- 25 Aralık 2015
- 231
- 417
- 43
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.201
Kizlar camilya teşekkür ederim o zaman tarti gunumuz cuma olsun.
Spor olarak tarlada .6saat comel kalk ,comel kal ,git gel ,git gel ,egil kalk.boylece spor yapmış oldum ve hasatim cikti adimimi zor atiyorum.
Menume gelince bugun iyice bozduk sabah kahvaltida kiymali attirdik onu yediim valla bir tane tum yedim heral yoksa tarlada calisamazdim.
Öğle 2.5 lt su ictim
Akşam : iki dilim kiymali bol yeşillik bir kase sutlac üç dört cig kofte yedim cay içtim kızlar temiz hava fena iştah açıyor ama yarin dikkat edecegim.
22:00 da epeydir aksam meyve yemiyordum iki portakal yedim bir havuç yedim bir elma yedim ebatlari hic olmasa küçük tu
Sindide elma sirkeli su icecegim. Bu yedikleri mi yarin tarlada calisarak telafi edecegim.
merhabalar kızlr..
annemin rahatsızlığından dolayı yaklaşık iki haftadır samsundaydım.bıraktık döndük yine.
köydeydim net yoktu geçmiş birikmiş dönemedim geriye işlerde yoğun burda..
tart cumaa alınmış sanırım son iki üç güne bakabildim..
simurg mu ayrıldı noldu anlamadım.başka önemli bişey vr mı..
kardeşimin sünnet düğünü olcaktı annem hastalanınca o da iptl oldu..
diyete hiç dikkat edemedim fazla almadım sanırım ama şişkinlik var yine.cumaya hayırlısı artık
Yok daha en az 2 hafta var. Ama soylediklerini deneyecegim umAdet dönemin kapıda olabilir mi canım? O zaman ben doymak bilmiyor çok zorlanıyorumdane kadar sağlıklı ve güzel olacağını hayalindeki kiloda olduğunu düşün, bir anda çok büyük hedef koyma, ödüllendir kendini mesela 2 kilo verince şuraya gideceğim, bu elbiseyi alacağım gibi benim düşümdüklerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tesekkur ederim cvp icin. Sanirim benimki si de can sikintisindan. Son 3 haftadir kendimi bunalimda gibi hissediyorum hic sebep yokken aglama istegi geliyordu. Birde ustune kayinpederimin vefati, taziye,yolculuk derken ipin ucu iyice kacti. Artik o ipi yakalayip simsiki cekmenin vakti geldi. Insallah en sonunda hepimiz de hedeflerimize ulasacagiz, hepimiz burada oldukca birbirimize destek verdikce hedefe ulasmamamiz icin hicbir sebep yok.Iyi akşamlar kızlar zerra hoş geldin geçmiş olsun annen iyidir inşallah. Irmak canim ben vitamin kan hapi kullandığım da canim sıkkın olduğunda öyle olurdu kendimi durduramazdim ama kendi dikkat timi başka birşey lere cekmeye oyalanmaya kendime ceza verdigimi açlıktan olecekmisim gibi hissediyordum hic bişey olmaz sana bak ne güzel miden aci çekiyor bak böyle böyle alisacaksin derdim kendime onun için kendini oyaliyacak mesgaliyet bul.tam bu olay bi hafta sürer di kendimi bu süreçte zor zabderdim. kizlar ne kadar kilo vermek istiyorsam bunda bu diyetimde durdu 32 yasindayim ilkez böyle birşey le karsilastim birde ben bu topige basvurdugumda yeni tüp bebek negatifi görmüştüm bu necitede aldigim hormon ilaclara bagliyorum ama verecegim pes etmicegim gidecek bu kilolar
Iki gündür hastalandim bahcede usutmusum kemiklerim ağrıyor spor yapamadim elimden geldigi kadar 3 lt suyumu icmeye calisiyorum.
Menum sabah tost yedim.15:00 de bir incir üç ceviz bir tutam kuru üzüm
Aksam 16:00 da bir kase mercimek corbasi iki uc yemek kasigi kabak yemek 3 yk.salata
Sindide sıcak cay iciyimde icim isinsin.
Maalesef aynı dert benim başımda da var arkadaşım. Taziye ye gitmeden önce 66.8 kiloydum dün bir tartıldım 67.8 olmuşum. İnsan 4-5 gün içinde nasıl bu kadar hızlı kilo alabilir anlamıyorum. Sinirimden dün akşam yemekte doğru düzgün bir şey yemedim. Yatmadan önce çok acıktım duvarları kemirecektim açlıktan ama tuttum kendimi yemedim bir şey. Umarım şu aldığım kilolardan bir an önce kurtulurum da tekrar - leri görürüm.Slm hanımlar ben de diyet falan kalmadı 1.5 aydır ne yemediysem hepsini yedim .hele bu gün tam bir felaketti.
Vicdan azabı çekiyorum ama yine de yiyorum.bu hafta arti çıkabilir kilom.
Verirken gr gr gidiyor 2 gün yiyince tekrar eski haline dönüyor kilolar.
Of ya ne yapsak bilmiyorum.birde Millet 2 ayda 8 10 kilo veriyor ben 6 kilo verdim.bu da canımı çok sıktı. 1.5 ay kaldı ya 16 kilo vermeyi hayal ederken şimdi şimdi bi 10 kiloya bile razıyım. Ama tekrar motive olmam lazım.
İçimi döktüm rahatladım biraz ya .
Kızlar birbirimize destek olalım lutfen
Slm hanımlar ben de diyet falan kalmadı 1.5 aydır ne yemediysem hepsini yedim .hele bu gün tam bir felaketti.
Vicdan azabı çekiyorum ama yine de yiyorum.bu hafta arti çıkabilir kilom.
Verirken gr gr gidiyor 2 gün yiyince tekrar eski haline dönüyor kilolar.
Of ya ne yapsak bilmiyorum.birde Millet 2 ayda 8 10 kilo veriyor ben 6 kilo verdim.bu da canımı çok sıktı. 1.5 ay kaldı ya 16 kilo vermeyi hayal ederken şimdi şimdi bi 10 kiloya bile razıyım. Ama tekrar motive olmam lazım.
İçimi döktüm rahatladım biraz ya .
Kızlar birbirimize destek olalım lutfen