• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Bende sabah 45 dakika plates yaptım
1 elma
1 muz yedim şimdilik
bebegimle uğraşıyorum bir yandan evimi temizleyecegim bebek uyuyuncada 40 dakika eliptik yapicam inşallah
maşaallah sana canım :) bende gaza geldim düzenli squat yapmaya başlıcam . platesi biliyormusun yoksa video yardımı ile mi yapıyorsun

Ben de sabah tartildim 98 kiloyum
38 yasim ve boyum 1.59
Listeyi merak ediyorum
Grubun en siskosu da benim galiba
Menumu ben aksamlari yazmak istiyorum cunku iki ogun yemeyi istiyorum

maşaallah sana canım :) bende gaza geldim düzenli squat yapmaya başlıcam . platesi biliyormusun yoksa video yardımı ile mi yapıyorsun
Ebru sallinin 2 haftada 2 beden incel videosunu 45 dakikasini yapıyorum hic alet yok ama aletli olunca başka hareketler yapiyorum bende bir tek dambilim var

merhaba hanımlar. ben diyetisyen kontrolünde ilerliyorum. 17 ağustostan beri 12.8 kilo verdim. şuan 78.300 kiloyum. benim de 2 çocuğum var. vermem gereken 15 kilo daha var. sonrasına bakacaz
bu arada kahvaltı menüm
1 haşlanmış yumurta
50 gr light beyaz peynir
4 adet çeri domates
dereotu-nane
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay
benim menüm haftalık değişiyor.1 hafta boyunca aynı menüleri yiyorum

Masalım dün 86.9 yazmisim 85.9 um lütfen listeye öyle yazarmisin ben gece bebekle uğraşıyorum kahvaltımi 10.30 gibi yapabildim. kahvaltı:1 buçuk yumurta, 5 zeytin, 1 cay bardağı ceviz, peyni,r cay biraz kavurma vardi.Ben çok diyet denedim karatay bana en uygun olani 2 öğün yapmayı seviyorum. Su içiyorum bolca, bide bebeklerden yürüyebilirsem 30 dk yürüycem

Allahta="beyaz lotus, post: 48692kızlarıber: 694680"]2 adet domates.. 2 kase tavuklu şehriye çorbası içtim..

Bebeğim bir türlü uyumadı ya :anne:[/QUOTE]
Allah bagislasin kac aylik benim ikizlerim var erken oldular 10 aylik oldular kiz yeni carsaftan cikti.

ara öğünde tarçınlı yeşil çay içtim 1 küçük porsiyon içinde yoğurt üstüne domates sosu 1 çatal makarna ... büroda yoğurtlu makarna vardı böyle geçiştirdim . 1 saat sonra 1 çay bardağı yeşil çay içecem

38 yasim ve boyum 1.59
Listeyi merak ediyorum
38 yasim ve boyum 1.59
Listeyi merak ediyorum
Burhan hiç öyle düşünme 110 kilo olmuştum sen yeterki vercegine inan hem kilo fazlaysa daha çok veriyorsun birinci sen olursun bu hafta iki öğün yiyorsan karatay yap bence

40 dakika eliptik ....1 adet cevizle hazırlanmış cevizli su... karışık bitki çayı..1 litre su

Öğlen yemeğim için eşimi bekliyorum

Back