• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar kızlar bugün menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal küçücük bir tahin helvası regl im.geliyor çok istedj canım

Ogle
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık etli patlıcan yemeği
Salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250214_191844.webp
    20250214_191844.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 1
Kızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz 😔. P Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin 🤲🏻

Kızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz 😔. P Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Çok gecmis olsun canım. Allah acil şifalar versin. Hemen iyileşsin inşallah yavrucak

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Belmayne
Yaşınız : 40
Boyunuz : 1.60
Kilonuz : 74.6
Mesleğiniz : Akademisyen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Hareketsizlik, yoğun çalışma, dengesiz beslenme
Hedef Kilonuz : 65

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : İyilik, sağlık, güzellik :)
Hoşgeldin kısaca Belma diyebilir miyim 😊 Almanca hocamın ismiydi, çok severdim onu.
Umarım kolayca inersin hedeflediğin kiloya. Daha önce hiç cuma yarışmalarına katılmış mıydın? İnsan alışınca arıyor kilo verme sürecinde böyle bir destek. O yüzden doğru yerdesin bence.
Ben de filiz. Çok olmadı gruba katılalı. İng. öğretmeniyim. 2 kızım var. Yaşım 43 ve ben de uğraşıyorum ideal kiloya inmeye

Çok geçmiş olsun ne özrü ablacım çocuğun sağlığı her şeyden daha önemli, bizi habersiz bırakma lütfen :KK200:

Sayın bayanlar bayanlar 😂 şimdi de akşam yürüyüşündeyim. Aslında yürürken kafa dinliyorum. Sanırım yalnız kalabildiğim tek yer. Keşke diyorum daha önceden başlasaymişim bu yürüyüşlere.
Ay ben de çok özeniyorum ya tek başıma takayım kulaklığı ama yapamıyorum :oops:

Sevgili Masterfit ailesi :KK68:

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307 Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak. :KK37: :KK37:

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii :KK68::KK60:

MASTERFİT 147. ETAP
KIRMIZI TAKIM
08.02.202515.02.2025FARKORAN
P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı103.90
@Sem202485.55
@Beklenen275.00
FitFiliz FitFiliz 81.70
@Jou69.80
Azmet5255 Azmet5255 68.60
@bnnu64.00
@Deltavealfa67.55
TOPLAM ORAN
MAVİ TAKIM
bluegreeneyes bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı64.50
@Nazlimuuu87.30
Ellssa Ellssa 71.70
@Lavinia_9864.00
Mthn83 Mthn83 74.90
@sibel_8475.00
@Ilyusa74.40
60kiloyum 60kiloyum 81.40
TOPLAM ORAN
HAZIRLIK
@94bassuk-
@arke-
Boncuk2307 Boncuk2307 60.60
@Cicekbocekkaktus79.50
@aazra (08.02 bşlngç)58.40
@Dahlia_ (11.02 bşlngç)-

Ayyy sormaa bu hafta bi yaprak dökümü, birşeyler var kesin 😬

Canım 20 dakika Leslie ile mi bu kadar adım sayın oluyor yoksa extra yürüyüş yapıyor musun? Ben 1 saat spor yapıyorum toplamda bazen 10000 bile olmuyor.

Eee ben yayım bana ne oluyo acaba 😂😂 2 gündür daha iyi hissediyorum ama öncesi fenaydı.

Tartıya az kaldı canım, dikkat et yoksa o gün daha da bozulacak moralimiz. Ben de bu hafta yarım kilo bile versem yeter diyorum ama bakalım. Tartıya çıkma artık Cumartesiye kadar. 🥰🥰
Dün alıntılayıp yazmayı unutmuşum nazlicim 😅
Evet hem de artık daha da az kaldı tartıya. Yarını çok merak ediyorum.
Cok iyi bilirim ne demişler kişi kendinden bilir işi 🤣 çünkü bende öyleyim kuzum o yüzden tartilmiyorum artık insanı kötü etkiliyor bazen verdiğimi görünce bile hah veriyorum nasılsa diyip bile yiyebiliyorum
Haklısın hepinizin ruh hali sanki o tartıya bağlı.
Bugün iyi geçti kaptancım ama bir ağırlık var üzerimde regl mi yaklaştı bilemedim.
Ay ben de çok özeniyorum ya tek başıma takayım kulaklığı ama yapamıyorum :oops:

Kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz de kendinize daha çok zaman kalır. Hem günler aslında öyle hızlı geçiyor ki. Bebeklik fotolarına bakıp özlüyorsunuz o günleri.
Havalar ısınsın bebek arabasıyla çıkarsınız belki yürüyüşe herkese iyi gelir 🥰

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58

Selamlar efem. Bugünkü menüm şöyle

Sabah 9:30 bir yumurta 6 zeytin

13.00 sütün içine chia tohumu atmıştım dünden. Öyle sade bir pudding oldu onu yedim bir küçük kase

Akşam 16.30-17 arası
2 avuç fıstık
Biraz kuzu eti (3-4 çatal) ve minik bir parça ekmek
Çay tabağında peynirli patates püresi

Sporum da yürüyüş

Eklentiler

• 1000166970.webp
    1000166970.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 1
Kuzum afiyet olsun ama sanki olmamış akşam menun benden böyle oldu bu hafta herkes bir salmış durumda hayr olsun 🤭

Amaaaan ne sevgililer günü bacım 10 yıl olacak evleneli 3 bebe sevgililik mevgililik kalmadı 🤣🤣

Yaa harikasın soğukta yürümek daha çok kalori yaktiriyormus aferin sana 👏👏
İçli köfte ve pasta olmasa iyiydi kaptanım ama oruç olunca kendime engel olamadım 🙈

Nasıl geçti canım yazmamışsin
Canım 76 çıktım ama bugün mens günümmüş
Gerginligim şişliğim ondanmış
700 Gr yağ gitmiş ama ödem durumları
Tatlı istiyorum dedim akşam serbest dedi
Sabah 3 dlm ananas ve 1 bardak kefir
Öğlen 9 badem 2 bardak ananas kabuklu çay
Akşam yarım kase çorba salata ve kadayıf tatlısı yedim ama midem bulandı akşam iptal oldu 🙄 🫣 🤮
Su 1 lt civarı
Adım 6bin
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Diyetisyene ara vermeyi düşünerek gittim sorunları anlattım olsun yarın yeni bir gün dedi 😍
Gelde vazgeç diyetten 😍

Dün alıntılayıp yazmayı unutmuşum nazlicim 😅
Evet hem de artık daha da az kaldı tartıya. Yarını çok merak ediyorum.

Haklısın hepinizin ruh hali sanki o tartıya bağlı.
Bugün iyi geçti kaptancım ama bir ağırlık var üzerimde regl mi yaklaştı bilemedim.

Kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz de kendinize daha çok zaman kalır. Hem günler aslında öyle hızlı geçiyor ki. Bebeklik fotolarına bakıp özlüyorsunuz o günleri.
Havalar ısınsın bebek arabasıyla çıkarsınız belki yürüyüşe herkese iyi gelir 🥰
Aminn canım inşallah aynen havalar ısınsın diye bekliyorum dört gözle ki azcık insan yüzü görelim
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58

Selamlar efem. Bugünkü menüm şöyle

Sabah 9:30 bir yumurta 6 zeytin

13.00 sütün içine chia tohumu atmıştım dünden. Öyle sade bir pudding oldu onu yedim bir küçük kase

Akşam 16.30-17 arası
2 avuç fıstık
Biraz kuzu eti (3-4 çatal) ve minik bir parça ekmek
Çay tabağında peynirli patates püresi

Sporum da yürüyüş
Afiyet olsun canım
İçli köfte ve pasta olmasa iyiydi kaptanım ama oruç olunca kendime engel olamadım 🙈
Yaa Allah kabul etsin canım haklısın

Back
X