Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım hayırlı olsun tekrardan tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah seni de Ağustos anneleri grubuna uğurluyoruz
Allah razı olsun canım, Rabbim sağlıkla senin ve diğer arkadaşlarında önce göbişlerini sonra da kucaklarını doldursun
Grubu bırakmam son güne kadar takipteyim canlar

Cano ben kan vermem aksilik bir şey olmazsa ve iki hafta sonra da doktora giderim kısmetse hatta belki 3 hafta sonra direk sağlıklı ise kalp atışını duymak için
Canım neden doktor konusunda böylesin
En azından sağlık ocağına git kan değerlerine de baktır demir folik asit b vitamini pıhtılaşma falan var mı bir eksiğin takviyeye ihtiyaç var mı diye bir bak
Tamam diğerlerinde ihtiyaç olmamıştır falan ama her hamilelik bir değil diye sen de söyledin kaç kere sonradan Allah korusun üzülmektense baştan tedbirli ol bari . 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin ama bir öncesinde aile hekimine uğra bari

Canım kan değerlerime 20 gün önce baktırdım ve kan ilacı kullanıyorum, foliknasitte alıyordum düzenli olmamakla birlikte şimdi onu da düzenlerim inşallah bilmem belki hafta sonu da gidebilirim aslında geçen sene covid geçirdim ve aşıları oldum. Belki bunlar için giderim. Şimdiki hedef tocama söylemek. Çok bir enstante yapmayacağım. Bilgisayarının içine bırakayım diyorum açınca şokkkl

Tebrik ederim canısııı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herkee çok güzel destek oldun dualarınla Allah sana da nasip etti bize de çok dua et olur mu

Anaaaa benı etıketlememııııssssss küstüüüümhayırlı ugurlu olsun canımmm benımm saglıkla gelsıııınnnn mınık kuşşşş çok mutlu oldum

He iyi bari valla her gün başının etini yerdim yoksa git git diye Rabbim sağlıkla güzellikle kolaylıkla tamamlasın inşallah yuvana bereket sağlık huzur mutlulukla gelsin

Canım şu kan ilacını bi kadın doğuma danışıp öyle kullan bazen hamileliğin başında kullandırtmıyolar benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…