Sena cim kahvalti etsen de farketmiyor, yukleyebiliyorsan iyi olur ama sen evde degildin galiba.Hayırlı olsun topiğimizcanım hepimiz yarın sabah tartı fotosu yüklesek kahvaltıdan önce. Yine 8 temmuzda tekrar yükleriz ne diyorsun fikrime
Tamamdır canım yarın sabah yükleyeceğim ben de.Sena cim kahvalti etsen de farketmiyor, yukleyebiliyorsan iyi olur ama sen evde degildin galiba.
Yukleyebilenler bugun yuklesin yukleyemeyenler yarin sali ve carsamba gunu yuklesin.
8 temmuzdan sonra zaten her pazar gunu olacak artik.
Muttapa7555 1 temmuz menüsü canım
Sabah;
1 yumurta ile sebzeli omlet
Domates-salatalık
Beyaz peynir
2 ceviz 10 badem ve çay
Akşam;
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşil salata
1 bardak ayran
Izimizi kaybettiremedik hala ondan hocam.Yine taşınmışız haberim yok :)
Birazda burdan devam edelim bakalım
Misafirim var, tartı resmini şimdi yüklerim
Menüyü de paylaştım, önemli şeyler olunca etiketleyin kızlar koşar gelirim
Eki Görüntüle 2163899
Şimdi tartıldım A AklinYolu1
12:00 kahvaltı saatimdi.
Misafirim vardı; saat 14:30 gibi 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi içtim, saat 16:30 gibi de 1 salatalık, 1 kayısı ve 2 küçük dilim karpuz yemiştim. Yeni tartıldım, böyle çıktığına göre umarım sabaha daha az çıkar :)) hadi inşallah...
Iyi yapmissin sefan olsun.Slm kızlar hayırlı uğurlu olsun topiğimiz ben eve yeni gidiyorum yolda arayayım sabah çıkmıştım evden...
A AklinYolu1 1 temmuz menü
Sabah çeyrek simit çay
Ara çay 4 erik
Akşam ızgara hepsi 1 köfte 2 tavuk baget 1 köfte kadar sucuk(yemesem olurdu ama göze batıyor az yediğim ekmek yemedim diye dalga geçiyorlar çok sinirliyim şuan)
Salata
Su 1lt spor yok
Ben bugün su içemedim dışarıda tuvalete girememe gibi bi takımdım var o yüzden suda içmiyorum eve kadar sayanayım diye :))) o yüzden ödem yapmazsam iyidir yarın tarçınlı su içeceğim tüm gün bakalım toparlarım inşallahIyi yapmissin sefan olsun.
Ben de dun pizza yedim. Kasarli degildi keci peynirliydi, bi de diyet pizzaydi.Milkshake biraz fazla oldu. Bugun karpuz da ama bence bir haftada oyle bir duzene girecegiz ki sasiracaksin.
Ooo ben disaridayken kac kere wc ye gidiyorum. Benim de cantasiz girme takintim var. Ya arkadaslara ya da yabancilara birakiyorum ya da ortada kaliyor. Simdiye kadar calan cikmadi.Ben bugün su içemedim dışarıda tuvalete girememe gibi bi takımdım var o yüzden suda içmiyorum eve kadar sayanayım diye :))) o yüzden ödem yapmazsam iyidir yarın tarçınlı su içeceğim tüm gün bakalım toparlarım inşallah
Ben cok aciktim corbam kaldi . Patatesli omlet yaptim tamamen yagsiz. Acliktan geberecektim..01.07.2018 menum
Sabah 1 yimurta 2 kk peynir domates slatalik maydanoz yarim dilim cavdar ekmegi
Ikindi 5 izgara kofte yarim dilim cavdar ekmegi 2 dilim kavun 1bardak ayran
Su 4 lt
Spor sabah 50 dk kosu ve yuruyus 350 ad mekik
Pattizzli omlettBen cok aciktim corbam kaldi . Patatesli omlet yaptim tamamen yagsiz. Acliktan geberecektim..