Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bakmadım bakmaya korkuyorum ama sabah çıkacağım artık yapacak bir şey yok. Sen baktın mıŞuan kacc kilosunuz baktınız mı
Benim de bol kacamakli geçti Bir de dün akşam yemeğinden sonra yaptığım meyveli yaş pastadan da yedim. Kesin bir artı 2 falan var en azevet bu tarafa yazmadım sizde yoksunuz diye nasıl geçti bayram benim bool kaçamaklıı idi :)
Evett 60.35 çıktım şuan ama tabi arada kaçırıyorum yaa sıcakda sporda yapılmıyor kiloda hemen geliyor geri mübarekkBenim de bol kacamakli geçti Bir de dün akşam yemeğinden sonra yaptığım meyveli yaş pastadan da yedim. Kesin bir artı 2 falan var en az
Ama sen çok güzel ilerledin hiç sıkma canını, kaçamak da yapsan hep telafi ettin nazarlardan değmesin maşallahEvett 60.35 çıktım şuan ama tabi arada kaçırıyorum yaa sıcakda sporda yapılmıyor kiloda hemen geliyor geri mübarekk
Saol canımm çok teşekkür ederimAma sen çok güzel ilerledin hiç sıkma canını, kaçamak da yapsan hep telafi ettin nazarlardan değmesin maşallah
İnşallah hep daha da güzel ilerler
sıkma canını vericez inşallah bayramda hepimiz yedik ben verdiğime bile şaşırdım çünkü abarttım bayramda ama şimdi asılırız kaldığımız yerden :)Güncel kilo bildirimi
Bir maşallah alıyorum, yemelere doymuyorum.
İnşallah ya, maşallah diyelim nazar degmesin sanasıkma canını vericez inşallah bayramda hepimiz yedik ben verdiğime bile şaşırdım çünkü abarttım bayramda ama şimdi asılırız kaldığımız yerden :)
ya bence öyle düşünmeyin ben mesela beni hiç bişi yıldıramaz diyorum dün bi dilim ıslak kek yedim sen misin onu yiyen bisiklet leslie yürüyüş ne varsa yaptım pertim de çıktı ama :)İnşallah ya, maşallah diyelim nazar degmesin sana
Regl olacak gibiyim sancım var sürekli, göğüs ağrım var. İştahım daha fazla açılmasın artık Allahim amin
Ben hiçbir şey yapamıyorum ya sürekli bir uyku hali ve halsizlik var. hafta sonu o kadar çok yürüdüm ki dışarıda gezerken ayak bileklerim şiş hala çok ağrıyor dizlerim.ya bence öyle düşünmeyin ben mesela beni hiç bişi yıldıramaz diyorum dün bi dilim ıslak kek yedim sen misin onu yiyen bisiklet leslie yürüyüş ne varsa yaptım pertim de çıktı ama :)
Afiyet olsun canımbi ananaes detoksu oluyormuş 1 güncük deniycimm :)
öğlen 12// 1 kase yoğurt 3 4 dilim ananas (dün 7 den sonra bişi yemedim bugün de ananasla açtım ağzımı su hariç tabi)
1,5 lt su bitti 1 bardak ta yeşil çay içtim :)