- 23 Haziran 2019
- 8.933
- 39.540
Afiyet olsun menülerde baya bir kısmaya gitmişsin gibi görünüyor25 kasım
Sabah yumurta salatası 1 bardak çay 1 dilim tahıllı ekmekle. Öğlen 1 avuç kaju 1 fincan kahve Aksam tavuk haslmaa. 3 litre su .
26 kasım
Yulaf tost yanında domates salatalık biber yendi. Öğlen 1 fincan kahve ve 2 kuru incir yedim. Akşam 1 kase mercimek çorbası büyük bir kase salata yedim. 3 litre su içtim.
27 kasım
1 tane küçük peynirli börek salatalık domates roka yanında eslikci olarak 1 bardak kefir tükettim. Öğlen 1 büyük fincan turk kahvesi ictim 1 litre su aksama karar vermedim ama büyük ihtimalle salata yicegim sadece 3litreyede tamamlarım su tüketimini LenaG Boncuk2307 @Jou
Merhaba canım gel gel su çok güzelSelam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yoktum bi yaz tatili verelim dedik ikinci yaz gelecek hala dönemedim buralara ara ara girip okuyorum ama. Keşke bende motivasyonumu bulup tekrar geri dönsem ama malesef bu aralar iradesizim.
Burdaki ortamı da özledim.
İstediğin diyeti yapabilirsin tabi aktif katılımla günlük menü,spor,su hepsini yazıyoruz ve c.tesileri belirlenen takımlarda kıyasıya yarışıyoruz. Tabi yarış işin eğlencesi asıl olayımız burda aynı amaca yönelik gideken tam motivasyon oluyor bir de hayata dair de destek oluyoruz birbirimizeHarika!
Peki herkes kafasına göre bir diyet mi uyguluyor ve her gün menüleri ve sporları mı yazıyoruz sistemi anlatabilecek biri var mıdır?
O zaman gel başla hem su çok güzelBen bir dönem ne kadar çok aradım sizi biliyor musunuz siz
Afiyet olsun canım menün güzel kız o pastayı çık severim diyete uygunu nasıl olayiii27 Kasım Çarşamba
11.30da 2 haşlanmış yumurta , salata , kasar 1dilim yam buğday ekmeği
ara öğün 2 şekersiz turk kahvesi 1 kare bitter çikolata
17.30da 2 dilim palamut, salata, 1 dilim ekmek
19.00da diyete uygun şekilde yapılmış küçük bir dilim biskuvili pudingi pasta
LenaG Boncuk2307
Çok güzel menü canım afiyet olsun bu sporun hafif hali miiİyi akşamlar
10.00
2.5 yumurtadan omlet
30 gr peynir
Yarım ceviz büyüklüğünde nohut ekmeği
8-9 adet zeytin
Çay
15.00
1 küçük muz
1 tk tuzlu fıstık ezmesi
1 çay kaşığı çam Balı
17.30
1 kase çoban salata
2 kaşık süzme yoğurt
4 yk yeşil mercime
Çayın yanında bir kare çikolata yedim.
Su 1.5 litre, 2 adet maden suyu. Daha da içerim.
Normal adım sayısı spor hariç 4200
Spor
12x3 lateral raise 4 kg 36p
12x3 back row 25 kg 36p
2x10 Hummel curl 20 kg 20p
3x12 bench press 4 kg 36 p
10 şınav 100 puan
1.5 dk plank 90 p
40 dk yürüyüş 400 p
5 dk esneme 50 p
Regl öncesi sporu hafif tutuyorum. Yarın regl olacağım muhtemelen.
LenaG Boncuk2307
Canım çok geçmiş olsunBugün şiddetli migren ve vertigoyla uyandım ayakta durmaya çalışıyorum ama yapabildiğim söylenemez. Yarın kalan menülere bakarım
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, yarım avuç kadar beyaz leblebi
Ara Öğün 14.00
1 adet muz, 2 mandalina
Ara Öğün 16.00 -17.00
2 kepekli galeta, 1 bardak ayran
Saat 18.30
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.30
1 asrıntandırı çavdar lavaş içine bir yumurtadan omletin yarısı (yarısını oğlan yedi), marul, 2 dilim hindi füme, 1 kk süzme peynir, 2 yeşil zeytin
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84
kulak kristali diye birşey duymuştum vertigo tedavisi olarak
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar
12:00 300ml. az yağlı süt, 20gr. leblebi
17:00 500ml.kiraz saplı maydanoz sapı çayı
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Akşam yemeğimi 17:30 dan 19:30 kadar yayarak yedim bugün bu şekilde oldu.
4ceviz, 2kaju, 1badem, 2kase tavuk sulu sebze çorbası, 2kk.tavuk, 1kk, patates, yarım kase yy.yoğurt,1çorba kasesi salata, 2kk, ev keki
Su 3 litre
Spor olarak tüm evi süpürdüm silme işini arkamdan eşime yaptırdım
iyi yapmışsın temizlik yapmayı bilsinler yani