ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Öğretmenim öğretmenler gününüz kutlu olsun
Yarını hafif geçirirsen canım belki kilo almazsınız
Yada bol limonlu su Cnm ne çok şey öğrenmişim burda fikir bile veriyorum :)))
Tesekkur ederim canim. Umarim yarin kendimi frenlerim de kilo almadan kapatirim bu haftayi. Yarin da ogremenler gunu yemegi var oraya gidecegiz oyy bakalim hafif atlatmaya calisacagim.

Arkadaşlar konu dışı ama sizlere de yazmak istedim. Bir arkadaşımın oğlu için.
8 yaşında kanser hastası Buğra...şifa niyetine Yasin topluyoruz. okurum diyenler bana sayı ile yazabilir mi ?
Yasin bilmiyorum ama coook geçmiş olsun ona ve tüm hastalara duaciyim Allah şifa versin tez zamanda insalllah

şuan yapamıyorumm canım bel ağrısındAn
Geçmiş olsun cnm

Bende yükledm ama başlamadm birlkte başlayalm mı
Ben 2 gündür yapıyorum cnm yapalım birlikte cnm
Tesekkur ederim canim. Umarim yarin kendimi frenlerim de kilo almadan kapatirim bu haftayi. Yarin da ogremenler gunu yemegi var oraya gidecegiz oyy bakalim hafif atlatmaya calisacagim.
Kolay gelsin zor frenleniyor cnm

Sınav iyiydi. 100 alırım dermişim ama bi soruyu yanlış okumuşum :))

100 de alsam sadece geçer not veriliyor.

Simdi eve gidiyorum. Kimler kimin dedikodusunu yapmış kimler kaçamak yapmış okuycam:)
Tebrikler darısı bizim başımıza yarın ve pazar

Irmak la açık büfe mi yaptınız :) carsamba gunu tarti tirmalamasin :)

Benim Çarşamba günü lahana diyetim bitmiş olacak .1 hafta da yoğurtlu karnabahar diyetine gecicem .Atık 64 yada 63 kiloda artık normal yemeğe basliycam yani calori eksilterek herşey yiycem .En çok sabah kahvaltısını özledim . Zeytin,reçel ,yag ,simit oyyyy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…