- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.361
Haa birde gaz mevzusu çok fenaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın yapma bak o sana çatlama dediğim günden sonraki 10. Günde varsa çıkıyorKuzuuum aldım testi.ama yarın sabah dayanamayıp yapmam umarım.almıcaktım bıda gram umudum kalmamıstı ama sabah konustuktan sonra umudum yeserdı bıraz yenıden..zaten adet olacak gıbı hıssedıyorum sıvı akıntı adetten oncekı gıbı bı kasıklarda karısıklık hıssı var. savascii
Kuzum kaç gün var BAT a. İnşallah sağlıkla ilerlerBu arada kızlar eğer adet olmazsam ve test gerçek çıkarsa, adet dönemi karın ağrısı 1 gün çeken ben, yumurtlama zamanından beri alt karın ağrısı çok oldu ara ara ve yine sırt ağrısı oldu. Ve hala oluyorlar. Öyle bariz kasık ağrısı çekmedim ama adet olunca da olmaz bende.
Gögüsleeim yumurtlamadan başladı büyümeye ama ağrı yok dokununca biraz var. Vee w gün kalmasına rağmen sivilcem çıkmadı. En çok bu beni umutlandırıyor.
Bir de pozitif biri gibi sol böbrek tarafımda ağrı hissettim dün
Diyeceğim o ki beklemesem, bunları hamileliği yormam. Adetle aşağı yukarı aynı bencee
Tamam dayancam bıgun daha senın ıcın.pekii kasıklarımda tam ortada sankı adet olacakmısıım gıbı bı hıs var.hanı hep olurya tam adet gelmeden bı kurcalanma hıssıyarın adet olursam test bıdahakı bahara kalır artıkSakın yapma bak o sana çatlama dediğim günden sonraki 10. Günde varsa çıkıyor
Ben 28 gün oluyorum bazen erken, bana göre yarın bat ama uygulama 29. Gün başlatıyor adeti, ona göre çarşamba bat.Kuzum kaç gün var BAT a. İnşallah sağlıkla ilerler
Benimkisi olmadı diyince bir oh çekiyor içindenCanım iyi düşün iyi olsun inşallah eslerde anlayışlı olmak zorunda sonuçta elimizde olan bişey değil . Benim eşimde seninkinin tam tersi hiç merak bile etmiyor ben söylersem anca
Kaç aydır deniyordunuz TasuucumBen 28 gün oluyorum bazen erken, bana göre yarın bat ama uygulama 29. Gün başlatıyor adeti, ona göre çarşamba bat.
Size komik gelebilir ama size bir şey daha söyleyeyim son zamanlarda, adetten bir iki gün önceden rahim duvarının yıkıldığını hissederdim ki bunu aralıklı oruca bağlıyorum. Bu ay daha adete çok varken az az o hissi yine hissettim.Tamam dayancam bıgun daha senın ıcın.pekii kasıklarımda tam ortada sankı adet olacakmısıım gıbı bı hıs var.hanı hep olurya tam adet gelmeden bı kurcalanma hıssıyarın adet olursam test bıdahakı bahara kalır artık
Offf onu bende cok cektmmm halada varr Ben seni artık hamişş kabul ediyorummmmHaa birde gaz mevzusu çok fenaa
Canım bizim mevzu karışık geçen hazirandan beri korunma konusunda biraz esnemiştik, ama şehir değişikliği, iş mevzuları falan çokta olsun diye çabalamadık, kafamıza göre, en düzgün çalışma bu ayKaç aydır deniyordunuz Tasuucum
Sen test yaptın mı peki hiç gebe olabilirsin belkideBen 28 gün oluyorum bazen erken, bana göre yarın bat ama uygulama 29. Gün başlatıyor adeti, ona göre çarşamba bat.
Komık gelmedı kuzucum bende cok hıssederım rahmımdekı hadıselerı.banada geldı o hısten işte agrı degıl ama orda bi uguldanma bıseyler.bakalım nolcak taze annemııızzzzSize komik gelebilir ama size bir şey daha söyleyeyim son zamanlarda, adetten bir iki gün önceden rahim duvarının yıkıldığını hissederdim ki bunu aralıklı oruca bağlıyorum. Bu ay daha adete çok varken az az o hissi yine hissettim.
Ahahahabenim eşimde eğer ona kızmaya başlarsam hadi gitte bir ateşini ölç sana yine geliyorlar nolmuş bak diyorBenimki de "test çözmeye başladın mı?" diyor espiri yapiyo sözüm ona ama içten içe merak ediyor biliyorum
Hahahahah ölcemAhahahabenim eşimde eğer ona kızmaya başlarsam hadi gitte bir ateşini ölç sana yine geliyorlar nolmuş bak diyor
Nasıl bir histiSize komik gelebilir ama size bir şey daha söyleyeyim son zamanlarda, adetten bir iki gün önceden rahim duvarının yıkıldığını hissederdim ki bunu aralıklı oruca bağlıyorum. Bu ay daha adete çok varken az az o hissi yine hissettim.
Var kuzum var unut adeti ne işin var senin adetle kız bende 15 aralıktan 18 aralık bitene kadar şiddetli karın agrısı çektim gelip gelip gitti ama bir defa öyle bir geldiki gece eşim evde olsaydı acile gidecektim acaba o arada yerlşememi oldu ki umutlandım bak şimdi sol bel boşlugum benimde sancıdı gııııBu arada kızlar eğer adet olmazsam ve test gerçek çıkarsa, adet dönemi karın ağrısı 1 gün çeken ben, yumurtlama zamanından beri alt karın ağrısı çok oldu ara ara ve yine sırt ağrısı oldu. Ve hala oluyorlar. Öyle bariz kasık ağrısı çekmedim ama adet olunca da olmaz bende.
Gögüsleeim yumurtlamadan başladı büyümeye ama ağrı yok dokununca biraz var. Vee w gün kalmasına rağmen sivilcem çıkmadı. En çok bu beni umutlandırıyor.
Bir de pozitif biri gibi sol böbrek tarafımda ağrı hissettim dün
Diyeceğim o ki beklemesem, bunları hamileliği yormam. Adetle aşağı yukarı aynı bencee
Ayyy ciddimisin kızzzzz ben evi talan ettim gaz mevzusunda bak çok heycanlandım şimdiHaa birde gaz mevzusu çok fenaa
Kız o normal ben hamile olduğumu 20 beta ile öğrenmiştim öyle bir karın ağrısı yaşıyordumki habire tuvalete gidiyordum kanamam var sanıp onu dikkate almaTamam dayancam bıgun daha senın ıcın.pekii kasıklarımda tam ortada sankı adet olacakmısıım gıbı bı hıs var.hanı hep olurya tam adet gelmeden bı kurcalanma hıssıyarın adet olursam test bıdahakı bahara kalır artık
Peki siz iğneyle mi hamile kaldiniz ?Kız o normal ben hamile olduğumu 20 beta ile öğrenmiştim öyle bir karın ağrısı yaşıyordumki habire tuvalete gidiyordum kanamam var sanıp onu dikkate alma