- 8 Temmuz 2011
- 135
- 140
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.221
kızlar ben biraz geç kalmışım sanırım ama aranıza katılabilirmiyim
tekrardan başınız sağolsun canımMrb arkadaşlar. Ben de yeni döndüm taziyeden. Simurg ayrılmış galiba neyse canı sağolsun umarım herşey yoluna girer. Bu arada eski msjları okudum biraz kilo bildirimi cuma olsun demişsiniz galiba ben de o yüzden tartılmadım bu sabah.
çok teşekkür ederim...bikaç kişide olsa devam etmek lazım tek başına olmuyor.Evet canım Simurg ayrıldı, bizde kararlılar olarak devam ediyoruz. Tartıyı cumaya aldık evetçok geçmiş olsun
sağolasın canım..pek bir değişiklik yok dün başka bir dr a götürdüler bugün sonuçları çıkacak..inşallah hayırlı haberlerini alırız.Iyi akşamlar kızlar zerra hoş geldin geçmiş olsun annen iyidir inşallah. Irmak canim ben vitamin kan hapi kullandığım da canim sıkkın olduğunda öyle olurdu kendimi durduramazdim ama kendi dikkat timi başka birşey lere cekmeye oyalanmaya kendime ceza verdigimi açlıktan olecekmisim gibi hissediyordum hic bişey olmaz sana bak ne güzel miden aci çekiyor bak böyle böyle alisacaksin derdim kendime onun için kendini oyaliyacak mesgaliyet bul.tam bu olay bi hafta sürer di kendimi bu süreçte zor zabderdim. kizlar ne kadar kilo vermek istiyorsam bunda bu diyetimde durdu 32 yasindayim ilkez böyle birşey le karsilastim birde ben bu topige basvurdugumda yeni tüp bebek negatifi görmüştüm bu necitede aldigim hormon ilaclara bagliyorum ama verecegim pes etmicegim gidecek bu kilolar
Iki gündür hastalandim bahcede usutmusum kemiklerim ağrıyor spor yapamadim elimden geldigi kadar 3 lt suyumu icmeye calisiyorum.
Menum sabah tost yedim.15:00 de bir incir üç ceviz bir tutam kuru üzüm
Aksam 16:00 da bir kase mercimek corbasi iki uc yemek kasigi kabak yemek 3 yk.salata
Sindide sıcak cay iciyimde icim isinsin.
aynen destek olalım 2 haftadır bende diyet miyet kalmadı..eve gelelide düzenim yok henüz ama olavcak inşallah..Slm hanımlar ben de diyet falan kalmadı 1.5 aydır ne yemediysem hepsini yedim .hele bu gün tam bir felaketti.
Vicdan azabı çekiyorum ama yine de yiyorum.bu hafta arti çıkabilir kilom.
Verirken gr gr gidiyor 2 gün yiyince tekrar eski haline dönüyor kilolar.
Of ya ne yapsak bilmiyorum.birde Millet 2 ayda 8 10 kilo veriyor ben 6 kilo verdim.bu da canımı çok sıktı. 1.5 ay kaldı ya 16 kilo vermeyi hayal ederken şimdi şimdi bi 10 kiloya bile razıyım. Ama tekrar motive olmam lazım.
İçimi döktüm rahatladım biraz ya .
Kızlar birbirimize destek olalım lutfen
günaydın canım günaydın herkese hayırlı cumalar..mrb arkadaşlar günün ilk bildirimi benden olsun. bu haftaki kilom 66.8 Taziye için gitmeden önceki kiloma geri döndüm, aldığım bir kiloyu verdimİnşallah birdaha ki cumaya -leri görmeye başlarım.
Evet kilolarımız yakın. Ama benim boyum çok kısa canım ya. 1.53 o yüzden 50 kiloya kadar inmem gerekiyor. Daha verecek çooookk kilom var. Benim yolum uzun anlayacağıngünaydın canım günaydın herkese hayırlı cumalar..
iyi bari eskiye dönmüşsün .ben artıdayım ama yine mutluyum daha çok alabilirdim 2 hafta zarfında.
ırmak kilolarımız yakınmış boyun kaç canım
annemin20 gün öncesine kadar kronik hastalıklar dışında bişeyi yoktu inekleri bağı bahçesiyle uğraşır enerjine hayran kalırdık.ama şimdi yatıyor görmek çok üzücü..Teşekkür ederim zerra. Allah kurtardı ne diyeyim, insan yaşlı ve çok hasta bir yakınını kaybedince karmaşık duygular yaşıyor. Bir yandan üzülsek te onları kaybettik diye, diğer yandan Rabbim onları çektikleri acılardan, sıkıntılardan kurtardı diye seviniyoruz. Senin de annen hastaymış galiba, yeni gördüm kusura bakma. İnşallah Rabbim tez zamanda şifasını verir.
benimkide uzun sayılmaz 160..benim hedefim 59-60 üç çocuk annesi olarak yeter..Evet kilolarımız yakın. Ama benim boyum çok kısa canım ya. 1.53 o yüzden 50 kiloya kadar inmem gerekiyor. Daha verecek çooookk kilom var. Benim yolum uzun anlayacağın
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.5
Kızlar kilo verenlere helal olsun, verip alanlar üzülmesin taze kilo daha çabuk giderhaftaya her şey daha güzel olacak :)
tebrikler canım..selam kızlar pek menü bildirimi yapamadım ama kilo bildirimi yapayım :)
geçen hafta 61.8
bu hafta 61.4
fark 200 gr
benim hafta içi genellde iyi ama hafta sonu bozuyorum o biraz yavaşlatıyor gibitebrikler canım..
bu aralar benim menülerde çok kötü..sabah öğlen iyi.akşam olmaması gereken zamanda cozutuyorum