Hadi bakalım inşallah hepimiz geriye saymaya başlayalım4 ay sonra doğan güneş guzeligimize güzellik katacaz İNŞALLAH balım
Katılıyorum ben ve4 ay dusundum kuzum özel bi nedeni yok en azindan cok yol kat etmis olayimmmm bakalimmm 4 ay sonra neler olcakheyecanli olur böylesi eğlenceli
Kız lokum gibiydi değil mi peynirEvet kuzum karistirdim guzel bi tat oldu sanada afiyet olsun canim cok sagol
bizim için bu 4 ay önemli
Vay profil resmi değişmiş balım çok iyi yapmışsın iyi olmuş bubizim için bu 4 ay önemlihatta benim için hayat memat meselesi
ayy doğru doğru,ilk 2 ayımız varVay profil resmi değişmiş balım çok iyi yapmışsın iyi olmuş buama bizim 60 günümüz var biliyorsun ilk doğan Güneş o Zaman
1 ekim doğan Güneş benim için bay tombalak için daha farklı bir gün olucakayy doğru doğru,ilk 2 ayımız varseni unutur muyum
32 yaşındayım Can'ım ben 6 yıllık evliyim
ahahaha aynen1 ekim doğan Güneş benim için bay tombalak için daha farklı bir gün olucak
He yaa lokum lokummm cok sekersin ya ne guzel bi ani kaldiKız lokum gibiydi değil mi peyniray aklıma geldi sesli gülüyorum
Kuzum tarcindan korkma sutune elmana hatta Türk kahvene bile koyablrsn afiyet olsunAa cok hos, masallah
Saat 15.30
Ara öğün zamanıehe. Tabikide dondurma degil
1 adt yesil elma dilimledim uzerine 1 silme seker kasigi tarcin
Ve sut gozum doymadi ona da 1 seker kasigi tarcin kattim
(sigara degil tarcin cubugu )
♡Menüm♡
Kahvaltim~
•Lor peynirli yumurta ( 1adet yumurta)
•1 aci biber
•1 salatalik
•3 yeşil zeytin
•2 dilim tam buğday ekmek
Ara öğünüm~
•1 muz (tarçınlı)
•2 kuru kayısı
Öğlen~
•1 tabak Kabak yemeği
•1 bardak ayran
Akşam~
•1 kase Mor Lahana salatası
•1 bardak ayran
Spor yok yarindan sonra başlıcam canlar
Kuzummm simdi yürüyüş yapicam esimi kandirdim disari cikalim diyeMenun cok guzel canim. Ben de hic spor yapmiyorum gun icinde ne kadar hareket edersem yanima kar
Gerçekten öyle güzel bir anı oldu o gün akşamında markette devamlı lokumlara bakmıştım ciğerci kedisi gibiHe yaa lokum lokummm cok sekersin ya ne guzel bi ani kaldi
Böyle olmamak için yola devam baby