- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.681
Canim ama sen hiçbir şey yememissin kiBuna ben varim bayram öncesi yapamadim amabugun de sporum yok. Gunun menusu, 700 kalori peynir yogurt+2 elma+yarim sütlü kahve, aslinda kalsiyum alımını azaltsam daha iyi olacak biraz daha hızlı zayiflamak adina
Bayramdan sonra kesin yaparız canım acil toparlanma planı olacak çünkü herkes dağılacak biliyorumBuna ben varim bayram öncesi yapamadim amabugun de sporum yok. Gunun menusu, 700 kalori peynir yogurt+2 elma+yarim sütlü kahve, aslinda kalsiyum alımını azaltsam daha iyi olacak biraz daha hızlı zayiflamak adina
Ben çok zor kilo veriyorum. uzun süre ayni kiloda olunca kilo vermek de zor. Aldığım günlük protein miktarinin 45 grami gecmesine dikkat ediyorum ve iste vitamin takviyesiCanim ama sen hiçbir şey yememissin kitamam kaloriyi düşük tut da bari bir öğün yemek yeseydin
Böyle kıtlığa girer vücudun daha kötü olur kas kaybedersin
Senin kilonda biri için zor kilo vermek çok normal canım.Ben çok zor kilo veriyorum. uzun süre ayni kiloda olunca kilo vermek de zor. Aldığım günlük protein miktarinin 45 grami gecmesine dikkat ediyorum ve iste vitamin takviyesi
İyi bayramlar herkese ben de yazayım öyle ise. Dün 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin bir dilim tahıllı ekmek 5 çeri domates biraz peynir yedim. Akşam da bir karnıyarık dört kaşık pirinç pilavı bir kase yoğurt bir hurma bir çatal yaz helvası. Az yedim diye düşünüyordum ama baya bisey yemişim böyle yazıncaCanim ben açıkçası her şeyden yiyorum kisitlamayi sevmiyorum ama dozunda yiyorum zararlı bir şey yiceksem çok az yiyorum.
Ama gazlı içecekler, tatlılar, hamur işleri, cips çikolata abur cuburlar bunları komple çıkardım hayatımdan.
Bu hafta mesela canım ara ara tatlı istedi regl olacağım için. Nutellayi gözüme kestirdim bir dilim ekmeğe sürüp yedim 2 3 güntabi yemesem daha iyiydi ama dengeledim.
Bol su ve spor da destekliyor tabi. Özellikle spor eksime eksi kattı
Katılmak istersen menülerini yaz akşamları yorumlariz canimkişiden kişiye göre de değişiyor bazen herkesin detoks olarak kullandığı besin bana ödem yapabiliyor mesela.. kendin için en iyi düzeni bulman lazim
Canim menün çok güzel benceİyi bayramlar herkese ben de yazayım öyle ise. Dün 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin bir dilim tahıllı ekmek 5 çeri domates biraz peynir yedim. Akşam da bir karnıyarık dört kaşık pirinç pilavı bir kase yoğurt bir hurma bir çatal yaz helvası. Az yedim diye düşünüyordum ama baya bisey yemişim böyle yazınca2 lt su içtim bir dee 30 dk leslie. Başlangıç kilom 69.75. İlk hedef 60 sonra 56 diyelim
balim kendi adıma ben de sana tesekkur ederim teşvik ettigin icin. kilonla ilgili yeri alintilayamadim harikasin balim boyle devam tebrik ediyorumL lisbethsalander00
FitVenus
A Alyasena
bnnu
G gibivegibi
Kızlar firesiz sporda bana katıldığınız için teşekkür ederimTabloyu fulle yakın yaptık
Tabloyu güncelledim bayram sonrası için. Gün aşırı 45 dk ya da 1 saat ya da yine her gün 30 dk olacak şekilde devam ediyoruz.
Önden söylüyorum bayramda kontrolü kaybetmeyin. Zamanı olan müsait olan yine sporunu yapsın kopmayın
Bir de bayramınız kutlu olsun
Ay teşekkür ederim ben bunu deneyeyim, gün aşırı mi yapıyorsun her gun mü. Bide leslienin boosted fitness walk videosu muSenin kilonda biri için zor kilo vermek çok normal canım.
Tamam dikkat et kendine
Bir de sürekli söylüyor gibi oluyor ama 30 dk yürüyüş leslie neyse yanına 15 dk pilates bu kombinasyonu denemeni şiddetle tavsiye ediyorum bi süre sonra vücudunu taniyamicaksin gercektensen zaten sikilassan kilo bile vermesen yeter gibi çünkü zaten kilon ideale cok yakin (belki de idealindesin bilmiyorum)
Günaşırı yapıyordum canım ben. Leslienin hangi videosu olduğu hiç farketmez, hangisini kendine yakın hissediyorsanAy teşekkür ederim ben bunu deneyeyim, gün aşırı mi yapıyorsun her gun mü. Bide leslienin boosted fitness walk videosu mubenim kilo cok değil ama sıkıolmayinca yine güzel durmuyor
Çok teşekkür ederimGünaşırı yapıyordum canım ben. Leslienin hangi videosu olduğu hiç farketmez, hangisini kendine yakın hissediyorsan
Evet spor olmayınca zayıf da olsan istediğin gibi durmuyor vücudun gerçekten. Bunu ben de yaşamış biriyim.