• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

TE="nuffiun, post: 48686625, member: 370397"demişti iağışlasın canım ben 2 tedavi gördüm pgtye gidecek embriyolar 3 tedaviden sonra darısı başıma.2015 te ameliyat oldum sonra tedaviler bayağı kilo aldım vermek zor oluyor ilaçla aldığın kiloları

Doktor halime bakip stress yaparsaniz olmaz demişti nasil stress olmiycaksa allah sığındım eşimle hz ibrahim in duasını çok okuduk Rabbi heblin minessalihin.Allah ım bize hayırlı zurriyet nasip et.[/QUOTE]
Bir sürü emek veriyorsun sonuç belli değil nasıl stres yapmaz insan bizde okuyalım eşim ile

Agzin bal yesin 6 hafta sonra -10 inşallah.
Aslinda 10 vermiştim ama aninda aldim
Yine vericez eminimmm ben canim:KK200:
Masalim sagol canım Rabbim olmayan herkese nasip etsin ben ilkinde ohss geçirdim bi tek ölmedim sonra dondurulmuş embiriyolarimla ikiz hamile kaldim cinsiyetlerini ogrenmye gittik kalpleri durmuş onlarida dogurdum verende o alanda o yasamayan pek anlamıyor ben zayiflamak için eve yürüyüş bandı aldim.
ALLAH bagislasin kuzucuklarini canim zor seyleri atlatmissin simdi iyisin cok sukur. kosu bandi bendede var devamli kullansak cok ise yarar bence canim ;)
Yaş 32 kilo 87 boy 1.70 canım
Hosgeldin tatlim:KK19:
Bende araniza katilmak isterim. Kilomu sbah tartilip yazarim insallah .80-81 civari
Hoşgeldin canım :KK200: sabah tarti sonucunu yazarsin

Duyuru 5

Bütün sevgimle birebir ilgilenicemmm grubumuzla canlar :KK200:
Sizde menulere yorumlar yapip destek olursaniz super bi grup oluruz korksun kilolar bizden:KK19:
Canim cok tatlisin. Sabah sabah enerjin cok iyi geldi
Korksun kilolar bizden beraberce sıkılmadan vericez fazlaliklari
bu arada sabah 75.0 ciktim bunu baz alirsak iyi olur dun tokken tartilmistim

Back