• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

günaydın kızlar uzan zamandır girmedim biraz uzaklaşmak stres yapmamak için iyi olur diye düşündüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum bizede cok dua edin inşaallah hepimiz bigün o çift çizgiyi görürüz 🙏
sen hıc yazmıyorsuuunnn adet mı oldun noldu bızde olduk kuzum napalım devamke yanı uzulme sakın daha yolun basındayız ya

Yaaaaa ne güzel darısı başımıza artık ❤️💃💃
Yaaa aminn aminn inşallaahh sendende bekliyorum bennn öyle hissediyorum 😍
Normal kuzum 24 aralık da 5. Haftanda olacaksın yüksek degil yani bitanem çok çok güzel maşallah 🥰🥰
24 aralık ta 4. Hafta olmuyomu ya ay beynim error 😂😂ay iyicee afalladımm kızlar
Değerin haftasına uygun canım normal bence ☺️
Siz öyle dıyosanızz öyledir canım kızlarrr😍😍🥰🥰

sen hıc yazmıyorsuuunnn adet mı oldun noldu bızde olduk kuzum napalım devamke yanı uzulme sakın daha yolun basındayız ya
yok canım daha adetime var 27 aralıkta inşaallah olmam doktora gittim tekrar degerlerinde bişey yok d vitamini verdi damla şeklinde onu kullanıyorum folik asit vermedi ama ben eczaneden imom omega diye folik asitte içeren bişey aldım onu eczacı bayanda hamileydi bana bunu kullan dedi aldım onları kullanıyorum bakalım 1 hafta kaldı son güne kadar test yapmıcam negatif görmek canımı sıkıyor

Ama bıseyı merak edıyorum ben hcg değeri yuksek gibi geldi bana ılk korunmasız 24 kasım oldu ordan bıle hesaplayınca kan verdıgımde 3 hafta olmus oluyor bu hcg ye göre 4-5 dıyor anlamadım 🤩 bilen yorumlayabılır mi aceppp😍🙈
Canım hayırlı olsun sağlıkla al bebeğini kucagına inşallah 😍🤲

yok canım daha adetime var 27 aralıkta inşaallah olmam doktora gittim tekrar degerlerinde bişey yok d vitamini verdi damla şeklinde onu kullanıyorum folik asit vermedi ama ben eczaneden imom omega diye folik asitte içeren bişey aldım onu eczacı bayanda hamileydi bana bunu kullan dedi aldım onları kullanıyorum bakalım 1 hafta kaldı son güne kadar test yapmıcam negatif görmek canımı sıkıyor
e tamam o zman bebıskom bozma moralını neden bozuyorsun

İnşAllah bu sabrının mülafatını güzel haberle alırsın🤲🏻 Şimdi de senin haberini bekleyim heyecanla 😂
İnşallah canım benim❣️namazda kendimden önce size dua ediyorum Rabbım hepimizin gönlünü sevindirsin buda alttan bakıyorlar gidince varsa çıkar sonra kan alır

Varsa sağlıkla huzurla gelsin bebiş ve tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlı vakitlerde🤲🤲 test alıp yapayım mı gaza getirmeyin beni😅🤣😭😬 ayy ateşimi de doğru ölçmedim. Tocam gece oğlanın ateşini ölüçüp orada bırakmış. Kalktım adaya gidip ölçtüm 36.7çıktı🤔😔 bilemedim
Ayy inşallah vardır canım sağlıkla hayırlısı ile gelsin. 😘

Back