• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

kuzum rengı bı degısık olmus ama bu testın sankı bozuk gıbı benımkı bembeyaz cıkıyor zaten pembelık cıksa bellı olur hemen :) zaten ben suphelı ıkıncı cızgıyı bı gorsem baska markayla kombo yaparım hemen :KK70:
Yok canım ben rengi ile oynadım oradaki silik çizgi daha net göstermek için ki zaten belli oluyordu. 93F7B4FC-FEA8-488A-9348-2E534C7723F6.jpeg

Canım ama senin çizgin filtre ile belli olmuş sanırım benim 20 betayı algılayan çizgim ilk 5 dakikada çıkmıştı ve bariz gözüküyordu ben bu teste çok güveniyorum açıkçası
F90D46B7-1ED3-4DF4-A598-59A10FEA7299.jpeg
A5655870-136A-41D6-A8BA-9E48B11EB993.jpeg Bunlr da filtresiz hali ilk çektiğim.Bakalım zaten ben testi önce yapmam artık regl günümü beklerim :) bide ateşe bakıyorum

Ay inşallah çok moralim bozuluyor düşündükçe 1.5 yıldır bekliyorum
Benim de 1 yıl olacak yakında bu ay randevu aldım infertiliteye hsg çekilmek istiyorum sen ne yaptın canım bu süre zarfında doktorlar bir şey dedi mi bazen gerçekten sebepsiz olmuyor vakti saati var ya da sınav diyorum sınavsa eğer Allah isyan etmeden kabullenmeyi nasip etsin diyorum artık

Kızlar hamile olanları tebrik ediyorum Cey1an Cey1an ekimm24 ekimm24 Bekleyenlerin de kucağı boş kalmasın inşallah. T TASUU inşallah bebeğin seninledir canısı yarınki testi ben de dört gözle bekliyorum😍 Çok yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Ben artık ovulasyon takip vs bıraktım. Akışta kalarak ilerlemeye devam edicem. Zaten akıntılardan da anlıyorum yumurtlama zamanını artık. Prolaktin için ilaç da kullandım düştü. Onun dışında bir sıkıntım yoktu şükür. Artık olursa olur olmazsa hayırlısı şeklinde devam ☺️
Canım Allah razı olsun Rabbim sanada sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallahh 🙏🙏🥰🥰

Kızlar hamile olanları tebrik ediyorum Cey1an Cey1an ekimm24 ekimm24 Bekleyenlerin de kucağı boş kalmasın inşallah. T TASUU inşallah bebeğin seninledir canısı yarınki testi ben de dört gözle bekliyorum😍 Çok yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Ben artık ovulasyon takip vs bıraktım. Akışta kalarak ilerlemeye devam edicem. Zaten akıntılardan da anlıyorum yumurtlama zamanını artık. Prolaktin için ilaç da kullandım düştü. Onun dışında bir sıkıntım yoktu şükür. Artık olursa olur olmazsa hayırlısı şeklinde devam ☺️
Çok sağol canim benim darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun. Genelde prolaktin düştükten sonra hemen hamile kalıyorlar inşallah sende de öyle olur güzel haberlerini alırız inşallah 😍😍❤️❤️

Kızlar beta hcg 34 çıktı henüz günüm geçmedi normalde adet günüm bugün olması gerekiyordu test yaptırdım ama çok düşük dimi galiba kimyasal olacak
Canım öncelikle tebrik ederim ben kızımda 10la öğrenmiştim adetime bir gün filan vardı sanırım korkma iki günde bir takip et iki katı artması önemli kimisinin yüksek kimisin düşük olur değer içini ferah tut 🥰

Kızlar yeni hamişleri çok çok tebrik ederim pek girip bakamıyorum bu aralar göremediklerim olduysa kusura bakmayın. Bekleyenlerde güzel haberlerini alırlar inşallah tez zamanda 🥰❤️
Kız yat uyu dinlen, bebişi de gece kuşu yapacaksın bak😍😍 sonra söykenirsin uyumuyor bu bebe diyeee🤣🤣

Kızlar normalde ff programı kapak çizgimi çekmişti ama bugünün ateşine 36.2 girince kapak çizgisini kaldırdı deneme amaçlı 36.3 girdim kapak çizgisi duruyor. Bugünü tekrardan 36.2 yapıp yarına 36.3 yapınca yine kapak çizgisini ekliyor ama yarınıda 36.2 girince kapak çizgisini eklemiyor bu ne demek şimdi ya. Bugünün ateşini 36.2 girince şöyle bi uyarı verdi bide bilen biri aydınlatır mı beni.

Güncelleme: Ateşimi normalde 6.55 te ölçüyorum her zaman 6.35 te ölçtüğümde 36.2 geldi yatakta bekledim telefonla oynadım her zamanki saatimde tekrar ölçtüm 36.3 çıktı hangisini dikkate alayım?

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-20-06-55-19-967_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-20-06-55-19-967_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2022-12-20-06-54-02-808_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-20-06-54-02-808_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-12-20-06-53-25-644_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-20-06-53-25-644_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar normalde ff programı kapak çizgimi çekmişti ama bugünün ateşine 36.2 girince kapak çizgisini kaldırdı deneme amaçlı 36.3 girdim kapak çizgisi duruyor. Bugünü tekrardan 36.2 yapıp yarına 36.3 yapınca yine kapak çizgisini ekliyor ama yarınıda 36.2 girince kapak çizgisini eklemiyor bu ne demek şimdi ya. Bugünün ateşini 36.2 girince şöyle bi uyarı verdi bide bilen biri aydınlatır mı beni.

Güncelleme: Ateşimi normalde 6.55 te ölçüyorum her zaman 6.35 te ölçtüğümde 36.2 geldi yatakta bekledim telefonla oynadım her zamanki saatimde tekrar ölçtüm 36.3 çıktı hangisini dikkate alayım?
Kuzumm bu ates ısını atescıler uyanınca cevaplar🥰benım ogrendıgım bı kac bısey var sadece tam yorumlayamıyorum henuz😘😍 T TASUU hadı uyan kıızz

Back