- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte buGeldimmm
Ayyyyy hayırlı olsun bebişimGeldimmm
Ben erken tebrik ettim seni olsunAllah söyletti herhalde ben değilim kız hamiş olan
Bebişim hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünİnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandım bunda da silik çizgi çıktı
Yaa bak kalbimi çalıyorsun şuanda 6 gün sonra ak koyun kara koyun belli olacak bakalımBen erken tebrik ettim seni olsun
Bende dedim allah allah bu kız test yaptıd ben mi görmedim neyse darısı sana olsun inşsllah kuzucumAllah söyletti herhalde ben değilim kız hamiş olan
İnşallah güzel haberlerle gelirsinYaa bak kalbimi çalıyorsun şuanda 6 gün sonra ak koyun kara koyun belli olacak bakalım
Kız yüce rabbim mesaj veriyorsa demekki bende tebrik mesajını görünce şok oldum daha benim 6 günüm var testeBende dedim allah allah bu kız test yaptıd ben mi görmedim neyse darısı sana olsun inşsllah kuzucum
Kan verecek misin bugün bebiş kaç gün geçti bat seninsizi bekletmeyeyim dedim teyzelerim
Erken gelen tebrik diye düşün canım o daha güzel. Ama kim hamile ben yine görmedim galibaKız yüce rabbim mesaj veriyorsa demekki bende tebrik mesajını görünce şok oldum daha benim 6 günüm var teste
artık kanda baktırmak farz oldu Allah sağlıkla kolaylıkla devamını getirsin canım inşallahGeldimmm
Canım gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin inşallahhhİnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandım bunda da silik çizgi çıktı
Sirius hamile canım birde tasu hamileErken gelen tebrik diye düşün canım o daha güzel. Ama kim hamile ben yine görmedim galiba
Canım hayırlı olsun tekrardan tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah seni de Ağustos anneleri grubuna uğurluyoruzGeldimmm