maşallah sabah spor yapılmışBende sabah 45 dakika plates yaptım
1 elma
1 muz yedim şimdilik
bebegimle uğraşıyorum bir yandan evimi temizleyecegim bebek uyuyuncada 40 dakika eliptik yapicam inşallah
maşaallah sana canım :) bende gaza geldim düzenli squat yapmaya başlıcam . platesi biliyormusun yoksa video yardımı ile mi yapıyorsunBende sabah 45 dakika plates yaptım
1 elma
1 muz yedim şimdilik
bebegimle uğraşıyorum bir yandan evimi temizleyecegim bebek uyuyuncada 40 dakika eliptik yapicam inşallah
Ebru sallinin 2 haftada 2 beden incel videosunu 45 dakikasini yapıyorum hic alet yok ama aletli olunca başka hareketler yapiyorum bende bir tek dambilim varmaşaallah sana canım :) bende gaza geldim düzenli squat yapmaya başlıcam . platesi biliyormusun yoksa video yardımı ile mi yapıyorsun
Hosbulduk canimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
tv de program yaparken annemle yapardık güzel sıkılaştırıyor aslında :)Ebru sallinin 2 haftada 2 beden incel videosunu 45 dakikasini yapıyorum hic alet yok ama aletli olunca başka hareketler yapiyorum bende bir tek dambilim var
Ben de sabah tartildim 98 kiloyum
38 yasim ve boyum 1.59
Listeyi merak ediyorum
Grubun en siskosu da benim galiba
Menumu ben aksamlari yazmak istiyorum cunku iki ogun yemeyi istiyorum
Burhan hiç öyle düşünme 110 kilo olmuştum sen yeterki vercegine inan hem kilo fazlaysa daha çok veriyorsun birinci sen olursun bu hafta iki öğün yiyorsan karatay yap benceBen de sabah tartildim 98 kiloyum
38 yasim ve boyum 1.59
Listeyi merak ediyorum
Grubun en siskosu da benim galiba
Menumu ben aksamlari yazmak istiyorum cunku iki ogun yemeyi istiyorum
hoşbulduk canımYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Kesinlikle ben bu videoyu yu 65 kilo iken yapmistim ve yanındada yediklerime dikkat ettim 44 bedenden 40a düşmüştümtv de program yaparken annemle yapardık güzel sıkılaştırıyor aslında :)
beni heveslendiriyorsun her gün mü yapıyorsun haftanın belli günleri mi ?Kesinlikle ben bu videoyu yu 65 kilo iken yapmistim ve yanındada yediklerime dikkat ettim 44 bedenden 40a düşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?