- 8 Temmuz 2011
- 135
- 140
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.261
Görürsün onun etkisi var suyu atar ama şöyle bir gerçek var yeşil çay yağ yaktığı ispatlanan bir bitki birde ben bitkisel ürünler satan bir yerde çalıştığım için çok fazla okuyorum, çevrede gözlemliyorum onu dahil et derim diyet sürecine. Hatta ben demleyip içine maden suyu ve limon sıkanlardanım tavsiye ederim iştahıda köreltiyordenemekten bişey çıkmaz
Kızlar pazartesiden itibaren 5 gunde 5 gün diyeti yapmayı düşünüyorum. Vücudumu şaşırtmak istiyorum.ayrica hedefimin çok uzagindayim. Şöyle 2 3 kilo versem sahane olur.guvenim kayboluyor diyeti bırakmak üzereyim belki bu şekilde tekrardan gaza gelirim.
1.gun patates
2.gun et
3.gun sebze
4.gun meyve (ben meyve yerine et günü yapıcam tekrar)
5 gün .yumurta
Ben proteini çok alınca kilo vermem hızlanıyor. Bunu bi yapayım sonra başka bi sok diyet daha.normal diyetle anca bu kadar oluyor kilolar gitmemek için direnip beni deli ediyorum
Camilyacigim teşekkür ederim cevabin için inş sen bu diyetin faydasini görürsün de bizlerede bi umud olursun.benim aklıma yatti bu diyet bende uygulamaya baslicam inşallah pazartesi de haftasonu bahçe işleriyle uğraşıyorum bugun de girib bakamadim acayip bi baş ağrısı cektim şükür sindi iyiyim.bugunku menu bahçede oldugum için uygulayamiyorum
Sabah kahvaltimi öğle yaptım yarim tost yağsız peynirliydi birde salatalik la yedim.bu arada 1.5 lt suyu tukettim
Aksamda felaket actim Kıvırcık makarna bir porsiyon yoğurt lu cacik elma sirkeli bol salata yedim .aradan yarim saat sonra iki tane Güllü lohum yedim ksn şekerim ve tansiyonum düşük tu yedim
22:00 da sekersiz cay 15-20 varmiydi bilmiyorum tuzlu yer fistigi yedim tansiyon dusuktu yiyince kendime geldim
Bugünkü böyle berbat menumdu vicdanim rahat degil disiplinli rejim değil inş pazartesimden itibaren toparlanacagim bu hafta bahçe ekim isleriyle ugrastik rejim yapamadim sonuç berbat.
Yeşilçay madensuyu çayını uygulacafim bu çay hakkinsa bi bilgin varmı yada denedinmiGörürsün onun etkisi var suyu atar ama şöyle bir gerçek var yeşil çay yağ yaktığı ispatlanan bir bitki birde ben bitkisel ürünler satan bir yerde çalıştığım için çok fazla okuyorum, çevrede gözlemliyorum onu dahil et derim diyet sürecine. Hatta ben demleyip içine maden suyu ve limon sıkanlardanım tavsiye ederim iştahıda köreltiyordenemekten bişey çıkmaz
Bende yarin baslayacagim :)S Seyma1999242 canım bizim işyerinde arada yaptığımız bir şey hem faydalı hemde iştah konusunda etkili oluyor gerçektende. Ama ben kilo konusunda çok bişey diyemiyorum tabi sadece onunla kilo verilmez ama yardımcı oluyor yağ yakımına. Dur bende yarın yapayım tekrardan başlayayım