Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yok canım ben rengi ile oynadım oradaki silik çizgi daha net göstermek için ki zaten belli oluyordu.

Canım ama senin çizgin filtre ile belli olmuş sanırım benim 20 betayı algılayan çizgim ilk 5 dakikada çıkmıştı ve bariz gözüküyordu ben bu teste çok güveniyorum açıkçası

Bunlr da filtresiz hali ilk çektiğim.Bakalım zaten ben testi önce yapmam artık regl günümü beklerim :) bide ateşe bakıyorum

Ay inşallah çok moralim bozuluyor düşündükçe 1.5 yıldır bekliyorum
Benim de 1 yıl olacak yakında bu ay randevu aldım infertiliteye hsg çekilmek istiyorum sen ne yaptın canım bu süre zarfında doktorlar bir şey dedi mi bazen gerçekten sebepsiz olmuyor vakti saati var ya da sınav diyorum sınavsa eğer Allah isyan etmeden kabullenmeyi nasip etsin diyorum artık

Canım Allah razı olsun Rabbim sanada sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallahh

Çok sağol canim benim darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun. Genelde prolaktin düştükten sonra hemen hamile kalıyorlar inşallah sende de öyle olur güzel haberlerini alırız inşallah

Kızlar beta hcg 34 çıktı henüz günüm geçmedi normalde adet günüm bugün olması gerekiyordu test yaptırdım ama çok düşük dimi galiba kimyasal olacak
Canım öncelikle tebrik ederim ben kızımda 10la öğrenmiştim adetime bir gün filan vardı sanırım korkma iki günde bir takip et iki katı artması önemli kimisinin yüksek kimisin düşük olur değer içini ferah tut

Kızlar yeni hamişleri çok çok tebrik ederim pek girip bakamıyorum bu aralar göremediklerim olduysa kusura bakmayın. Bekleyenlerde güzel haberlerini alırlar inşallah tez zamanda
Kız yat uyu dinlen, bebişi de gece kuşu yapacaksın bak sonra söykenirsin uyumuyor bu bebe diyeee

Kızlar normalde ff programı kapak çizgimi çekmişti ama bugünün ateşine 36.2 girince kapak çizgisini kaldırdı deneme amaçlı 36.3 girdim kapak çizgisi duruyor. Bugünü tekrardan 36.2 yapıp yarına 36.3 yapınca yine kapak çizgisini ekliyor ama yarınıda 36.2 girince kapak çizgisini eklemiyor bu ne demek şimdi ya. Bugünün ateşini 36.2 girince şöyle bi uyarı verdi bide bilen biri aydınlatır mı beni.

Güncelleme: Ateşimi normalde 6.55 te ölçüyorum her zaman 6.35 te ölçtüğümde 36.2 geldi yatakta bekledim telefonla oynadım her zamanki saatimde tekrar ölçtüm 36.3 çıktı hangisini dikkate alayım?

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-20-06-55-19-967_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-12-20-06-54-02-808_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-12-20-06-53-25-644_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 74
Kuzumm bu ates ısını atescıler uyanınca cevaplarbenım ogrendıgım bı kac bısey var sadece tam yorumlayamıyorum henuz T TASUU hadı uyan kıızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…