- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim inşallah veririmBurhan hiç öyle düşünme 110 kilo olmuştum sen yeterki vercegine inan hem kilo fazlaysa daha çok veriyorsun birinci sen olursun bu hafta iki öğün yiyorsan karatay yap bence
Cok sagol balimmmCanim cok tatlisin. Sabah sabah enerjin cok iyi geldi
Korksun kilolar bizden beraberce sıkılmadan vericez fazlaliklari
bu arada sabah 75.0 ciktim bunu baz alirsak iyi olur dun tokken tartilmistim
Tamam tatlim ozaman yarin menunu verirsinSabah guncel kilom 80. Boy 1.60 yas 33 canim. Bu gun menu yazmayim yarin yazmaya baslarim bende calisiyorum ve kahvalti bile yapmadim daha. İki cocugum var ve onlarla ilgilenmekten firsat bulamadim bile. Ama yarin soz daha dikkatli olurum gec kalmam bu kadar.
Ekledim canimkızlar beni de ekleyin :)
yaş 34 boy 1,68 kilo 94
Hoşgeldin canim saglikli beslenip sporla super incelirsinben de katılayım mı
Yaş 32 Boy 160 Kilo 79
Hedef Şubatta 67 olmak
Geçen hafta yüzmeye başladım. Haftada iki gün 1.5 ar saat.
Onun dışında gün içinde 5-10 bin arası adım atmaya çalışıyorum. Diyet yok gibi her şeyi yememeye çalışıyorum.
Sevgiler bol eksiler inşallah
Harikasin canimmmara öğünlerimi de yazayım
saat 14:00 1 orta boy elma
Saat 17:00 200 ml. süt
akşama ise 4 tane ızgara köfte (yağsız tavada yapılacak)
4 yemek kaşığı yoğurt
2 kepçe çorba (mercimek)
sebze söğüş
saat 21.00-22.00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüşten sonra 1 fincan yeşil çay+yarım muz şeklinde günüm tamamlanacak inşallah
Öğle yemeğim arkadaştaydım
1kase kısır
3çatal pasta
Çay
Ara
Yarım muz
Sade kahve
1kare çikolata
5-6 altın çilek
Ve yarım saat yürüdüm
Canim aksam hafif corba icebilrsin canım zamanla guzel menulerimiz dahada guzellescekMerhaba kızlar bende katılmak isterim.Tahmini kilom 65
Sabah :Bir simit ve bir kupa şekersiz kahve
Öğle: Pırasa ve az makarna bir kase yoğurt
Ara: 1 adet mandalina ve bir kupa şekersiz kahve
Akşam dışarda olup yiyemeyeceğim için daha esnek davrandım ama burda yazılanları görünce dahada sıkacağım kendimi
Bence menuleri toptan Yazalim cunku hepsi ayri ayri karisir doye dusunuyorum super kahvalti yaninda goturmen cok iyi olur canim iyi dusunmussunIlk menu bildirimimle basliyorum
Kahvalti
1 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
marul
Calistigim icin ogle yemeklerimi hep disardan fast foot turu seylerle gecistiriyordum
bugunden sonra yanimda getiriyorum
Acaba menuleri aksam toptan mi yazsak
yoksa yedikce ogun ogun mu bilemedim
Sağol canım keşke hep böyle kararında yiyip bırakabilsekBende kisira bayılırım afiyet olsun canim
İlk 16 gün hergun yaptım ...su andada hergun yapıyorum ama 65 kiloyken çok zorlanmistimbeni heveslendiriyorsun her gün mü yapıyorsun haftanın belli günleri mi ?