Kilo verme yolculuğum ❤︎

Bugün öğle yemeğinde wrap yedim. Tavuklu mantarlı biberli lavaşa sarılmış bir dürüm.
Su an midem çok rahatsız yanıyor ve ağrıyor sebebini anlamadım umarım zehirlenmemişimdir.

Akşam//
* 200 gr köfte
*Domates salatası
*Bir közlenmiş kırmızı biber
Bir avuctan daha az çiğ kuruyemiş yedim.
3 lt su bitti 3 mile Leslie 🥰

Birşey sormak istiyorum vücut bu sabit kiloda kalmaya direnç gösterirse ne yapacağız. son 10 gündür deli gibi tatlı yemek istiyorum 1 kere hariç bişey de yemiyorum ama yok 61.5 62.5 arası gidip geliyorum bi 60 a inmiyor bu kilo nasıl bu direnci kırarım?

öğlen //
bir kase semizotu yoğurtlaması
3 yk. buludr pilavı üstüne yarım yemek kaşığı belzeye
2lt su bitti
3 mile leslie yatım arada derede :)

akşam yorgunluktan uyumuşum ya ne yediğimi bilenem yazmamışımm
akşam//
  • 4 nugget 4 minik misket köfte (hepsi yağsız airfryer da pişti)
  • 1 kase domates salatası
aksam dayanamadım bit,r tabak kiraz yedim
amaa sabahına kalkıp güleser gibi 3 mile lesslie yaptıımm :)

Birşey sormak istiyorum vücut bu sabit kiloda kalmaya direnç gösterirse ne yapacağız. son 10 gündür deli gibi tatlı yemek istiyorum 1 kere hariç bişey de yemiyorum ama yok 61.5 62.5 arası gidip geliyorum bi 60 a inmiyor bu kilo nasıl bu direnci kırarım?
Beslenme şeklini değiştir bir iki günlüğüne, ne yiyorsan ona ara ver ve farklı bir şey ye. O döngü biraz zor kırılıyor ama kilo vermek de sabır işi zaten.
Protein ağırlıklı beslen, karbonhidrat alacaksan kahvaltıda tüket, akşam yemeğinde sebze tüket daha hafif yemeye çalış belki öyle atlatabilirsin 🥲

İşlerim çok yoğundu bayram öncesi giremedim pek, midem de rahatsızdı birkaç gündür ama şimdi daha iyiyim.
Salı günü tartilamayabilirim şehir dışında olacağım 2 3 günlüğüne. Erkene cekerim muhtemelen tartimi eger gununde tartılamazsam. Bu aralar pek dikkat edemedim, bayramda da üstüne eklemem inşallah 🥹 bayram sonuna doğru misafirlerim de gelecek bir süreliğine. Hadi bakalım hayırlısı. 🥲

Ben dün aksam// üç dört küçük köfte 4 tane nugget başkada bişi yemedim
Bugün öğlen 12//iki az yağda pişmiş yumurta 5 zeytin iki dilim ekmek

Akşami yazmamisim 7// az döner bir kâse salata yedim 3 lt su bitti ve lesslie yapmıştım 3 mile
Sabah//biraz erken oldu bu yüzden erken kapatırım günü 5 gbi //bir tam simit iki üç çatal yumurta iki küçük dilim kaşar bir bardakta şekersiz çay 🥹🥲

X