- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 43
Günaydın canımMenun her zamnki gibi cok guzel canim❤ diyetisyene devam ediyomusun
Evet devam ediyorum
65 kiloya düşene kadar devam edicem. Sonrasını bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımMenun her zamnki gibi cok guzel canim❤ diyetisyene devam ediyomusun
Bu azimle düşeceğine eminim canimmm kolay gelsin ❤Günaydın canım
Evet devam ediyorum
65 kiloya düşene kadar devam edicem. Sonrasını bilmiyorum
Teşekkür ederim.Bu azimle düşeceğine eminim canimmm kolay gelsin ❤
AMIN bitanem ALLAH razı olsun ❤Teşekkür ederim.
Senin de yavrunu hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin Rabbim
Bitanem calismalara basladik daha adetime var hayirlisyla INŞALLAH hamisimdir❤ sende yavruna kavusursun tezzamanda balimmm INŞALLAH ❤_Masalim_ hamilemisin ben diyet yapam diye dha çok yemeye başladım 30 aralıktada tedaviye bşlıyorum kızlar du edin bana :)
AMİN CANIM BENDE HAFTAYA CUMA GÜNÜ DRYE GİDİYORUM BAŞLAMAK ŞİÇİN ENGEL ÇIKMAZ İSE BAŞLIYORUZBitanem calismalara basladik daha adetime var hayirlisyla INŞALLAH hamisimdir❤ sende yavruna kavusursun tezzamanda balimmm INŞALLAH ❤
ben başladım hem topik açtım hemde cuma takımlarına girdim adayım daha bu haftadan sonra listeye girecem ... 76,90 ile başladım 20 gün önce şimdi 74 oldumBen ayniyim ya yaz geliyor tekrar rejime baslamayi dusunuyorum.
Tebrikben başladım hem topik açtım hemde cuma takımlarına girdim adayım daha bu haftadan sonra listeye girecem ... 76,90 ile başladım 20 gün önce şimdi 74 oldum
erteleme canım sana tavsiyem ben erteleye erteleye bi ton kilo aldım üstüneTebrik ederim ben de katilmayi dusunuyorum bu ay.
Tebrik
İyiyim canımKIZLAR NASILSINIZ ULAŞABİLDİNİZ Mİ İSTEDİĞİNİZ KİLOLARA BEN TEKRAR BASŞLADIM 76,90 LERDEN 74 E DÜŞTÜM ŞİMDİLİK
ÇOK İYİ GİTMİŞSİN BEN TEDAVİ OLDUM BEBEK İÇİN 77 78 İ GÖRDÜM TEKRAR BAŞLADIM 74 KİLOYUM ŞİMDİ 69 65 ARASINI GÖRSEM YETERİyiyim canım
Devam ediyorum diyete. Şu an 68 kiloyum. Bu yarışma biteli 5.5 kilo vermişim.
Senin nasıl gidiyor
Teşekkürler ben de 65 olmak istiyorum.ÇOK İYİ GİTMİŞSİN BEN TEDAVİ OLDUM BEBEK İÇİN 77 78 İ GÖRDÜM TEKRAR BAŞLADIM 74 KİLOYUM ŞİMDİ 69 65 ARASINI GÖRSEM YETER
olmadı canım malesef kilo verip gidicem tekrardanTeşekkürler ben de 65 olmak istiyorum.
Tedavin nasıl sonuçlandı peki. Hayırlısı olsun hakkında
Canını sıkma canım hayırlısıyla olur insallaholmadı canım malesef kilo verip gidicem tekrardan
AMİNCanını sıkma canım hayırlısıyla olur insallah