- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Senin kilonda olsaydıııııımmmmmmCanım sen yemedin ama ben çikolatalı dondurmayı yedim
Geçmiş olsun başkanınMenume ek: Bir avuc badem + yarim latte. Bogazim agriyor. Latte icmek icin bi bahane daha.
Oyle bir odul koyma kendine yemegin odulu olmaz.Yemedim canım 60 kilo olunca bir simit ısmarlıcam kendime hemde nutellalı
Seninkiler daha masum degil , hobby cikolatali dondurma.Aynen başkanım :)) poğaçacı yemekten iyidir :))
Ben her sabah tartılıyorum canım :)))
Sorma ya resmen Allah’ımdan buldum bir daha o kadar eziyet ettirmem
İşallah olursun canım bu gün dışarı markete gittimSenin kilonda olsaydıııııımmmmmm
Aciklama guzel.Iki haftadir burdasin ama hep dereceye giriyorsun.
Diyet yapicam ama yerim darrr.
Gecmis olsun nazzz. Bir corek ye iyi gelir.
Evde bisikletim vardi ama ben disari attim cunku kalcam zaten yeterince yer kapliyor.
Arada gym e gitsem de kol hareketleri yapamiyorum su an.
Aslini istersen en iyisi Jillian.
Simidi yeme demistin dimi sen.
Ben de senin yasinda olsayyyydimmmm.Senin kilonda olsaydıııııımmmmmm
Sagol Nana bu hafta cok soguktu yahu.Geçmiş olsun başkanın
Aynen başkanımOyle bir odul koyma kendine yemegin odulu olmaz.
Seninkiler daha masum degil , hobby cikolatali dondurma.
Tatli neden daha tehlikeli biliyor musun, cunku tatli istegini kamciliyor.
Alll senin olsunnn.Yine alıciğim dereceleri
İnsanı ne mutlu ediyor dimi bu sözlerİşallah olursun canım bu gün dışarı markete gittim
Biriyle karşılaştım çok zayıflamışsın dedi
Çok mutlu oldum darısı başınıza
Hedefime az kaldı elimden geldiğince zorluyorum kendimi işallah hep beraber zayıflarız
Bende de öyleAlll senin olsunnn.
Sifir kiskanclik bende.
Immms o zaman 61.2 yim şuan hedefm de tam 61. Şimdlik kısa tutayım ilk haftamGordum yalniz , 28 Kasim yani haftalik hedefleri yaziyoruz tugce. En yakin olana kupa var.
Evet ya dediğin doğru canımİnsanı ne mutlu ediyor dimi bu sözler
Bugün bende oğlumun okuluna gittim bi iltifatlar bi iltifatlar
Motive amaçlı Yerim yaaOyle bir odul koyma kendine yemegin odulu olmaz.
Seninkiler daha masum degil , hobby cikolatali dondurma.
Tatli neden daha tehlikeli biliyor musun, cunku tatli istegini kamciliyor.
Sen de tam korkak ciktin. 200 grami biz bir gunde veriyoruz.Immms o zaman 61.2 yim şuan hedefm de tam 61. Şimdlik kısa tutayım ilk haftam
Nutella motive etmez adami gel beni dinle.Motive amaçlı Yerim yaa
Sen de tam korkak ciktin. 200 grami biz bir gunde veriyoruz.
Nutella motive etmez adami gel beni dinle.
Hahhaha hadi yaaa o zman 500 gr diyelimmSen de tam korkak ciktin. 200 grami biz bir gunde veriyoruz.
Nutella motive etmez adami gel beni dinle.
Sanilanin aksine en guzel bu donem verilir. Aklini kullan.Ya adet dönemindeyim şuan canım fena tatlı çekiyor. Hergün saralle yerdm mutlaka. Bugün hiç şeker tüketmedm şu saate kadar geldim bundan snra da yememem lazııım
Yuvarlak yapalim . 1 olsun.Hahhaha hadi yaaa o zman 500 gr diyelimm
Fatsceret diye bir program yükledim çok güzel sana ogunlerini bile hatırlatıyor .Tüm yiyecekler ve kalorisi var ben onunla takip ediyorum .Mesela günlük ne kadar kalori Alman gerekiyor söylüyor örneğin ideal kilonu koruycaksan günlük kalorinin biraz altında yada okadar almalısın bence yükle çok güzel bir programAynen canım yalnız kalori hesabını fazla bilmiyorum hedefime gelince anlatırsın