Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kelimeyle MuhtesemmmmmmGunaydiiiin herkesenasilsiiniz kahvaltilar yapildi mii en sagliklisindan
En gec 10 da kahvalti yapmam gerekirken bu gun zor bela kalkabildim tabi sineklerden ve sicaktan uyuyamadim.
11.00da kahvalti yaptim
1 kk. Peynir
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim tam tahilli ekmek
7 adt zeytin
Bunlara ek olarak rutinim salatalik domates biber ama gozlerim kapali ancak bunlari hazirlayabildim. Gerci anacigim sagolsun yumurtami haslamista gitmis
E seninki de supermiss afiyet olsun canim lor peynirli yumurtaya bayildim. Karistirarak mi yaptin akillicaBende sabah kahvaltımda
Lor peynirli yumurta (1adet yumurta)
1 adet salatalık
3 yesil zeytin
1aci biber
2 dilim t ekmek
Umarım doğan Güneş olur neye göre şafağın Can'ım sorması ayıp oldu ama☆☆☆☆Şafak 120☆☆☆☆
Şimdi geçmişe baktım Şafak sayımız aynı sayılır @blackswannina94 canım bak artık 4 ay sonra hep birlikte doğan Güneş diyebilirizİŞTE GELDIM BURDAYIM...
Evet♡♡♡
Sayım başlıyor!!!
Süre 4 ay ------>>>
120'den geriye sayım başlasın!!!
❤120 günün sonunda bi cok yol kat etmiş olmam lazimmmmm❤
Kendime güveniyorum ben başarabilirim☆☆☆
Hadi güzel prensesler gelin 120den geriye sayım bugün başlıyor gelin beraber yürüyelim❤
Canım yaşın genç ve metabolizman bizlerden hızlı çalışır emin ol çok güzel bir karar vermişsinBenden de sana kocaman bir hosbulduuuk
Bir kac bilgimi paylasayim ileriye ani kalsin .. Bakip "vay ne kiloluymusum o zamnlar" demek nasip olur belki
Ismim eftelya
160 cm 87.8 kiloyum
13 temmuz 2016da diyetime basladim hedefim 60. 60 olunca hrdef 55 ve kilomu korumak
☆☆☆☆Şafak 120☆☆☆☆
Evet kuzum karistirdim guzel bi tat oldu sanada afiyet olsun canim cok sagolE seninki de supermiss afiyet olsun canim lor peynirli yumurtaya bayildim. Karistirarak mi yaptin akillica
Cansın sen
4 ay dusundum kuzum özel bi nedeni yok en azindan cok yol kat etmis olayimmmm bakalimmm 4 ay sonra neler olcak heyecanli olur böylesi eğlenceliUmarım doğan Güneş olur neye göre şafağın Can'ım sorması ayıp oldu ama
4 ay sonra doğan güneş guzeligimize güzellik katacaz İNŞALLAH balımŞimdi geçmişe baktım Şafak sayımız aynı sayılır @blackswannina94 canım bak artık 4 ay sonra hep birlikte doğan Güneş diyebiliriz
Destegin icjn cok tesekkur ederim tatlım
Bu öğünde super hepsi kararinda dengeli 2kere MASALLAHBu arada suan ogle yemegimi yiyorum.
2 kepce corba
2 dilim alabalik
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik bezelye
××2yiseverim××
32 yaşındayım Can'ım ben 6 yıllık evliyim
Ne demek tam destek babyDestegin icjn cok tesekkur ederim tatlım