- 9 Şubat 2016
- 144
- 47
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.241
Tatli krizin tutuyosa mutlaka tarçınlı süt yada bi meyvenin uzerine tarcin serpistir veondan somra yanina sade Türk Kahvesi :)tebrikler canım..
bu aralar benim menülerde çok kötü..sabah öğlen iyi.akşam olmaması gereken zamanda cozutuyorum
Günaydın kızlar
Bugün ki menüm:
Sabah 8 tane çilek
Yaklaşık 2 kupa kiraz sapı çayı
Öğle kendi hazırladığım meyveli yoğurt hem cok lezzetli hem yok cok doyurucu kaloriside 237
Aksam 1 tabak brokoli 1 kase karnabahar ve ustune yoğurt
Kızlar ben reglim su an ve vucudum su tuttugu için kiraz cayinu içiyorum başka önerdiğiniz bir çay varmi ödemler için ?
tebrikler canım..
bu aralar benim menülerde çok kötü..sabah öğlen iyi.akşam olmaması gereken zamanda cozutuyorum
ben kilo bildirimde bulunmuştıum dikkate almadınız sanırım.B BaslarsanBitirirsin cum cenazen var, ben sana yardımcı olayım. Şuana kadar Yazanlar :
Bu haftaki kiloları ve hesapladığım yüzdeleri :
selcanmehmetcan : 85 +
Aytozuvegece : 71,9 %1,10
Camilya : 70,6 %1,94
Siminru : 70,4 %0,14
Traylaylay : 79,7 %0,62
Zerra : 66,6 %1,77
Irmakk70 : 67,4 +
zynmhm : 89 +
Dukanella86 : 81,8 %1,80
Gold_women : 66 % 0,45
Melikeeee : 62,4 %0,95
Gozdehayat : 59 %1,67
Ekecik : 63,3 +
Nisol : 85 %0,70
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYANLAR
@ reklam @sevil4321 @peace88 S Seyma1999242 @ pinkberry @goknur07 @katre-i dem @krizantem3 @Suya16 @livafarah
10 kişi bildirim yapınca ben sana son halini revize eder, akşam hazırlarım, sen misafirlerine bak. Öpüyorum hepinizi.
8 kisiyiz yeni biri daha katılmak istiyordu.grupta kaç kişiyiz acaba??
Sen mi kilolusun canim boyunda iyimis tabiki sağlık icin vermek lazim senin kilonda olmak icinnn oooooooo ...ha bide troid hastasıyım levotron içiyorum her sabah belkide troidden kilo almışımdır
Kizlar tartildim eczanede o yüzden ayakkabimi falan çıkaramadım 56.9 çıktım ayrıca reglim regl olduktan sonra tekrar tartilacagim önceki hafta 55.5
Yok zaten bırakmaya hic niyetim yok bidahaki ay düğün var ozamana kadar elbisenin içine rahatça girmek için pes etmemem lazım diyete devam :) reglden sonra tekrar tartilip bildirimi mi yaparım ve Ödemler icin kiraz sapı çayını içiyorum umarım faydasını görürüm :)Haftaya belli olur net kilon canım ya regl fazla çıkartıyor ödemden biliyorsun, bu gerçek değil rahat ol bırakma bizi
Ben artilardayim 85 ayni grubun yuz karasiyim kizlar su vucudumdan hormon ilaçları atim verecegim birde bitkisel kurlerde kullanmaya baslicam artik eksileri gormek istiyorum((
Ama verecegime inaniyorum kendi vucudum bir yola gelsinnn gidecek bu kilolarrr ilkkez böyle bir durumla karsilastim saskinim.
Camilya senin dedigin diyeti arastiriyim biraz kafam karisti telden girip bakmaya calisiyorum sende yardimci olabilirsen kisa net bir sekilde neler yenmemesi gerekenler onu yazarsan sana zahmet canim...
İşin olursa yazma canım.
Yok zaten bırakmaya hic niyetim yok bidahaki ay düğün var ozamana kadar elbisenin içine rahatça girmek için pes etmemem lazım diyete devam :) reglden sonra tekrar tartilip bildirimi mi yaparım ve Ödemler icin kiraz sapı çayını içiyorum umarım faydasını görürüm :)