- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.401
Ben iğne olmadım kisiz iüneyi ne zaman oldunuz?
Ay inşallah çok moralim bozuluyor düşündükçe 1.5 yıldır bekliyorumYükselir inşalalh canım takip et 2 güne bir yok kız düşükle ögrenen de çok
Bozma canım moralini çok takmamaya çalış aklımdan çıktıgı an oluyorAy inşallah çok moralim bozuluyor düşündükçe 1.5 yıldır bekliyorum
Yok canım ben rengi ile oynadım oradaki silik çizgi daha net göstermek için ki zaten belli oluyordu.kuzum rengı bı degısık olmus ama bu testın sankı bozuk gıbı benımkı bembeyaz cıkıyor zaten pembelık cıksa bellı olur hemen :) zaten ben suphelı ıkıncı cızgıyı bı gorsem baska markayla kombo yaparım hemen
Canım çizgi var normalde gebelik var derdim de burda bir çok kişi bazı testler hatalı diyince pembelesmesi için bir kaç gün sonra tekrarmalisin inşallah gebeliktirEki Görüntüle 3179198
Eki Görüntüle 3179199 Bunlr da filtresiz hali ilk çektiğim.Bakalım zaten ben testi önce yapmam artık regl günümü beklerim :) bide ateşe bakıyorum
Benim de 1 yıl olacak yakında bu ay randevu aldım infertiliteye hsg çekilmek istiyorum sen ne yaptın canım bu süre zarfında doktorlar bir şey dedi mi bazen gerçekten sebepsiz olmuyor vakti saati var ya da sınav diyorum sınavsa eğer Allah isyan etmeden kabullenmeyi nasip etsin diyorum artıkAy inşallah çok moralim bozuluyor düşündükçe 1.5 yıldır bekliyorum
Benim 1,5 ay önceki testim bu kuzum gebelik yok canım :) inş bu ay olurCanım çizgi var normalde gebelik var derdim de burda bir çok kişi bazı testler hatalı diyince pembelesmesi için bir kaç gün sonra tekrarmalisin inşallah gebeliktir
Canım Allah razı olsun Rabbim sanada sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallahhKızlar hamile olanları tebrik ediyorumCey1an ekimm24 Bekleyenlerin de kucağı boş kalmasın inşallah. T TASUU inşallah bebeğin seninledir canısı yarınki testi ben de dört gözle bekliyorum Çok yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Ben artık ovulasyon takip vs bıraktım. Akışta kalarak ilerlemeye devam edicem. Zaten akıntılardan da anlıyorum yumurtlama zamanını artık. Prolaktin için ilaç da kullandım düştü. Onun dışında bir sıkıntım yoktu şükür. Artık olursa olur olmazsa hayırlısı şeklinde devam
Çok sağol canim benim darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun. Genelde prolaktin düştükten sonra hemen hamile kalıyorlar inşallah sende de öyle olur güzel haberlerini alırız inşallahKızlar hamile olanları tebrik ediyorumCey1an ekimm24 Bekleyenlerin de kucağı boş kalmasın inşallah. T TASUU inşallah bebeğin seninledir canısı yarınki testi ben de dört gözle bekliyorum Çok yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Ben artık ovulasyon takip vs bıraktım. Akışta kalarak ilerlemeye devam edicem. Zaten akıntılardan da anlıyorum yumurtlama zamanını artık. Prolaktin için ilaç da kullandım düştü. Onun dışında bir sıkıntım yoktu şükür. Artık olursa olur olmazsa hayırlısı şeklinde devam
Canım öncelikle tebrik ederim ben kızımda 10la öğrenmiştim adetime bir gün filan vardı sanırım korkma iki günde bir takip et iki katı artması önemli kimisinin yüksek kimisin düşük olur değer içini ferah tutKızlar beta hcg 34 çıktı henüz günüm geçmedi normalde adet günüm bugün olması gerekiyordu test yaptırdım ama çok düşük dimi galiba kimyasal olacak
Kız yat uyu dinlen, bebişi de gece kuşu yapacaksın bakKızlar yeni hamişleri çok çok tebrik ederim pek girip bakamıyorum bu aralar göremediklerim olduysa kusura bakmayın. Bekleyenlerde güzel haberlerini alırlar inşallah tez zamanda
İlk tebrik benden gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
Kuzum erken gebelık testıde alda garantı olsun ama cıkmıs bunda ben gordumKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
Kuzumm bu ates ısını atescıler uyanınca cevaplarKızlar normalde ff programı kapak çizgimi çekmişti ama bugünün ateşine 36.2 girince kapak çizgisini kaldırdı deneme amaçlı 36.3 girdim kapak çizgisi duruyor. Bugünü tekrardan 36.2 yapıp yarına 36.3 yapınca yine kapak çizgisini ekliyor ama yarınıda 36.2 girince kapak çizgisini eklemiyor bu ne demek şimdi ya. Bugünün ateşini 36.2 girince şöyle bi uyarı verdi bide bilen biri aydınlatır mı beni.
Güncelleme: Ateşimi normalde 6.55 te ölçüyorum her zaman 6.35 te ölçtüğümde 36.2 geldi yatakta bekledim telefonla oynadım her zamanki saatimde tekrar ölçtüm 36.3 çıktı hangisini dikkate alayım?
Tebrik ederim canım gebelik var,Kızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?