- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.441
Ayyyyy hayırlı olsun bebişimGeldimmm
Ben erken tebrik ettim seni olsunAllah söyletti herhaldeben değilim kız hamiş olan
Bebişim hayırlı olsun inşallahİnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandımbunda da silik çizgi çıktı
YaaBen erken tebrik ettim seni olsun
Bende dedim allah allah bu kız test yaptıd ben mi görmedim neyse darısı sana olsun inşsllah kuzucumAllah söyletti herhaldeben değilim kız hamiş olan
İnşallah güzel haberlerle gelirsinYaabak kalbimi çalıyorsun şuanda 6 gün sonra ak koyun kara koyun belli olacak bakalım
Kız yüce rabbim mesaj veriyorsa demekkiBende dedim allah allah bu kız test yaptıd ben mi görmedim neyse darısı sana olsun inşsllah kuzucum
Kan verecek misin bugün bebiş kaç gün geçti bat seninsizi bekletmeyeyim dedim teyzelerim
Erken gelen tebrik diye düşün canım o daha güzel. Ama kim hamile ben yine görmedim galibaKız yüce rabbim mesaj veriyorsa demekkibende tebrik mesajını görünce şok oldum daha benim 6 günüm var teste
Geldimmm
Canım gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin inşallahhhİnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandımbunda da silik çizgi çıktı
Sirius hamile canım birde tasu hamileErken gelen tebrik diye düşün canım o daha güzel. Ama kim hamile ben yine görmedim galiba
Canım hayırlı olsun tekrardan tebrik ederimGeldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?