- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Ahaha olsn canımm km kusursuz yapıyor ki bu işi önemli olan abartmamakişallah cnm bu aralar misafirim Yok yemeği abartmayayım diyorum dayana bilsem hiç yemiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha olsn canımm km kusursuz yapıyor ki bu işi önemli olan abartmamakişallah cnm bu aralar misafirim Yok yemeği abartmayayım diyorum dayana bilsem hiç yemiycem
Bende yükledm ama başlamadm birlkte başlayalm mı30 Günde kilo verme
Programı yükledim sizce yapsam mı hergün
Tesekkur ederim canim. Umarim yarin kendimi frenlerim de kilo almadan kapatirim bu haftayi. Yarin da ogremenler gunu yemegi var oraya gidecegiz oyy bakalim hafif atlatmaya calisacagim.Öğretmenim öğretmenler gününüz kutlu olsun
Yarını hafif geçirirsen canım belki kilo almazsınız
Yada bol limonlu su Cnm ne çok şey öğrenmişim burda fikir bile veriyorum :)))
Yasin bilmiyorum ama coook geçmiş olsun ona ve tüm hastalara duaciyim Allah şifa versin tez zamanda insalllahArkadaşlar konu dışı ama sizlere de yazmak istedim. Bir arkadaşımın oğlu için.
8 yaşında kanser hastası Buğra...şifa niyetine Yasin topluyoruz. okurum diyenler bana sayı ile yazabilir mi ?
Geçmiş olsun cnmşuan yapamıyorumm canım bel ağrısındAn
Ben 2 gündür yapıyorum cnm yapalım birlikte cnmBende yükledm ama başlamadm birlkte başlayalm mı
Kolay gelsin zor frenleniyor cnmTesekkur ederim canim. Umarim yarin kendimi frenlerim de kilo almadan kapatirim bu haftayi. Yarin da ogremenler gunu yemegi var oraya gidecegiz oyy bakalim hafif atlatmaya calisacagim.
Tebrikler darısı bizim başımıza yarın ve pazarSınav iyiydi. 100 alırım dermişim ama bi soruyu yanlış okumuşum :))
100 de alsam sadece geçer not veriliyor.
Simdi eve gidiyorum. Kimler kimin dedikodusunu yapmış kimler kaçamak yapmış okuycam:)
Size de başarılar ihtiyacınız yok ama:))Tebrikler darısı bizim başımıza yarın ve pazar
Başarılar cnm sanadaTebrikler darısı bizim başımıza yarın ve pazar
Irmak la açık büfe mi yaptınız :) carsamba gunu tarti tirmalamasin :)
Tmm cnm yarın başlycm bnBen 2 gündür yapıyorum cnm yapalım birlikte cnm
Tarih teşekkür ederimSize de başarılar ihtiyacınız yok ama:))
Hangi konu.