- 25 Mart 2014
- 121
- 369
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.861
Merhaba 13.gunumde bitti 10bin adım kacamaksiz birgunu daha kapattım sporumu da yaptım ama bugün haftasonu biraz daha fazla spor ve ev temizliği yapacağım ve kahvaltıda simit yemeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım? Açlık süresini ne kadar zamanda artırmalı sence 1 haftadır 16/8 yapıyorum
Aclik suresini arttirmak degil devamli yapilmasini anlatiyor doktorlar ozellikle ilk 3 ay baktin acikmiyorsun 18 /6 yapabilirsin ya da arada omad. Insatgramda diyetisyen alicani takip edebilirsin hem.eglenceli hem ogreticiNasılsın canım? Açlık süresini ne kadar zamanda artırmalı sence 1 haftadır 16/8 yapıyorum
Tabi vücut alışınca artırmayı düşünüyorum bende şu anda 16 saat açlıkta acıkıyorum hala. Bugün birde son saatlerde Leslie yaptım pert oldum. O diyetisyene hiç rast gelmemistim bakayımAclik suresini arttirmak degil devamli yapilmasini anlatiyor doktorlar ozellikle ilk 3 ay baktin acikmiyorsun 18 /6 yapabilirsin ya da arada omad. Insatgramda diyetisyen alicani takip edebilirsin hem.eglenceli hem ogretici
Ozellikle kadinlarda devamli yapilan uzun sureli acliklar hormonal duzensizlige sebep olabilirmis.
Çok azimlisin maşallah diyeyim böyle giderse 90 da olur 80 de 70 deAllah'ım ins 90 li kilolara nasip etsin Mayıs'a kadar aminnn
İns o günleri görürüm yazın tatilde rahat rahat denize girmek istiyorum boyda uzun olunca 80 kiloda zayıf gorunurummm spor önemliÇok azimlisin maşallah diyeyim böyle giderse 90 da olur 80 de 70 de