☆Başarı Hikayem☆

Çıkalım vallahi yoksa olacak gibi değil alicam tartı ama ne zaman alır eşim bilmiyorum tatlim
Canim.sende istersen eczaneye gidip bedava tartiliniyor tartilirsin her carsamba tarti alana kadar uyarsa olmasa tarti alınca tartilirsin canım

Menüm
Kahvaltımda
Lorlu yumurta(1 adet yumurta)
3 zeytin
1 bardak ayran

Öğlen
Yulafli omlet
Bi bardak ayran
1 catal peynir

Akşam
Ciğer (4 yemek kasigi)
1 kase pulbiberli yoğurt

Sade Türk kahvesi

Spor
1 saat yürüyüş

Kızkardeşime 3 ayda 30 kilo verdirdim dukan diyeti ile. Çook zor ama harfi harfine uyunca ve yoğun spor yapınca oluyor. resmen öncesi sonrası oldu. Sonrasında safra kesesinden ameliyat olmuştu o yüzden tekrar aldı kiloları Allah hepinizin yardımcısı olsun ve azminizi bozmasınnn :)

Yaaa ciddimi tatlım kactan kaca dusmustun tatlım

Buarada hamis misin tatlım

Kızlaar tekrardan merhaba! Geçende size bahsettiğimi Derya Hanım ile görüştüm, ve size bundan biraz bahsetmek istiyorum. İlk seansta bu kadar çok diyet denememin olmasının ve kendime katı kurallar koymamın işlerimi daha da zorlaştıracağını söyledi Derya hanım, yemeği durduramamın neleri tetiklediğini gözlemlemeye karar verdik. Bir de özellikle sağlıklı yemek noktasında nasıl işim kolaylaşır ve ben bu konuda neler yapabilirim en basit yollarıyla diye bunları konuştuk, bir süre annemde bazı akşam yemekleri için destek istemeye karar verdim ve bu şekilde annemin sebze yemekleri yapmasını sağlayacağım ve bu rutinimi oluşturacağım. Bir de kilo vermek benim için ne anlama geliyor bunu bir süre çalışacakmışız. O söyleyince ben de baya kafa yormaya başladım. İlk seans gayet güzel geçti, sanırım bu bana iyi gelecek. Sizi yine haberdar ederim kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…