- 30 Aralık 2022
- 2.691
- 9.966
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim devam da kilo veremiyorum bu aralar takıldım 61 62 arası gidip geliyorum ya spor yetmiyor lesslie filan az geliyor sanırımİradene sağlık canım. Aynen devam.
Bir farklılık yap beslenmende ya da egzersizinde vücut direnç gösteriyor bir noktada ondan olmustur belki. Tebrik ediyorum seniteşekkür ederim devam da kilo veremiyorum bu aralar takıldım 61 62 arası gidip geliyorum ya spor yetmiyor lesslie filan az geliyor sanırım
Yoğurt yemen lazım o iyi gelirBugün öğle yemeğinde wrap yedim. Tavuklu mantarlı biberli lavaşa sarılmış bir dürüm.
Su an midem çok rahatsız yanıyor ve ağrıyor sebebini anlamadım umarım zehirlenmemişimdir.
Mide koruyucu ve su icebildim sadece, onu da deneyeyim çok teşekkür ederimYoğurt yemen lazım o iyi gelir
Beslenme şeklini değiştir bir iki günlüğüne, ne yiyorsan ona ara ver ve farklı bir şey ye. O döngü biraz zor kırılıyor ama kilo vermek de sabır işi zaten.Birşey sormak istiyorum vücut bu sabit kiloda kalmaya direnç gösterirse ne yapacağız. son 10 gündür deli gibi tatlı yemek istiyorum 1 kere hariç bişey de yemiyorum ama yok 61.5 62.5 arası gidip geliyorum bi 60 a inmiyor bu kilo nasıl bu direnci kırarım?
Dün ben de mantı yedim ama pek az değildi benimki midem kendine gelince sonunda, bir tabak yedim doya doya.öğlen// 1 kase domates çorbası az mantı sayı ile 3 adet tadına baktım sayılır :) 3 dilim karpuz
Afiyet olsunn ama peşine yürüyüş yapın erişinDün ben de mantı yedim ama pek az değildi benimki midem kendine gelince sonunda, bir tabak yedim doya doya.
Geç oldu biraz, iyi bayaİyi bayramlar dilerim bu arada