- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.381
hayırlı olsun canım çok sevindim. zaman geçsede orada o ikinci çizgi çok net çıkmış önemli olan da o. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldummmmmm@sevayd @Cgh ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
@imagination forever @Deepblues @fnd_50Papatyamaviss @pozitifbiri Cey1an @Mervenur277 M merve_eymen savascii @Safransari @aysesngul
Hahaha hadi bakalım kuzum ayağın uğurlu gelir inşallah arkandan bol bol hamiş gelsin inşallahHosbuldummm bebişşşimm valla ayağımı fena sürttüm hadi bakalimm
Ay inşallahh inşallaahhhhhHahaha hadi bakalım kuzum ayağın uğurlu gelir inşallah arkandan bol bol hamiş gelsin inşallah
Yo gayet bence normal 20 yle öğrenen ler var yarın birdaha kan verin artışına göre anlarsınızKızlar beta hcg 34 çıktı henüz günüm geçmedi normalde adet günüm bugün olması gerekiyordu test yaptırdım ama çok düşük dimi galiba kimyasal olacak
En son ki adet tarihin be zaman canımKızlar beta hcg 34 çıktı henüz günüm geçmedi normalde adet günüm bugün olması gerekiyordu test yaptırdım ama çok düşük dimi galiba kimyasal olacak
19 kasımda olmuştum en son 29-30 günde bir oluyorumEn son ki adet tarihin be zaman canım
Benimkide soruyor nezaman adet Olcan dieBenimkisi olmadı diyince bir oh çekiyor içinden
Hım tam adet gününmüş geç yumurtlama olmuş olabilir ama adet günü bu şekilde ögrenen çok oldu canm 2 güne bir tekrarla saglıkla ilerler inşalalh19 kasımda olmuştum en son 29-30 günde bir oluyorum
İnşallah ya herkes 300-400 lerle öğrenmiş çok korktum sevinemedim bile niye düşük diyeHım tam adet gününmüş geç yumurtlama olmuş olabilir ama adet günü bu şekilde ögrenen çok oldu canm 2 güne bir tekrarla saglıkla ilerler inşalalh
Evet sabah yaptım canım ilk 5 dakikada silik cizgi çıktı ve durdukça belirginleşti, sabahta erken gebelik yapacağım, bakalım, Rabbim buradaki güzel hatunlara ve dışarıda tüm isteyen annelere nasip etsinSen test yaptın mı peki hiç gebe olabilirsin belkide
Sanki böyle birşeyler karıncalanıp düşüyor gibiNasıl bir histi
Hayır canım normal gebe kalmıştımPeki siz iğneyle mi hamile kaldiniz ?
İnşallah sağlıkla güzelliklerle gelsin kuzun, hayırlı vakitlerde güneş gibi doğsun hanene canımKızlar hamile olanları tebrik ediyorumCey1an ekimm24 Bekleyenlerin de kucağı boş kalmasın inşallah. T TASUU inşallah bebeğin seninledir canısı yarınki testi ben de dört gözle bekliyorum Çok yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Ben artık ovulasyon takip vs bıraktım. Akışta kalarak ilerlemeye devam edicem. Zaten akıntılardan da anlıyorum yumurtlama zamanını artık. Prolaktin için ilaç da kullandım düştü. Onun dışında bir sıkıntım yoktu şükür. Artık olursa olur olmazsa hayırlısı şeklinde devam
Yükselir inşalalh canım takip et 2 güne bir yok kız düşükle ögrenen de çokİnşallah ya herkes 300-400 lerle öğrenmiş çok korktum sevinemedim bile niye düşük diye
siz iüneyi ne zaman oldunuz?Benimde 27 aralık canım bat günüm
Hazır gitmişken betaya da ybaktırim bari
Ümidim yok ama
Bebiş rahimde yerleşecek yer ararken olmuşturSanki böyle birşeyler karıncalanıp düşüyor gibi
Evet sabah yaptım canım ilk 5 dakikada silik cizgi çıktı ve durdukça belirginleşti, sabahta erken gebelik yapacağım, bakalım, Rabbim buradaki güzel hatunlara ve dışarıda tüm isteyen annelere nasip etsinhayırlı sağlıklı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?