32.haftamda 18kg almış bulunuyorum.Doktor herbişeyi yasakladı en son.Ama tabii dinleyen kim..Ekmek,makarna,pilav dahil hamurişi yemicekmişim.Tatlı da yemicekmişim.E nası doyacam ki ben??Bir de ona inat dün markette ne kadar abur cubur varsa canım çekti ve canım ne çektiyse aldım.Bakalım kaç kilo almış olarak doğuma gideceğim..
ben de 33.haftamdayım 68 kiloya dayandım 55 kilo hamile kalmıştım..enteresan bi şekilde herşeye aşeriyorum bişeyin adını duydugumda bile ağzım sulanıyor aşermek için biraz geç bir vakit ama benim yeni başlıyor..
33+4 haftadayım ve 10 kilo almısım ama galıba bu ara daha cok almaya baslıycam
bende 32 haftalık oldum 12 kilo almışım 90 kilo oldum amanın nasıl gidecek bu kilolar zaten kilolu hamiş kaldım oğlumda da toplam 12 kilo almıştım 40 ım çıktığında aynı kilodaydım bunda aynı kiloya insemde diyet yapmam lazım kilolu bir bayan oldum((((( doğurduğum gibi diyetisyene gidecem (((((((((
13 kilo aldım şimdiye kadar.ama görseniz yok ortada,keşke gitmese doğumdan sonra benim kilom yaa.kızanlar olcak şimcik bana,ama miyonum ve kiloya hasrettim.vermicem banane kilomu-tatlicadiarzu-
en sonunda 70 i gördüm ben de 55 kiloydum aaah ah vücudum çok bozuldu ne çok severdim kalçamı falan yamuldu gitti çatlaklar da cabası ecrin kuşum için herşeye değer napalım dogurduktan sonra hatta emzirdikten sonra aç kalacaz kızlar aaaaç başka çaresi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?