Çıkalım vallahi yoksa olacak gibi değil alicam tartı ama ne zaman alır eşim bilmiyorum tatlimTamam kuzum hadi bakalım yola cikalimmmm hayalimiz 6lari görmek
Alicakmisin kuzum tarti?
Canim.sende istersen eczaneye gidip bedava tartiliniyor tartilirsin her carsamba tarti alana kadar uyarsa olmasa tarti alınca tartilirsin canımÇıkalım vallahi yoksa olacak gibi değil alicam tartı ama ne zaman alır eşim bilmiyorum tatlim
Geldim fistigimmm nasilsin nasi gidiyoKızlar nerdesiniz niye buralar sessiz yoksa yalnız mı kaldım
İyiyim canım diyet süper gidiyor sende durumlar nasılGeldim fistigimmm nasilsin nasi gidiyo
Kuzummmm atak döneminde 89dan 86.9İyiyim canım diyet süper gidiyor sende durumlar nasıl
Yaaa ciddimi tatlım kactan kaca dusmustun tatlımKızkardeşime 3 ayda 30 kilo verdirdim dukan diyeti ile. Çook zor ama harfi harfine uyunca ve yoğun spor yapınca oluyor. resmen öncesi sonrası oldu.Sonrasında safra kesesinden ameliyat olmuştu o yüzden tekrar aldı kiloları Allah hepinizin yardımcısı olsun ve azminizi bozmasınnn :)
Burayi biraz ihmal ettim kusura kalma artik burdayım kuzucumİyiyim canım diyet süper gidiyor sende durumlar nasıl
Ben değil kız kardeşim kilo problemi yaşıyordu 120 kilodan 90 a düştü. boyu da 1.80 baya iyi olmuştu :) evet ben hamileyim yeni daha :):)Yaaa ciddimi tatlım kactan kaca dusmustun tatlım
Buarada hamis misin tatlım
Supersin tatlımKuzummmm atak döneminde 89dan 86.9
Sen neler yaptın kuzum tartı isini cozdunmuSupersin tatlım
Yok canım ya neredeeeeee bende böyle rahat bir koca varken zor meseleSen neler yaptın kuzum tartı isini cozdunmu
Carsamba gunleri eczaneye gidip tartil tatlim tartisizlik kilo kontrol edilmeyince kilo alimi oluyorYok canım ya neredeeeeee bende böyle rahat bir koca varken zor mesele
Pazar günü halletmeye çalışıcam canım kilomu kontrol etmem lazımCarsamba gunleri eczaneye gidip tartil tatlim tartisizlik kilo kontrol edilmeyince kilo alimi oluyor
Kızlar aylardır kilo verme noktasında diyet dışında ne yapabilirim araştırıp duruyorum. Burayı da habire okudum hatta bütün başlıkları diyeyim. Artık bir psikologa gitmeye karar verdim. Konu irademi bilmiyorum kendimi sıkıp sıkıp sonra yine salıyorum. diyetisyende bu yuzden yardımcı olamaz gibi geliyor artık, kadın liste verip duruyor ama ben kendimi tutamadıktan spnra o ne yapsın ama dimi???? Bende kilo verme psikolojisini araştırmaya başladım. Baya bu konuda dert yanan varmış megerse, karar verdim artık bu konuda bi destek alıcam. sizi de mutlaka bilgilendiririm. Youtubedaki araştırmam sonucu psikolog derya özçelik i buldum. kilo verme üzerine özel destek sanırım terapi oluyor veriyormuş. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım nasıl geçecek. bu yazıdan çok etkilendim. kadın kilo vermenin pisikolojik yonunu uzun uzun anlatmış yaaa http://deryaozcelik.com/kilo-vermenin-psikolojik-yonu/