- 8 Ağustos 2008
- 34.924
- 40.495
Yüzmeyi kanıtlamaya gerek yok canım o kadar değil yani24 Aralık salı menüsü
Kahvaltı yok
14.00 öğle
100 gr civarı tavuk döner, marul salatası, 2 kornişon.
19.00 akşam
Fırında kefal balığı (büyüktü, yarısını yedim), marul yarım avakado 1 salatalık ile yağsız limonlu salata.
Gündüz 1 tane akşam 2 tane şekersiz çay.
Su 1.5 lt
Spor
45 dk yüzme (nasıl kanıtlanır bilmiyorum)
Adımlar bugün az, çünkü yine hiç durmayan bir yağmur vardı çıkamadım.
Eki Görüntüle 3526210
Ellssa Boncuk2307 Jou
Keyfin daim olsun canımVerdikleri hizmete göre değer diye düşünüyoruz canım. Bir de bizim kirada bir evimiz vardı, o buranın kirasını ve aidatını, hatta bir kısım faturalarını karşılıyor, bedavaya geliyor gibi bizim için. Ama ilk kez böyle bir sitede oturuyorum, çok keyifliymiş.
Güle güle oturun siz deGüzel olnuş bu şekilde olması rahat tabii böyle siteler iyi benimkide hem çocuk için hemde yetiskin için havuz var hemde spor salonuda var her kat 6 daire 4 blok tabii geldiğm gunden beri hep sorunlu mutait hic bakamadi hersey kacak herşey bi eksik yönrtici begenmedik başka getirdik herseyi yapıyo bi kadın yapıyo herseye usulune yetisiyo vallahi
Kıran kırana bi yarışı izlemiş oluruz biz deGüzel menü. Seni gidi gidi,bittin seeendemek isterdim ama yapamam sanki. 3 gün kala kapışsam da geçemem gibi dur bakalım sabah 69.00 sam yariscam senle 3 gün,kıran kırana. Ama 69.100 bile olsam,kurtarmıyor
Neden olmaz. Kendinize ait sandım ben deNe güzel iştee bizimki sorun yüzünden daha yeni yeni sosyal olmaya başlıyor sitedekiler hatta komşu toplaşması vardı spor salona gelelim derken hickimse gelmedi 9 kisi anca varız düşün degişik bi site ben pek kimseyi samimi bulmiyorum zaten kim kimin neyin neoldugunuda bilmiyorr
Bitirdidee dandik abudik gubidik şeyler pek bakmadı her şikayet olmasına rağmen neseki kiradayız ev sahibimiz hallediyor bize satmak istiyorr hatta adam diyo bezdum artık hic harcamadığım şeyleri bu eve harcsdadım diyo bide kendisinin birçok dairesi var dedim ollmmaaahhhh