- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.121
Yaaa unutmamıssınBu testi cuma günü verdi şimdiye 3000e yaklaşmıştır
Evet yanılttı maalesef 36.5 çıktıEvet ben çoook titiz bir ev hanımı değilim hatta fazla üşengecimdir. Bana bile 6 sene gitti Marathon. Canavar gibiydi rahmetliama ata biner gibi kullandım desem yeridir
AKşamm ateşinizi dikkate almayın. Beni de yanıltmıştı.
Hayır bebişko :)
aaaa ne bu üstündeki ölü toprağını at bakam. Benim 9. gün negatifti 10. gün silikti ne çabuk unuttunuz ayol)
Valla ben de gördüm sanki kııızzzz
Ateş son günlerde düşünce ben de adet bekliyordum hatırlarsan iki gün sonra 36.9 olduydu
Cuma günü aklım hep sendeydi nasıl unuturumYaaa unutmamıssın
Ama bıseyı merak edıyorum ben hcg değeri yuksek gibi geldi bana ılk korunmasız 24 kasım oldu ordan bıle hesaplayınca kan verdıgımde 3 hafta olmus oluyor bu hcg ye göre 4-5 dıyor anlamadımBu testi cuma günü verdi şimdiye 3000e yaklaşmıştır
Yaaa sen bir harikasınnn bebekkCuma günü aklım hep sendeydi nasıl unuturum
Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
@pozitifbiriPapatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 ekimm24 @Safransari @savascii @Deepblues @imagination forever @Veziir @Cey1an Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı görfiltre bekliyorum en afillisindennn
Oy yerim senin. Beta hcg değeriniKızlar sonuc çıkmıs sımdi baktımdasanırım artık tescillendi
Yaaaaa ne güzel darısı başımıza artıkKızlar sonuc çıkmıs sımdi baktımdasanırım artık tescillendi
Hımmm cuma verdiyse evet olur ama bebiş daha görünmez galibaBu testi cuma günü verdi şimdiye 3000e yaklaşmıştır
Normal kuzum 24 aralık da 5. Haftanda olacaksın yüksek degil yani bitanem çok çok güzel maşallahAma bıseyı merak edıyorum ben hcg değeri yuksek gibi geldi bana ılk korunmasız 24 kasım oldu ordan bıle hesaplayınca kan verdıgımde 3 hafta olmus oluyor bu hcg ye göre 4-5 dıyor anlamadımbilen yorumlayabılır mi aceppp
Değerin haftasına uygun canım normal benceAma bıseyı merak edıyorum ben hcg değeri yuksek gibi geldi bana ılk korunmasız 24 kasım oldu ordan bıle hesaplayınca kan verdıgımde 3 hafta olmus oluyor bu hcg ye göre 4-5 dıyor anlamadımbilen yorumlayabılır mi aceppp
Evet bencede bebişi daha göremezde keseyi görür İnşAllahHımmm cuma verdiyse evet olur ama bebiş daha görünmez galiba
Hafif bir gölge var inşallah minicik bi kuzu el sallamiştırHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
@pozitifbiriPapatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 ekimm24 @Safransari @savascii @Deepblues @imagination forever @Veziir @Cey1an Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı görfiltre bekliyorum en afillisindennn
Yaaaa çokk tatlısınn bebişşOy yerim senin. Beta hcg değerini
Beklemedeyim canım 24 aralıgı bekliyorumkızlarrrr geldık pazartesıye hadı bakalım .aralıgın sonuna doğru yok mu kendıne bır hamiş emojısı attıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?