• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Merhaba ben imde on kilo vermem gerek birlikte yarışarak başarabiliriz inşallah
Hosgeldin canim birlikte basaricagimiza eminim INŞALLAH ;)
Günaydın canım bende varım ve aynı kilodayız :KK66:
Hosgeldin canimmm umarim 6 hafta sonra 77 oluruuz ;)
Bende varım böyle bir konu acicaktim tamda iyi oldu ben başarabilirsem 15 gün boyunca ekmek tabiki yok ...meyve ve çorba ile beslenmeyi dusunuyorum .. ama eğer menüde ızgara balık tavuk varsa onlarda yenilebilir bugün başlıyorum hatta hep birlikte sabredelim gitsin kilollar :KK73:
Gidicek kilolar hoşgeldin canim;)
bende varım kilom 75 hedef kilom 65/66 .. geçtiğimiz aylarda diyetisyene gitmiştim ordaki listeleri harmanlayıp günlük liste yapmayı planlıyorum kendime
Supersin canim hosgeldin ;)

Canim mumkun se bende katilmak istiyorum.
kilomu bilmiyorum sabah tartilip bildiririm
sure cok ideal tam bana gore
Tamam canim ozman bildirimini yaparsin hoşgeldin ; )
Bende katı labilirmiyim 86.9 kiloyum ben karatay beslenmeye calisiyorum
Hoşgeldin canim ;)

Super kizlar 6 kisi olduk simdiden hadi bakalim:KK200: kurallarimizi koyalim lutfen iradeli olalim bu 6 hafta hic kacamak olmasin sporumuzu azda olsa yapalim birlikte basaralim sali gunleride tarti günümüz olsun nedersiniz ?
spor konusunda söz veremem ama dikkat etmek konusunda evet söz veririm :) ekmek ( kahvaltıda 1 dilim olsun tabi )pilav makarna bulgur işi listemizde olmasın kola türü şeyler içmeyelim benm günlük listelerim olacak ona nazaran yadım bunları

YArin sabaha kadar alimlarimiz olucak ama sonrasinda yola baslamis olcagimiz icib alim olmucak çünkü hedefimiz 6 hafta 10 kilo ;) canlar benimle bu yolda yuruylmeye hazirmisiniz ? gelmek isteyen arkadaslar buyursun gelsin gece listemizi yapıcam basaricagimiza eminim birlikten guc dogar ;)

spor konusunda söz veremem ama dikkat etmek konusunda evet söz veririm :) ekmek ( kahvaltıda 1 dilim olsun tabi )pilav makarna bulgur işi listemizde olmasın kola türü şeyler içmeyelim benm günlük listelerim olacak ona nazaran yadım bunları
Tamam canım hosgeldin herkes kendine göre ayarlar karatay yapanda olur dukan yapanda olur özel diyette olabilir sagliklica verelimde kurtulalim kilolardan ;)

Seninle neredeyse ayniyiz canim
guzel rekabet olur
hedefin kac bu arada
evet :) canım benim hedef 65 66 arası ama tüp bebek tedavisi görecem aralık sonuna doğru vitmin hpları kullanıyorum qenzim kullanıyorum ne kadar verebilecem bilmiyorum 69 a bile şükür dicem :) senin hedef kilon kaç

evet :) canım benim hedef 65 66 arası ama tüp bebek tedavisi görecem aralık sonuna doğru vitmin hpları kullanıyorum qenzim kullanıyorum ne kadar verebilecem bilmiyorum 69 a bile şükür dicem :) senin hedef kilon kaç
Canim oncelikle Insallah bebegine saglikla kavusursun
Malum hormonal ilaclar etkiler ama yine de kilo verirsin istikrarli olduktan sonra
benim hedefimde 65 yazin k 68 lere dustum ama yine aldim bende kansizlik icin demir ilaci vitamin falan kullaniyorum sanirim onlar aldirdi
insallah ulasiriz hedefimize

Canim oncelikle Insallah bebegine saglikla kavusursun
Malum hormonal ilaclar etkiler ama yine de kilo verirsin istikrarli olduktan sonra
benim hedefimde 65 yazin k 68 lere dustum ama yine aldim bende kansizlik icin demir ilaci vitamin falan kullaniyorum sanirim onlar aldirdi
insallah ulasiriz hedefimize
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım amin :) demir çok aldırıyor bende kullanmıştım.burda birbirimize destek olduğumuz müddetçe listemizi bozacağımızı düşünmüyorum

1. Günüm

Bugün neler yediğimi yazayım
5 kepce yesilmercimek corbasi
5 kepçe tavuklu şehriye çorbası
1 adet muz
1 adet elma
1 adet mandalina
2 cay kaşığı antebella
1 adet gün kurusu
1 adet domates

Aksamda 2 tatlı kaşığı yoğurt içine zerdeçal ve zencefil atıp yiyeceğim

canım 52 kilosun mu yanlış mı yazdın
Yok doğru yaZdım ben hamilelikte çok kilo aldım 80 kilo ile eve geldim şimdi 52.7 kiloyum ama spor yapıp 47 ye düşmek istiyorum vücut ölçülerim istediğim gibi değil belim kalın ve göbeğim var

Back