• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım hayırlı olsun tekrardan tebrik ederim🙏😌 Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🌺 seni de Ağustos anneleri grubuna uğurluyoruz 🌝🥰
Allah razı olsun canım, Rabbim sağlıkla senin ve diğer arkadaşlarında önce göbişlerini sonra da kucaklarını doldursun 🤲🤲
Grubu bırakmam son güne kadar takipteyim canlar👀👀

Cano ben kan vermem aksilik bir şey olmazsa ve iki hafta sonra da doktora giderim kısmetse hatta belki 3 hafta sonra direk sağlıklı ise kalp atışını duymak için🤲🤲
Canım neden doktor konusunda böylesin 😏
En azından sağlık ocağına git kan değerlerine de baktır demir folik asit b vitamini pıhtılaşma falan var mı bir eksiğin takviyeye ihtiyaç var mı diye bir bak
Tamam diğerlerinde ihtiyaç olmamıştır falan ama her hamilelik bir değil diye sen de söyledin kaç kere sonradan Allah korusun üzülmektense baştan tedbirli ol bari . 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin ama bir öncesinde aile hekimine uğra bari 🙏🙏

Canım neden doktor konusunda böylesin 😏
En azından sağlık ocağına git kan değerlerine de baktır demir folik asit b vitamini pıhtılaşma falan var mı bir eksiğin takviyeye ihtiyaç var mı diye bir bak
Tamam diğerlerinde ihtiyaç olmamıştır falan ama her hamilelik bir değil diye sen de söyledin kaç kere sonradan Allah korusun üzülmektense baştan tedbirli ol bari . 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin ama bir öncesinde aile hekimine uğra bari 🙏🙏
Canım kan değerlerime 20 gün önce baktırdım ve kan ilacı kullanıyorum, foliknasitte alıyordum düzenli olmamakla birlikte şimdi onu da düzenlerim inşallah🤲 bilmem belki hafta sonu da gidebilirim aslında geçen sene covid geçirdim ve aşıları oldum. Belki bunlar için giderim. Şimdiki hedef tocama söylemek. Çok bir enstante yapmayacağım. Bilgisayarının içine bırakayım diyorum açınca şokkkl🙈😅

pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues destinesiaa destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 @merve_eymen @Cgh @Safransari sevayd sevayd savascii savascii @trkn0709 @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve aklıma gelmeyen canlar, Rabbim binlerce şükürler olsun 🤲Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla tamamlamayı nasip etsin 🤲
Tebrik ederim canısııı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herkee çok güzel destek oldun dualarınla Allah sana da nasip etti 😍 bize de çok dua et olur mu♥️

pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues destinesiaa destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 @merve_eymen @Cgh @Safransari sevayd sevayd savascii savascii @trkn0709 @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve aklıma gelmeyen canlar, Rabbim binlerce şükürler olsun 🤲Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla tamamlamayı nasip etsin 🤲
Anaaaa benı etıketlememııııssssss küstüüüüm🤣hayırlı ugurlu olsun canımmm benımm saglıkla gelsıııınnnn mınık kuşşşş çok mutlu oldum😍😍

Canım kan değerlerime 20 gün önce baktırdım ve kan ilacı kullanıyorum, foliknasitte alıyordum düzenli olmamakla birlikte şimdi onu da düzenlerim inşallah🤲 bilmem belki hafta sonu da gidebilirim aslında geçen sene covid geçirdim ve aşıları oldum. Belki bunlar için giderim. Şimdiki hedef tocama söylemek. Çok bir enstante yapmayacağım. Bilgisayarının içine bırakayım diyorum açınca şokkkl🙈😅
He iyi bari valla her gün başının etini yerdim yoksa git git diye 😂😂 Rabbim sağlıkla güzellikle kolaylıkla tamamlasın inşallah yuvana bereket sağlık huzur mutlulukla gelsin 🙏🧿

Canım şu kan ilacını bi kadın doğuma danışıp öyle kullan bazen hamileliğin başında kullandırtmıyolar benim bildiğim

IMG20221220082353.jpg
IMG20221220082219.jpg
kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuz imagination forever imagination forever T TASUU pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar

Back