kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız öylemi diyosun, hadi bakalım göreceğiz, bakalım midemiz kabul etmeyecekmi kaydirigubbakcemile3 bana hiç öyle gelmiyor, çöp tenekesi gibi valla benimki kaydirigubbakcemile3
kızım benim dr cok kilo aldın diye demediğini bırakmadı böyle gidersen normal dogum olmaz sen kilolu hamile kalmışsın diye diyom fazla bişey yemiyom diye hep ögle derler ama kilon öyle demiyo dedi enson gittiğimizde allah sizi inandırsın dr giderken aç gidiyorum
Aslında ben de buna pek inanmamıştım.Yani benim de mide ne verirsen kabul ediyo.cokacimcoookHer zaman yemeğe hazır.Dedikleri gibi olmasını umutla bekliyorum:Saruboceq:.
bendeeee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
harbiden ha benim dr kiloyla kafayı yemiş kendişi 100 kiloya hastalarınıda öyle sanıyo hatta benim bebişime bile dedi senin bebek kilolu diye manyak adam
Ben 157cm boyundayım 56 ile başladım şu an 61im. Ama öyle kötü bir ay hamile kaldık ki tam kış kilolarını vermeye başlayacakken hamile olduğumuzu öğrendik. Ayrıca ben ilk hamileliğimde ilk 4 ay 2 kilo verdiğim halde 6. ayımda 7 kilo filan almıştım ve doğuma tam 20 kilo fazlayla girmiştim. Resmen yuvarlanıcak haldeydim ama yine de normal doğum yaptım. Ama emzirince öyle çabuk gidiyo ki kilolar inanamazsınız. Doğum sonrası eve döndüğümde 64 kiloydum ama doğumdan 7 ay sonra 53 kiloya inmiştim bile hem de deli gibi yediğim halde ... :)
Ben 157cm boyundayım 56 ile başladım şu an 61im. Ama öyle kötü bir ay hamile kaldık ki tam kış kilolarını vermeye başlayacakken hamile olduğumuzu öğrendik. Ayrıca ben ilk hamileliğimde ilk 4 ay 2 kilo verdiğim halde 6. ayımda 7 kilo filan almıştım ve doğuma tam 20 kilo fazlayla girmiştim. Resmen yuvarlanıcak haldeydim ama yine de normal doğum yaptım. Ama emzirince öyle çabuk gidiyo ki kilolar inanamazsınız. Doğum sonrası eve döndüğümde 64 kiloydum ama doğumdan 7 ay sonra 53 kiloya inmiştim bile hem de deli gibi yediğim halde ... :)
bende dertler katmer katmer tam spora başlamış 70 den 65 e düşmüştüm hedefim 58-60 tı. 23 nisan günü süpriz 22.haftamda 65 ten 72 ye çıktım 7 kilo ya zeyno iradene hayran kaldım ben çoooooook yiyorum doktorum eşime yemek yaptır tabağa koysun ama yemesin dedi benimkinden daha piskopat yoktur heralde baş başa konuşalım deyince korktu elini sıcak sudan soğuk suya sokma dedi bide kızlar diyelim 80 kiloyla doğuma girdim 3 -4 kilo çocuk bi de eşi falan derkem 5-6 kilo gider ilk 3-4 aydada şişlik kan kaybı falan derken anneye 4-5 kilo kalır diyolar bilgisi olan varsa moralimi düzeltsin
doğum yapmış annelerin forumuna girdim pek iç açıcı değildi 1-2 saat iştahım kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?