- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 33
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.341
Baktır canım belli mi olur belki vardır. İnşallah vardır ve sağlıklı bir gebeliktir.Benimde 27 aralık canım bat günüm
Hazır gitmişken betaya da ybaktırim bari
Ümidim yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktır canım belli mi olur belki vardır. İnşallah vardır ve sağlıklı bir gebeliktir.Benimde 27 aralık canım bat günüm
Hazır gitmişken betaya da ybaktırim bari
Ümidim yok ama
Bu Aralık topiği canım buna yazdırmış kıydın adını.Benlisteden neden silindim
Ya yazdırdım diye hatırlıyorum. Bende bat 25 Aralık bakalım neler olacak bende gebelik istiyorumBu Aralık topiği canım buna yazdırmış kıydın adını.
Papatyamaviss tekrardan ekler canım. Bat sat yolla gelsin
Anladım canım inşallah gerek kalmadan bu ay mucizen gelir seni bulur hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallahGittim canim.
Bu ay boş bıraktı, olmazsa önümüzdeki ay yeniden klomen deneyelim dedim.
Eşimin sperm sonucunu gösterdim, yolunda herşey dedi.
Ben yumurta takibi yapılmasını istedim ama bu devlet Hastanesi'nde yumurta takibi çatlatma iğnesi yapilmiyormus.
Ahh ahh belkide cok istiyoruz diyemi olmuyor bilmiyorum gercekten 1 bucuk yildir hic korunmadim bir gebeligim oldu dustu bir daha olmadi vardir vakti diyoruz artik keske elimizden birsey gelseBu arada eşim sorduu yaa yemek yerken varmı canım adet belırtın senın ıcıne ne doğar varmı bebek sence dediii vee erıdımmm oracıktaaa moralim bozulmadı desem yalan olur var dıyemedımmmm karın agrın adet belırtılerım ,test yaptm negatıf dıyemedımmmmm..ahh ahh o benden cok uzulcek
İnsallah en hayırlı en doğru zamanda canım nasip arada topiğe bakıyorum alıyorum haberlerinizi şimdilik teyzelikle yetineceğimB Buffalosos canım benim, severim seni... Allah'ım gönlüne göre versin en kısa zamanda toparlan dön pistlere inşallah
Canım iyi düşün iyi olsun inşallah eslerde anlayışlı olmak zorunda sonuçta elimizde olan bişey değil . Benim eşimde seninkinin tam tersi hiç merak bile etmiyor ben söylersem ancaBu arada eşim sorduu yaa yemek yerken varmı canım adet belırtın senın ıcıne ne doğar varmı bebek sence dediii vee erıdımmm oracıktaaa moralim bozulmadı desem yalan olur var dıyemedımmmm karın agrın adet belırtılerım ,test yaptm negatıf dıyemedımmmmm..ahh ahh o benden cok uzulcek
İnşallah guzelım ıyı dusunmeye calısıyorumilk bebek degılse belkı ondan alısıktır ondan merak etmıyordur yada merakını dısa vurmayı sevmıyordur.yoksa emınm oda heveslenıyordurCanım iyi düşün iyi olsun inşallah eslerde anlayışlı olmak zorunda sonuçta elimizde olan bişey değil . Benim eşimde seninkinin tam tersi hiç merak bile etmiyor ben söylersem anca
Senı sevıyoruuuzzz dınlen canım..gecen ay ılk kez kasım topıcıgıne gelmıstım aklımda kalan çok sevındıgım bır arkadasımdın.tüm guzellıkler senınle olsun ınsallahİnsallah en hayırlı en doğru zamanda canım nasip arada topiğe bakıyorum alıyorum haberlerinizi şimdilik teyzelikle yetineceğim
Amin canım hepimiz icin insallah Bende sizi çok seviyorum iyi ki varsınız iyi ki varızSenı sevıyoruuuzzz dınlen canım..gecen ay ılk kez kasım topıcıgıne gelmıstım aklımda kalan çok sevındıgım bır arkadasımdın.tüm guzellıkler senınle olsun ınsallah
Benimki de "test çözmeye başladın mı?" diyor espiri yapiyo sözüm ona ama içten içe merak ediyor biliyorumBu arada eşim sorduu yaa yemek yerken varmı canım adet belırtın senın ıcıne ne doğar varmı bebek sence dediii vee erıdımmm oracıktaaa moralim bozulmadı desem yalan olur var dıyemedımmmm karın agrın adet belırtılerım ,test yaptm negatıf dıyemedımmmmm..ahh ahh o benden cok uzulcek
Benimki seninkinden, test yaptığımı duysa söylenir, ne gereksiz işlere giriyorsun adet gelmezse zaten yaparsın diyor bir bilse teste gömdüğüm paralarıCanım iyi düşün iyi olsun inşallah eslerde anlayışlı olmak zorunda sonuçta elimizde olan bişey değil . Benim eşimde seninkinin tam tersi hiç merak bile etmiyor ben söylersem anca
Erkek milleti doğuştan rahat yaBenimki seninkinden, test yaptığımı duysa söylenir, ne gereksiz işlere giriyorsun adet gelmezse zaten yaparsın diyor bir bilse teste gömdüğüm paraları