- 14 Mayıs 2021
- 4.914
- 10.066
- 158
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.421
36.50 kuzucum umudum kalmadı ya benımimagination forever ateş ne durumda canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36.50 kuzucum umudum kalmadı ya benımimagination forever ateş ne durumda canım
36.3 te kalsın canım zamanla p günkü ateşi discard edersin aynı günde çizgin kalır daha çok ateş verisi lazım düşük girince kaldırıyorKızlar normalde ff programı kapak çizgimi çekmişti ama bugünün ateşine 36.2 girince kapak çizgisini kaldırdı deneme amaçlı 36.3 girdim kapak çizgisi duruyor. Bugünü tekrardan 36.2 yapıp yarına 36.3 yapınca yine kapak çizgisini ekliyor ama yarınıda 36.2 girince kapak çizgisini eklemiyor bu ne demek şimdi ya. Bugünün ateşini 36.2 girince şöyle bi uyarı verdi bide bilen biri aydınlatır mı beni.
Güncelleme: Ateşimi normalde 6.55 te ölçüyorum her zaman 6.35 te ölçtüğümde 36.2 geldi yatakta bekledim telefonla oynadım her zamanki saatimde tekrar ölçtüm 36.3 çıktı hangisini dikkate alayım?
Canım her gün aynı saatte uyanır uyanmaz ölçmen gerekiyor o zaman doğru sonuç alırsın. Telefonla oynamak dahi çok etkileyebiliyorKızlar normalde ff programı kapak çizgimi çekmişti ama bugünün ateşine 36.2 girince kapak çizgisini kaldırdı deneme amaçlı 36.3 girdim kapak çizgisi duruyor. Bugünü tekrardan 36.2 yapıp yarına 36.3 yapınca yine kapak çizgisini ekliyor ama yarınıda 36.2 girince kapak çizgisini eklemiyor bu ne demek şimdi ya. Bugünün ateşini 36.2 girince şöyle bi uyarı verdi bide bilen biri aydınlatır mı beni.
Güncelleme: Ateşimi normalde 6.55 te ölçüyorum her zaman 6.35 te ölçtüğümde 36.2 geldi yatakta bekledim telefonla oynadım her zamanki saatimde tekrar ölçtüm 36.3 çıktı hangisini dikkate alayım?
Kız ben 36.3 le umut ediyorum36.50 kuzucum umudum kalmadı ya benım
Ay bende onu dikkate aldım işime geldiği için belki ben düşük ateşliyim bu program daha beni tanımıyor36.3 te kalsın canım zamanla p günkü ateşi discard edersin aynı günde çizgin kalır daha çok ateş verisi lazım düşük girince kaldırıyor
Laboquick candır oğlumu onunla öğrendim ona güven bebeişin sana el sallamıyor kucak açıyorKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
Ama bugün erken uyanacağım tuttu kız napayımCanım her gün aynı saatte uyanır uyanmaz ölçmen gerekiyor o zaman doğru sonuç alırsın. Telefonla oynamak dahi çok etkileyebiliyor
İnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandım bunda da silik çizgi çıktıİlk tebrik benden gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Ondan değil canım düşük ateşli bile olsan kendi içinde tutarlı olması, ateş ölçüm yaptığın yere göre değişir ben vajinal ölçüm yapıyorum o yüzden yüksek çıkıyor meselaAy bende onu dikkate aldım işime geldiği için belki ben düşük ateşliyim bu program daha beni tanımıyor
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahİlk tebrik benden gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Yükselir belki canım benimde 36.7 bıgün36.50 kuzucum umudum kalmadı ya benım
Ay ben dil altı ölçüyorum canım ama bu ateş ölçerin pili beni şüpheye düşürdü bugün yenisini alayım yarın eş zamanlı ölçeyim kontrol etmiş olurumOndan değil canım düşük ateşli bile olsan kendi içinde tutarlı olması, ateş ölçüm yaptığın yere göre değişir ben vajinal ölçüm yapıyorum o yüzden yüksek çıkıyor mesela
Allah söyletti herhalde ben değilim kız hamiş olanCanım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Kız uyanmışta mesajları okuyup beğeni atmaktan gelemiyor
Tebrikler sağlıkla gelsin inşallahKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.