Ayy cok güldüm ilahi miyavcim çok tatlisin
Derler ya Derviş'in aklındaki neyse zikride odurAyy cok güldüm ilahi miyavcim çok tatlisin
Tatlım link hata veriyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-101bu spor motivasyon sayfasını takip etmeni öneririm bu kopyaladigim da oradan örnek bir yazı konuşursan sayfanın sahibi bebeğin için sana motivasyon bile yazabilir spor yapmak için motivasyon yazıları paylaşıyor.
Arkadaşım yemedigimizde olecekmiyiz
HAYIR
O canimizin istediği şeyi daha önce hiç yemedigimizde
HAYIR YEDİM
Bir lokmanin ağızda bıraktığı tat süre olarak 40 lokma olunca uzuyormu
Hayır 40 lokmalik tat ekstra bi süre si yok
Ömür boyu baklava yemiyecekmiyiz
HAYIR yiyeceksin ama şimdi değil 5 aycik sonra 1 tane yiyivereceksin
Yedikte ne kazandik
Canim hicbirsey kazanmadik güzel olan
Yağ kazandık hareketsizlik kazandık ağırlık kazandık büyük büyük kıyafetler kazandık
Umarim yolundan donmezsin ve bebeğini kucağına alırsın evlat çok güzel bir dünya meyvesi
(Kilo vermiş başarı hikayesi seni motive ederse diyet başarı oykusuyle arkadaslar21 martta başlayan sabri m diye bir konu var 113 kilodan 60 lara komple okumani tavsiye ederim)
Derler ya Derviş'in aklındaki neyse zikride odur
Derler ya Derviş'in aklındaki neyse zikride odur
Ekimde muhtesemizKuzum kiyamam canin lokum mu cekti ama ekime kadar tiksiniyoruz hepsinden unutma
Ekimde muhtesemiz
Okudum tatlim gerçekten harika bi basari hikayesihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-101bu spor motivasyon sayfasını takip etmeni öneririm bu kopyaladigim da oradan örnek bir yazı konuşursan sayfanın sahibi bebeğin için sana motivasyon bile yazabilir spor yapmak için motivasyon yazıları paylaşıyor.
Arkadaşım yemedigimizde olecekmiyiz
HAYIR
O canimizin istediği şeyi daha önce hiç yemedigimizde
HAYIR YEDİM
Bir lokmanin ağızda bıraktığı tat süre olarak 40 lokma olunca uzuyormu
Hayır 40 lokmalik tat ekstra bi süre si yok
Ömür boyu baklava yemiyecekmiyiz
HAYIR yiyeceksin ama şimdi değil 5 aycik sonra 1 tane yiyivereceksin
Yedikte ne kazandik
Canim hicbirsey kazanmadik güzel olan
Yağ kazandık hareketsizlik kazandık ağırlık kazandık büyük büyük kıyafetler kazandık
Umarim yolundan donmezsin ve bebeğini kucağına alırsın evlat çok güzel bir dünya meyvesi
(Kilo vermiş başarı hikayesi seni motive ederse diyet başarı oykusuyle arkadaslar21 martta başlayan sabri m diye bir konu var 113 kilodan 60 lara komple okumani tavsiye ederim)
Kuzum olsun ekimde uzun bi yol almis olcaz beraberce benimde yeni yila yeni ben icin uğraşıyorum yapıcaz eminimmmm caniminiciInsallah kuzum ben ekim ayini miyavcigim icin tutturdum benim yolum uzun hedefim subat 2017 de fit olmak
Estağfurullah canım Allah güzel ve hayırlı dualarimizi kabul etsinOkudum tatlim gerçekten harika bi basari hikayesiINŞALLAH banada nasip olur ya bende yazicam heyecanlandim gerçekten tesekkur ederim önerin icin buarada motivasyonuda takip ediyorum gayet insani motive ediyor tatlim
INSALLAH her isteyen herkes anne olur musmutlu olur bende zayifliyip sagligima kavuşurup cocuk sahip olmak istiyorum INŞALLAH canim
iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-101 tekrar kopyaladı m ama olmamış sa forumdan adım adım sağlık başlığının altında spor ve sağlıklı yaşam çıkan sayfada aşağı ilerle konularda spor için motivasyon taktikleri Leithia arkadaşın konusu canimTatlım link hata veriyor
AMIN canim benimEstağfurullah canım Allah güzel ve hayırlı dualarimizi kabul etsin
Kuzum gercekten cok motive edici bi sayfahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-101 tekrar kopyaladı m ama olmamış sa forumdan adım adım sağlık başlığının altında spor ve sağlıklı yaşam çıkan sayfada aşağı ilerle konularda spor için motivasyon taktikleri Leithia arkadaşın konusu canim
Cok tesekkur ederim canim benim siz olmasaniz ben napardim en iyi dostan dostsunuz cok sagol inancini bosa cikarmicamCanım istedikten sonra her şey olur! Sen yeter ki stres yapma kendini sıkma. Başarını da yazacaksın inanıyorum sana