- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
İsim | Başlangıç kilosu | Güncel kilo | Hedef kilo |
Civciv | 72.5 | 67.9 | 64 |
| 75.4 | 69.1 | 65 |
L lisbethsalander00 | 91.5 | 75.8 | 70 |
| 69 | 65.5 | 59 |
A Alyasena | 71.6 | 70.3 | 65 |
| 65.4 | 64.9 | 58 |
G gibivegibi | 56.5 | 55.7 | 52 |
H Hayaldebaris | 67.8 | 65.5 | |
| 69.75 | 60 |
Tarih | İsim | Başlangıç | Güncel | Hedef |
29 nisan |
| |||
5 Mayıs | D Denizkadarderin | 58 | ||
|
İsim | Mayıs | Mayıs | Mayıs | Mayıs |
Civciv | ||||
| ||||
G gibivegibi | ||||
| ||||
H Hayaldebaris |
Yaa çok teşekkürler ben hedefime ulaşıp maalesef orda kalamayanlardanim2 sene önce tam da hayalim olan şeydi ve gerçekleştirdim umarım sizde hedefinize ulaşırsınız
78 kgyle başladığım diyete 58 kgde ara verip bugün yeniden başladım hedefim 50yi görmekYaa çok teşekkürler ben hedefime ulaşıp maalesef orda kalamayanlardanim
Sizi de tebrik ederim
Başarılar umarım hedefinize ulaşırsınız78 kgyle başladığım diyete 58 kgde ara verip bugün yeniden başladım hedefim 50yi görmek
Canım topiğin hayırlı olsun.Selamlar
Hedefimiz;
Kalıcı kilo vermek, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek, kilomuzu korumak,
Kaçamak yapılsa bile battı balık yan gider diyip ipten kopmuscasina yememek,
Hesapta olmayan bir kriz durumunda o halin geçici olduğunu bilmek buna göre davranmak,
Kaçamak ardından bol su içmek, bitki çayı tüketmek ve kaldığımız yerden devam etmek.
Kurallar
Cuma günü tartılıp kilo bildirmek
Haftada bir gün kacamak yapmak (kaçamak yapmayan bizden degildir )
Bol su icmek
Her gün menü yazmak
İstikrarlı olmak
İsim Başlangıç kilosu Güncel kilo Hedef kilo
Teşekkür ederim canımCanım topiğin hayırlı olsun.Bol ödem atmalı. Kilo vermeli , yağ eritmeli.
Tabii isterim ama tartı bildirimi fotolu isimli felan mı olmak zorunda öyleyse ben ayak uydurmakta zorlanıyorumBaşarılar umarım hedefinize ulaşırsınız
Katılmak isterseniz bekleriz
Foto zorunlu değil ben de ayak uyduramiyorum onaTabii isterim ama tartı bildirimi fotolu isimli felan mı olmak zorunda öyleyse ben ayak uydurmakta zorlanıyorum
İnşallah Enercim beraber olsunCivcivim yeni topik hayırlı uğurlu olsun, enerjisi daim olsun, hedefler ulaşılır ve kalıcı olsun
O zamann bende geliim hemennnnFoto zorunlu değil ben de ayak uyduramiyorum ona
Ama cuma günü tarti bildirimi zorunlu. Yoksa çok saliyoruz
Hosgeldin o zamanO zamann bende geliim hemennnn
Cancazim topigini görünce bi muhteşem birakayim dedim
İyi yaptın kirazlı balkızCancazim topigini görünce bi muhteşem birakayim dedim
Kaderdaşim sen istikrarlı olursan her işin altından kalkarsınİyi yaptın kirazlı balkız
İnşallah sosyalim tesekkur ederimKaderdaşim sen istikrarlı olursan her işin altından kalkarsın
İnşallah Civcivimmİnşallah Enercim beraber olsun
Ekleyeceginiz bisey olursa aklınıza gelen söyleyin