• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

FitFiliz FitFiliz ikinize de öğretiriz yoğurt peynir kefir turşu zeytin tarhana reçel aklınıza ne gelirse artık yaparız hep birlikte 😊😊 iyice tarif sayfasına dönecez bu gidişle
Tamamdir saydıklarından sadece yoğurt mayalamak ve reçel yapmak var bende. Nerden anladın kız zeytin - kefir peynir vs. daha önce yapmadığımı 😂😂

Afiyet olsun🥰

Afiyet olsun canm😘 ipi de artırmışsın 👏👏

Afiyet olsun🥰 spor da var 👌

Afiyet olsun kaptanım 🥰 spor da güzel olmuş tatlı yanmıştır muhtemelen

Afiyet olsun🥰 su da yatana kadar 2 yaparsan çok güzel olur 👌

Afiyet olsun🥰

Afiyet olsun🥰 benim yerime de iç 😘 ben de gündüz aramam akşam eşim nöbette olmazsa içerim sadece çayı yoksa bitki çayı kahve hep

Afiyet olsun🥰 yaşasın ip 💃 ben de bantta yürüyorum şimdi 🚶‍♀️
Arttırdım kaptanım dedim olmayacak böyle sıkılaşmam lazım 🌸
Merhaba ismim Gizem 32 yaşındayım 4 ay önce doğum yaptım ikinci çocuğum emzirmiyorum sağlık sebeplerimden ötürü
malesef kolik bir bebegim var evde sadece yemeye verdim kendim kendimi sağlıksız besleniyorum resmen
doğumdan sonra daha da kilo aldım şuan da 95 kiloyum 😞 aslında daha önceleri de bulundum gruplarda devamını getiremedim aranıza katılabilir miyim bende müsadeniz olursa?
Müsaade ne demek elbette Hoşgeldiniz, ilk sayfadaki formu doldurursanız daha iyi tanışmış oluruz. Cumartesi günü tartı günümüz, o gün tartı da atıp dahil olursunuz. 🌸
A ben bunu atlamışım, yeni olusuma ver boncuk kaptanım 🙏🧡 bende adımsayar yok telefonumda. İndiririm yarına ama bugünkü de fotosuz olck çünkü spor işi çoktan bitti

Bende de. Ama attığın resimdeki uygulama güzelmiş. Adı ne? adımsayar indiricem de seninki android olan telefonlar içinse onu indireyim ben de
Sıkıntı etme balım o yüzden dedim ya mazereti olan bildirsin diye 🥰 atabilen saati olan uygulama kullanan atsın olmayan da desin ki bileyim tekrar tekrar başınızı şişirmiyeyim dedim ❤️
Çok teşekkür ederim evet çok zor oğlumda hiç yaşamamıştım bu durumu kızım malesef kolik ve durmaksızın sabahlara kadar agliyor bu durum benim pskilojimi de haliyle çok yıprattı aylardir tek mutlu eden şey yemek yemek oldu ama artık aynada kendimi görünce aşırı mutsuzum
Ayy benim oğlum da kolikti Allah yardımcınız olsun, bir de erken doğdu diye midesi gelişmemişti hep istifra ediyordu. Çok zor ama 8-10 aydan sonra baya hafifliyor kendi gaz çıkarmaya başlayınca. Kaç kez hastaneye taşınmıştık sayısını unuttum ama geçiyor, bir de her şeyi denedim demiştiniz.
Ayrıca da artık mutsuz olmayın birlikte ne kilolar veririz burada inşallah, benimki 2 yaşına gelmeden ben başlayamamıştım diyet fikrine, siz erkencisiniz yine 🌸
23 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 yumurta ile acılı omlet, 2 dilim peynir, yarım avakado, 2 dilim tb ekmek turp yeşillik
13.45 8 kaşık nohutla salata, 1 portakal
18.00 1 kase sulu ıspanak yemeği, 1 kase yoğurtlu lahana salatası, 2 gül biber 1 kornişon turşu
3litre su 12.000 adım+ 1 saat yürüyüş+ emzirmeye devam
Eki Görüntüle 3541924
Canım kaptanım 1 saat yürüyüş adım sayısına dahil değil dimi 🥰

Back