Ben hiç eşimle gitmedim o görevini yapıp geliyor çok zor oluyor tabi bu sene kısmet tabi iki yılda Kıbrıs var ama oraya ailecek gidicez .Bizim evimiz İstanbul'da çocuğun okulu düzeni bozulmasın istedik .Birde gimemizin anlamı yoktu çünkü orada zaten şehirde merkezde değil yani gitmiş olsakta yine ayrı kalicaktik.Ama çok şükür bitti bu son yilimiz zatenCok gecmis olsun canim. İyiles de kilo verilir elbet. Once saglik.
Benim evde eliptik var kuzum. Hamilelikte normal dogum yaparsam hareket olsun spor olsun diye almistim. Cok olmamak kaydiyla yapiyordum. Normal dogum yapamadim gercigectigimiz zamanlarda duzenli yapmaya calisiyordum. Anneme gittigimde sıkılaşmıssin demisti. En son 82 kiloyken gormustu beni. Gittigimde 75 kiloydum. Ama su an yapamiyorum hic vakit ayiramiyorum.
Oy kiyamam. Banyo yaptikca da usumesin canim havalar cok soguk dikkat edin. Cok gecmis olsun allah acil sifalar versin.
Ben kalca basen icin kondisyon bisikletinin hic faydasi olmadigini duydum ama ne derece dogrudur bilemiyorum. Oturarak yapinca kalcayi ve basenleri calistirmiyormus.
Allah kavustursun saglik sihhatle. Siz nerdesiniz canim? Benim esim de asker. Esin Vanda nasil, rahat mi? Bi de siz neden gitmediniz ozel olmazsa?
Ben de eliptigi en kolay ayarda kendimi deli gibi yormadan 20 dakika falan yapiyordum.
Vakit bulursam okur bildiririm canim insallah. Allahim acil sifalar versin.
Hoşgeldin esenim bol eksilerin olsun inşallah sağlıcakla
işte burası orası ALL STAR
Cok yedim bugun. Son zamanlarda istahim cok artti. Umarim kilo almam
@Papatya gelini 20 dk egzersiz tüm vücut
Leslie yapacaktım ama 4 saat temizlik yaptım Leslie ye on basar bence
Menüme ek I IRMAKK70 çeyrek nar
Fena halde açım eşim simit almış öyle güzel koktu ki nohut tanesi kadar attım ağzıma yarın sabah bir tane simit yesem çok mu olur sizce :)
Yeme derseniz valla yemem
Ben söylüyorum yeme cnmfit olmak için yap fedakarlık ben her gün yaptığım poğaça ve çörekleri geri çeviyorum yeme bacım :)))
Wuhuuu bu ne gzl bi haberr :) tamam tartı resmi atarım o zaman yarın sbah ilk menüm ölçülerm ve resmimle burdayımm :)
22 Temmuzda basladigimdan beri hergun tartiliyorumBenim gibi sürekli tartılar varmı
Canım ilk sayfada kurallar var okumuşsundur ben yine de söyleyim
Çarşamba günleri en geç saat 14 e kadar tartı fotosu ile bildirim yapıyoruz
Her gün menü paylaşımı yapıyoruz I IRMAKK70 i etiketleyerek :)
Spor da @Papatya gelini
Kilo bildirimi yaptığımızdaForever07 ve A AklinYolu1
Bende iki hafta oldu buradayım bildiklerim bu kadar eksikleri arkadaşlar tamamlar
Kızlar hastayım sabahtan beri yatıyorum boğazlar fenahafif ateş var soğuk algınlığı haplarla iyi olmaya çalışıyorum of ya ne zaman sıkı rejim yapacam desem illa bi engeller çıkıyor
Evinde spor aleti olan var mı yada spor salonuna giden? Hangi aletleri kullanıyorsnz faydasını gördünz mü ??
Menüme ek arkadaşlar I IRMAKK70 @cizen_bayan
Çikolatalı dondurma saat 00:30 eşim zorladı
Yarın telafi etmem gerekir işallah
Karikatur ayni benTekrar hosgeldin. Listedesin. Katilim bekliyoruz.
Esenim mi tanisiyor musunuz. Kiskanayim mi.
Haftada bir yiyebilirsin bence.
Sen ki hobby lerle , cekirdeklerle gunu kapatan insansin.
Tarti resmini alalim. Olculerin senin olsun.
Hoşgeldin canım burası motivasyon kayniyo doğru yerdesin
Hosgeldin. Resmi olarak All _StaR uyesisin.Gübaydın kızlar.
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu suyumu içtim.
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmk.
1 kibrik kutusu kdr peynir.
