefimizr ulasiriz ve kilomuzu koruruz
Ay sanki ben yaziyorumBenden de sana kocaman bir hosbulduuuk
Bir kac bilgimi paylasayim ileriye ani kalsin .. Bakip "vay ne kiloluymusum o zamnlar" demek nasip olur belki
Ismim eftelya
160 cm 87.8 kiloyum
13 temmuz 2016da diyetime basladim hedefim 60. 60 olunca hrdef 55 ve kilomu korumak
Süpersin tatlimmmCok tesekkurler iltifat icin ve memnun oldum seda 20 yasindayim srn kac yasindasin? Ben diyetisyen esliginde tartiliyorum ve her persembe maalesef,ama bu carsamba gunleri bildirim yapmayacagim anlamina gelmez, tabiikide yapacagim
Ya inan vok mutlu oldum bunlari duyduguma yarin gorusmek uzerrrreSüpersin tatlimmm
bende 26 yaşındayım
Ozaman menulerimizi yarindan itibaten paylasiyoruz senin gelmenle bana bi guc geldi cok sagol iyiki geldin
Bende gelmene cok mutlu oldumYa inan vok mutlu oldum bunlari duyduguma yarin gorusmek uzerrrre