- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.461
Cano ben kan vermem aksilik bir şey olmazsa ve iki hafta sonra da doktora giderim kısmetse hatta belki 3 hafta sonra direk sağlıklı ise kalp atışını duymak içinKan verecek misin bugün bebiş kaç gün geçti bat senin
Allah razı olsun canım, Rabbim sağlıkla senin ve diğer arkadaşlarında önce göbişlerini sonra da kucaklarını doldursunCanım hayırlı olsun tekrardan tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah seni de Ağustos anneleri grubuna uğurluyoruz
Yaaa hayırlı olsun kuzucun sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindimGeldimmm
Canım neden doktor konusunda böylesinCano ben kan vermem aksilik bir şey olmazsa ve iki hafta sonra da doktora giderim kısmetse hatta belki 3 hafta sonra direk sağlıklı ise kalp atışını duymak için
Allah razı olsun canım, darısı önce bizim topikteki lere sonra sana ve topiğindeki çıtır annelereeYaaa hayırlı olsun kuzucun sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim
Amin inşaallah canım Teker teker hepsini arkandan yollayacağım sonra bende gelecegim inşallahAllah razı olsun canım, darısı önce bizim topikteki lere sonra sana ve topiğindeki çıtır anneleree
Canım kan değerlerime 20 gün önce baktırdım ve kan ilacı kullanıyorum, foliknasitte alıyordum düzenli olmamakla birlikte şimdi onu da düzenlerim inşallahCanım neden doktor konusunda böylesin
En azından sağlık ocağına git kan değerlerine de baktır demir folik asit b vitamini pıhtılaşma falan var mı bir eksiğin takviyeye ihtiyaç var mı diye bir bak
Tamam diğerlerinde ihtiyaç olmamıştır falan ama her hamilelik bir değil diye sen de söyledin kaç kere sonradan Allah korusun üzülmektense baştan tedbirli ol bari . 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin ama bir öncesinde aile hekimine uğra bari
Tasuyu dünden biliyorum canım o aklımda @siriusuda etiketleyemedim onuda tebrik ederim daha batına 7 gün varmış maşallah çıkmış erken yumurtlama olmuş o zamanSirius hamile canım birde tasu hamile
Tebrik ederim canısııı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herkee çok güzel destek oldun dualarınla Allah sana da nasip ettipozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 Mervenur277 @merve_eymen @Cgh @Safransari sevayd savascii @trkn0709 @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve aklıma gelmeyen canlar, Rabbim binlerce şükürler olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
Anaaaa benı etıketlememııııssssss küstüüüümpozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 Mervenur277 @merve_eymen @Cgh @Safransari sevayd savascii @trkn0709 @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve aklıma gelmeyen canlar, Rabbim binlerce şükürler olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
He iyi bari valla her gün başının etini yerdim yoksa git git diyeCanım kan değerlerime 20 gün önce baktırdım ve kan ilacı kullanıyorum, foliknasitte alıyordum düzenli olmamakla birlikte şimdi onu da düzenlerim inşallahbilmem belki hafta sonu da gidebilirim aslında geçen sene covid geçirdim ve aşıları oldum. Belki bunlar için giderim. Şimdiki hedef tocama söylemek. Çok bir enstante yapmayacağım. Bilgisayarının içine bırakayım diyorum açınca şokkkl
Canım şu kan ilacını bi kadın doğuma danışıp öyle kullan bazen hamileliğin başında kullandırtmıyolar benim bildiğimCanım kan değerlerime 20 gün önce baktırdım ve kan ilacı kullanıyorum, foliknasitte alıyordum düzenli olmamakla birlikte şimdi onu da düzenlerim inşallahbilmem belki hafta sonu da gidebilirim aslında geçen sene covid geçirdim ve aşıları oldum. Belki bunlar için giderim. Şimdiki hedef tocama söylemek. Çok bir enstante yapmayacağım. Bilgisayarının içine bırakayım diyorum açınca şokkkl
Tasuyu dünden biliyorum canım o aklımda @siriusuda etiketleyemedim onuda tebrik ederim daha batına 7 gün varmış maşallah çıkmış erken yumurtlama olmuş o zaman
Çok net çıkmış maşaAllahKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına. Allah'ım herkese nasip etsinTebrikler sağlıkla gelsin inşallah
Sağolun kuzum sizlerden (topicteki tüm kızlardan) de güzel haberler bekliyoruz.Çok net çıkmış maşaAllahtebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
OoooGeldimmm
Gittikçe koyulaşıyor hatta ya benjm testime de bakınEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuzimagination forever T TASUU pozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?