1 kupa light süt
Yarım kabuklu limonlu salatalık. I IRMAKK70
Forever07 A AklinYolu1 tartı fotomu koydm..
Simitin hepsini yemedim dörtte üçünü yedim@cizen_bayan
O ayarda yürürken ders çalışmam yoksa koşmak bana daha güzel geliyor hafif tempo koşu ,sonra hızlı tempo koşu ,sonra yavaslama öyle daha güzel verim alınıyor.Ama ders çalışıyorum çok zevkli oluyor.4 de ısınıyorum canım. 5.30 yda 6 da yürüyorm bnde
@Makbussss bi sınavdan bahsediyordu ama
Ben burayı çok sevdim çok katı kuralları yok kimse kimseyi zorlamıyor ama bol motive edip çarşambayı heyecanla bekliyorum ben ki artık zamanla ne kadar giderse diye düşünmeye başlamıştım şimdi ağzıma atacağım her lokmada aklıma çarşamba geliyor hemen bırakıyorum
Zalimlar karşımda neler neler yiyolar çarşamba aklıma gelince canım istemiyor
A AklinYolu1 çok teşekkür ederim beni çağırdığın için
Başarılar başkanın
Canım menünü toplu paylaş
Biz hepimiz öyle yapıyoruz
Sabah öğlen ara öğün akşam
Hatta ben şimdi paylaşıcam bişey yememek için :)))
Başarılaaar
hahahahaha başarılarrr canımm
Pandelam başarılarsınav sonucunu topikçe çok merak ediyoruz kundaklamadan sonra
ben kızımı çok kundakladım eski yöntem ama sıçramıyordu :) A AklinYolu1
Hoşgeldin başkanım
Geliriz önemli olan sabır herşeyin başı sabır.Aslinda kilo vermek almaktan daha kolay dusunsenize yılların kilosunu insan iki ayda verebiliyor.Oysa biz bu kiloları yıllarca ancak biriktirdik.Rabbim ne büyük ya tersi olsaydı iki ayda aldığımızı yıllarca veremek için ugrassaydik.Bence hiç bir şeyden mahrum kalmayın hedefe ulaştığınızda.Ben hedef ulaştıktan sonra kalori hesabı uyguluycam .Bende hedefime ulaşayım yiyecek işallah bazen kendime öyle yapıcam az kaldı hedefime ama ulaşamadım gitti
İşallah sende hedefine gelirsin cnm
Wuu iyiymş :)O ayarda yürürken ders çalışmam yoksa koşmak bana daha güzel geliyor hafif tempo koşu ,sonra hızlı tempo koşu ,sonra yavaslama öyle daha güzel verim alınıyor.Ama ders çalışıyorum çok zevkli oluyor.
Gordum yalniz , 28 Kasim yani haftalik hedefleri yaziyoruz tugce. En yakin olana kupa var.
Aynen başkanım :)) poğaçacı yemekten iyidir :))Tekrar hosgeldin. Listedesin. Katilim bekliyoruz.
Ben her sabah tartılıyorum canım :)))Benim gibi sürekli tartılar varmı
Sorma ya resmen Allah’ımdan buldum bir daha o kadar eziyet ettirmemAciklama guzel.Iki haftadir burdasin ama hep dereceye giriyorsun.
Diyet yapicam ama yerim darrr.
Gecmis olsun nazzz. Bir corek ye iyi gelir.
Evde bisikletim vardi ama ben disari attim cunku kalcam zaten yeterince yer kapliyor.
Arada gym e gitsem de kol hareketleri yapamiyorum su an.
Aslini istersen en iyisi Jillian.
Simidi yeme demistin dimi sen.
Yemedim canım 60 kilo olunca bir simit ısmarlıcam kendime hemde nutellalıTekrar hosgeldin. Listedesin. Katilim bekliyoruz.
Aynen canım yalnız kalori hesabını fazla bilmiyorum hedefime gelince anlatırsınGeliriz önemli olan sabır herşeyin başı sabır.Aslinda kilo vermek almaktan daha kolay dusunsenize yılların kilosunu insan iki ayda verebiliyor.Oysa biz bu kiloları yıllarca ancak biriktirdik.Rabbim ne büyük ya tersi olsaydı iki ayda aldığımızı yıllarca veremek için ugrassaydik.Bence hiç bir şeyden mahrum kalmayın hedefe ulaştığınızda.Ben hedef ulaştıktan sonra kalori hesabı uyguluycam .
Canım sen yemedin ama ben çikolatalı dondurmayı yedimYemedim canım 60 kilo olunca bir simit ısmarlıcam kendime hemde nutellalı