☆Başarı Hikayem☆

Gunaydiiiin herkese:halay:nasilsiiniz kahvaltilar yapildi mii en sagliklisindan:21::KK68:
En gec 10 da kahvalti yapmam gerekirken bu gun zor bela kalkabildim tabi sineklerden ve sicaktan uyuyamadim.:işsiz:
11.00da kahvalti yaptim

1 kk. Peynir
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim tam tahilli ekmek
7 adt zeytin

Bunlara ek olarak rutinim salatalik domates biber ama gozlerim kapali ancak bunlari hazirlayabildim. Gerci anacigim sagolsun yumurtami haslamista gitmis:KK200::KK19:

Gunaydiiiin herkese:halay:nasilsiiniz kahvaltilar yapildi mii en sagliklisindan:21::KK68:
En gec 10 da kahvalti yapmam gerekirken bu gun zor bela kalkabildim tabi sineklerden ve sicaktan uyuyamadim.:işsiz:
11.00da kahvalti yaptim

1 kk. Peynir
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim tam tahilli ekmek
7 adt zeytin

Bunlara ek olarak rutinim salatalik domates biber ama gozlerim kapali ancak bunlari hazirlayabildim. Gerci anacigim sagolsun yumurtami haslamista gitmis:KK200::KK19:
:KK9::KK9::KK9: Tek kelimeyle MuhtesemmmmmmHoppa:KK200::KK9:

İŞTE GELDIM BURDAYIM...

Evet♡♡♡

Sayım başlıyor!!!

Süre 4 ay ------>>>

120'den geriye sayım başlasın!!!

❤120 günün sonunda bi cok yol kat etmiş olmam lazimmmmm❤

Kendime güveniyorum ben başarabilirim☆☆☆

Hadi güzel prensesler gelin 120den geriye sayım bugün başlıyor gelin
beraber yürüyelim❤
Şimdi geçmişe baktım Şafak sayımız aynı sayılır @blackswannina94 canım bak artık 4 ay sonra hep birlikte doğan Güneş diyebiliriz:dua::dua::dua::dua::halay::halay::halay::halay::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Benden de sana kocaman bir hosbulduuuk:KK50:

Bir kac bilgimi paylasayim ileriye ani kalsin .. Bakip "vay ne kiloluymusum o zamnlar" demek nasip olur belki:KK48:
Ismim eftelya
160 cm 87.8 kiloyum
13 temmuz 2016da diyetime basladim hedefim 60. 60 olunca hrdef 55 ve kilomu korumak
Canım yaşın genç ve metabolizman bizlerden hızlı çalışır emin ol çok güzel bir karar vermişsin :nazar:

Umarım doğan Güneş olur :KK70:neye göre şafağın Can'ım sorması ayıp oldu ama:KK23:
4 ay dusundum kuzum özel bi nedeni yok en azindan cok yol kat etmis olayimmmm bakalimmm 4 ay sonra neler olcak:KK66: heyecanli olur böylesi eğlenceli :halay:

Son düzenleme:
X