• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bu Aralık topiği canım buna yazdırmış kıydın adını.
Papatyamaviss Papatyamaviss tekrardan ekler canım. Bat sat yolla gelsin
Ya yazdırdım diye hatırlıyorum. Bende bat 25 Aralık bakalım neler olacak bende gebelik istiyorum 🤲

Gittim canim.
Bu ay boş bıraktı, olmazsa önümüzdeki ay yeniden klomen deneyelim dedim.
Eşimin sperm sonucunu gösterdim, yolunda herşey dedi.
Ben yumurta takibi yapılmasını istedim ama bu devlet Hastanesi'nde yumurta takibi çatlatma iğnesi yapilmiyormus.
Anladım canım inşallah gerek kalmadan bu ay mucizen gelir seni bulur🤲🏻 hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

Kuzular sıze efsanee ve cok kolay bı tarıf vercem.dün yaptım bı tepsı bıttı şimdi sizde yapın🥰aynı pastaneden almıs gıbı oluyor tüm mazemelerı hemen hemen bırebır koydum yag harıc sıvı yagı yarım çay bardagı koydum.musaıt oldugunuzda deneyın 20 dakıkada pısırdı benım fırın.ona gore 15.dakkadan bakmaya baslayın piştimi diye.

Eklentiler

• 35870B1A-B685-4916-83E4-DD2C67E529B4.jpeg
    35870B1A-B685-4916-83E4-DD2C67E529B4.jpeg
    138 KB · Görüntüleme: 48
  • EFF131F3-02AE-455A-AE15-AF36CE876B5A.jpeg
    EFF131F3-02AE-455A-AE15-AF36CE876B5A.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu arada eşim sorduu yaa yemek yerken varmı canım adet belırtın senın ıcıne ne doğar varmı bebek sence dediii vee erıdımmm oracıktaaa moralim bozulmadı desem yalan olur🥲 var dıyemedımmmm karın agrın adet belırtılerım ,test yaptm negatıf dıyemedımmmmm..ahh ahh o benden cok uzulcek

Bu arada eşim sorduu yaa yemek yerken varmı canım adet belırtın senın ıcıne ne doğar varmı bebek sence dediii vee erıdımmm oracıktaaa moralim bozulmadı desem yalan olur🥲 var dıyemedımmmm karın agrın adet belırtılerım ,test yaptm negatıf dıyemedımmmmm..ahh ahh o benden cok uzulcek
Ahh ahh belkide cok istiyoruz diyemi olmuyor bilmiyorum gercekten 1 bucuk yildir hic korunmadim bir gebeligim oldu dustu bir daha olmadi vardir vakti diyoruz artik keske elimizden birsey gelse 🥹

B Buffalosos 🥰 canım benim, severim seni... Allah'ım gönlüne göre versin en kısa zamanda toparlan dön pistlere inşallah 🥰💕🌸🙏
İnsallah en hayırlı en doğru zamanda canım nasip arada topiğe bakıyorum alıyorum haberlerinizi 🥰 şimdilik teyzelikle yetineceğim 🙈🙈

Canım iyi düşün iyi olsun inşallah eslerde anlayışlı olmak zorunda sonuçta elimizde olan bişey değil . Benim eşimde seninkinin tam tersi hiç merak bile etmiyor ben söylersem anca

Canım iyi düşün iyi olsun inşallah eslerde anlayışlı olmak zorunda sonuçta elimizde olan bişey değil . Benim eşimde seninkinin tam tersi hiç merak bile etmiyor ben söylersem anca
İnşallah guzelım ıyı dusunmeye calısıyorum🙏🌸ilk bebek degılse belkı ondan alısıktır ondan merak etmıyordur yada merakını dısa vurmayı sevmıyordur.yoksa emınm oda heveslenıyordur🥰

İnsallah en hayırlı en doğru zamanda canım nasip arada topiğe bakıyorum alıyorum haberlerinizi 🥰 şimdilik teyzelikle yetineceğim 🙈🙈
Senı sevıyoruuuzzz dınlen canım..gecen ay ılk kez kasım topıcıgıne gelmıstım aklımda kalan çok sevındıgım bır arkadasımdın.tüm guzellıkler senınle olsun ınsallah🙏💕

Senı sevıyoruuuzzz dınlen canım..gecen ay ılk kez kasım topıcıgıne gelmıstım aklımda kalan çok sevındıgım bır arkadasımdın.tüm guzellıkler senınle olsun ınsallah🙏💕
Amin canım hepimiz icin insallah ❤️🙏🏻🙏🏻 Bende sizi çok seviyorum iyi ki varsınız iyi ki varız 💕

Benimki de "test çözmeye başladın mı?" diyor espiri yapiyo sözüm ona ama içten içe merak ediyor biliyorum

Benimki seninkinden, test yaptığımı duysa söylenir, ne gereksiz işlere giriyorsun adet gelmezse zaten yaparsın diyor 😅😅bir bilse teste gömdüğüm paraları :D

Bu arada kızlar eğer adet olmazsam ve test gerçek çıkarsa, adet dönemi karın ağrısı 1 gün çeken ben, yumurtlama zamanından beri alt karın ağrısı çok oldu ara ara ve yine sırt ağrısı oldu. Ve hala oluyorlar. Öyle bariz kasık ağrısı çekmedim ama adet olunca da olmaz bende.
Gögüsleeim yumurtlamadan başladı büyümeye ama ağrı yok dokununca biraz var. Vee w gün kalmasına rağmen sivilcem çıkmadı. En çok bu beni umutlandırıyor.
Bir de pozitif biri gibi sol böbrek tarafımda ağrı hissettim dün
Diyeceğim o ki beklemesem, bunları hamileliği yormam. Adetle aşağı yukarı aynı bencee

Back