- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Oy oy oyyyBenim Çarşamba günü lahana diyetim bitmiş olacak .1 hafta da yoğurtlu karnabahar diyetine gecicem .Atık 64 yada 63 kiloda artık normal yemeğe basliycam yani calori eksilterek herşey yiycem .En çok sabah kahvaltısını özledim . Zeytin,reçel ,yag ,simit oyyyy:)
Ben tam acik bufe yaptim. Umarim tirmalamazIrmak la açık büfe mi yaptınız :) carsamba gunu tarti tirmalamasin :)
Coook severim kumpir afiyet olsun ama Ortaköy de yediğim kumpirin tadını başka yerde alamıyorumMenüme ek yemiycektim arkadaş elinde getirmiş saat 7:30 yedim 1 tane nescafe 1 dilim kumpir yedim nasılda
Özlemişim tadı süperdi arkadaşımın eline sağlık yemiycem diyorum yiyorum offf
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Aslında patates fırında haşlama içine giren malzemeler çok calorili ama onlarda olmasa tadı olmazMenüme ek yemiycektim arkadaş elinde getirmiş saat 7:30 yedim 1 tane nescafe 1 dilim kumpir yedim nasılda
Özlemişim tadı süperdi arkadaşımın eline sağlık yemiycem diyorum yiyorum offf
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Tşkler cnm benim arkadaş evde yapmışCoook severim kumpir afiyet olsun ama Ortaköy de yediğim kumpirin tadını başka yerde alamıyorum
Aynen ya yedim 400gr aldımAslında patates fırında haşlama içine giren malzemeler çok calorili ama onlarda olmasa tadı olmaz
Ben sizin kiloda olsam dünyaları yerimAynen ya yedim 400gr aldım
Cok gecmis olsun canim. İyiles de kilo verilir elbet. Once saglik.Kızlar hastayım sabahtan beri yatıyorum boğazlar fenahafif ateş var soğuk algınlığı haplarla iyi olmaya çalışıyorum of ya ne zaman sıkı rejim yapacam desem illa bi engeller çıkıyor
Benim evde eliptik var kuzum. Hamilelikte normal dogum yaparsam hareket olsun spor olsun diye almistim. Cok olmamak kaydiyla yapiyordum. Normal dogum yapamadim gerciEvinde spor aleti olan var mı yada spor salonuna giden? Hangi aletleri kullanıyorsnz faydasını gördünz mü ??
Oy kiyamam. Banyo yaptikca da usumesin canim havalar cok soguk dikkat edin. Cok gecmis olsun allah acil sifalar versin.Kızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
Ben kalca basen icin kondisyon bisikletinin hic faydasi olmadigini duydum ama ne derece dogrudur bilemiyorum. Oturarak yapinca kalcayi ve basenleri calistirmiyormus.Spordan anlayan arkadaşlar bi yardımcı olablr mi bana yaaaben basen kalça popo dan sıkınyılıyım.. evimde koşu bandı , kondisyon bisikleti, eliptik pisiklet, mekik aleti, pilates topu var. Hangi birini ne kdr kullanmalıyım genelde her birinden 30 dk yapıyorm yeterli mdir
Allah kavustursun saglik sihhatle. Siz nerdesiniz canim? Benim esim de asker. Esin Vanda nasil, rahat mi? Bi de siz neden gitmediniz ozel olmazsa?Çok güzel ya benim eşim Van'da görevli asker 3 senedir onu bekliyoruz oğlumla çok şükür bu son senemiz dönüş yapicak .İşte onunla iddiaya girdik 26 Aralık'ta izinde burda bakalım 60 kg olmam gerek
Ben de eliptigi en kolay ayarda kendimi deli gibi yormadan 20 dakika falan yapiyordum.Normalde sıkılaştırıcı ve kaslastirici etkisi var .Ben mesela kilolu iken 10 dk dan fazla yapılmaması taraftarıyim.Su anda yürüyüşten sonra ben 5 dk gibi yapıyorum.Ama zayıf olduktan sonra yada istenilen kiloda 15 veya 20 dk en ideali bence hiç öyle abartmaya vücuda işkenceye gerek yok ama tabi hoşunuza gidiyorsa yapabilirsiniz.Brn çok sevmiyorum mesela koşu bandı bence harika hiç bir şey olmasın insan koşu bandı ile hem zayıflar hem sıkılaşır bence
Vakit bulursam okur bildiririm canim insallah. Allahim acil sifalar versin.Arkadaşlar konu dışı ama sizlere de yazmak istedim. Bir arkadaşımın oğlu için.
8 yaşında kanser hastası Buğra...şifa niyetine Yasin topluyoruz. okurum diyenler bana sayı ile yazabilir mi ?
Tatli telas demek.bu sıralar birazcık tatlı bir telaşım var ondan buraları pek bi ihmal ettim farkındayım hakkınızı helal edin birde iş yerinde bazı sıkıntılarım var ondan dolayı menüleri hiç eksik yazmazken menü bile yazamadım ama artık daha aktif olmaya çalışacağım
Başkanım burda beni uyarıyor cnm
@Makbussss cnm böyleydi menüm
Bu hafta çoğunluk bol bol yürüyüş yaptım 20 bin adım bile oldu :))
Offf hemde nasıl bak şimdi KIRMIZIIIIIIIIIII
Hoşgeldin başkanımGeldim geldim. Simdi brokoli corbamla gecmise bakacagim.
Ben sizin kiloda olsam dünyaları yerim
Aynen bende öyleyim canım 3 gündür egzersizlere başladımkızlar ben kg veriyorum gram gram ama göbüş halen şiş erimiyor bu göbekk