- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.721
Canim ben bi ara onu denedim çok ağır geldiChloe Ting'e başlayacağım demiştim ya sabah uyanınca 1. gününü yaptım 39 dakika idi ilk gün15 dk da leslie yapmak istiyorum gün içinde yapabilirsem akşam yazarım. 14 days challenge öncesi sonrası fotoğraflara baktım herkesin göbeği baya bi gitmiş benimki de gitsin lütfen Daha çok zorlanacağımı düşünmüştüm daha önce yaptığım hareketlerdi o kadar zorlanmadım. Chloe Ting egzersizlerine başlamak isteyen olursa tavsiye ederim O göbek gidecek!
Canim sakin ol kaldığın yerden devam etHafta sonu kaçırdım. Dün gece sinirden kendimi keke tatlıya vurdum. Günlerim diyeti boşa gitti
Maşallah canım çok iyi seninle güzel yol alcaz benceBugün 11'de kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 çeri
Biraz peynir
1dilim tahıllı ekmek
14'te 1 avuç fındık 2 hurma bikac sarma ve bir yemek kaşığı yoğurt
16.30 akşam yemeği
5 yemek kaşığı Tavuk mantar sote
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
15dk leslie
39dk karın egzersizi
Yorumlara bakınca benim de gözüm korkmuştu ama daha önce karın egzersizi yaptığım için heralde tahmin ettiğim kadar zorlanmadım ama yine de zordu tabi, sadece perte çıkarım diyordum, çıkmadımCanim ben bi ara onu denedim çok ağır geldisanırım biraz daha kilo versem daha rahat yaparım. O yüzden birazcık daha beklicem başka sporlarla devam. Ama çok etkili orası kesin
Maşallah canım çok iyi seninle güzel yol alcaz bence
Menü de spor da harika.
Ay bi çılgınlık yapıp denesem mi bu araYorumlara bakınca benim de gözüm korkmuştu ama daha önce karın egzersizi yaptığım için heralde tahmin ettiğim kadar zorlanmadım ama yine de zordu tabi, sadece perte çıkarım diyordum, çıkmadımGerçi yarın belli olur
İnşallah hep birlikte aşalım o yolları
Dene bence ama göbek problemin yoksa başka programları var onlardan yapabilirsinAy bi çılgınlık yapıp denesem mi bu ara
Ama şu an İnternet problemim var haftaya eve gidince bi deniyim bakiyim belki bu sefer daha iyi yaparim1 güncük
Ben eşlik etmeyi çok isterdimİyi bayramlar kızlar 30 gün göbek eritme uygulamasını indirdim ona başlayacağım benimle göbek çalışmak isteyenler başlayabilir katılmak isteyen var mıben daha önce de başladım ama hep unuttum gün atladım falan derken 2 3 kere başlayıp bıraktım bu sefer tamamlayacağım
Ben de kendine plan oluştur diyip süreyi uzattım sevdiğim hareketleri ekledim bazılarını çıkarttım vs. Sporla aram yok inş bu şekilde olurBen eşlik etmeyi çok isterdimAma 14 günlük başka bi programa başladım içindeki hareketler neredeyse aynı, sadece benim şuan uyguladığımın süresi biraz daha uzun gibi challenge programı olduğu için
Çok faydası oluyor gerçekten arada dinlenme günleri de vardı uygulamadaki programda bir ay sonra fark çok belli oluyorBen de kendine plan oluştur diyip süreyi uzattım sevdiğim hareketleri ekledim bazılarını çıkarttım vs. Sporla aram yok inş bu şekilde olur
Afiyet olsun balım menü de spor da mük maşallah12.00 sebzeli omlet, peynir
15.00 Tarhana çorbası 1 dilim tahıllı ekmek
20.00 püre, et sote, salata
Aralarda Türk kahvesi
Şekersiz 1.gün
Karın egzersizi 1.gün
61 squat, 5 bin adım
Saricivcivcikcik başladım başladım harikas hissediyorum
Biliyorum canım ben tüm vücut için olanı yapmıştım.Dene bence ama göbek problemin yoksa başka programları var onlardan yapabilirsin
Bakalım niyetim o yönde.. zincir oluşturmak için yazdım belki gaza gelirimAfiyet olsun balım menü de spor da mük maşallahgüzel baslangiclar
Şekersiz 21 gün mü yapacaksın?
Biliyorum canım ben tüm vücut için olanı yapmıştım.
Cok iyi yapmissin balım o zaman takipteyimBakalım niyetim o yönde.. zincir oluşturmak için yazdım belki gaza gelirim
Hosgeldin canim geçici listeye ekliyimGünaydın kızlar tekrar geldim kabul eder misiniz 10 gündür yoktum temizlik bayram bitti tekrar başlamak istiyorum
Hoşbuldum disiplin şartHosgeldin canim geçici listeye ekliyimEğer disiplinli gidersen kaliciya alirim
4 günlük spor challange başlattık bu arada ara vermeden en az 35 dk spor yapcaz cumaya kadar.
FitVenus balım da karın egzersizlerne başladı düzenli olarak. Katılmak istersen o tablo da var hepsi mevcut elimizde shnsns