• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy inanmıyorum canim benim yaa çok geçmiş olsun Allah im şifalar versin inşallah cok uzuldum haber vermeyi ihmal etme merak ederim ❤️

çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin 🤲🏻

Çok gecmis olsun canım. Allah acil şifalar versin. Hemen iyileşsin inşallah yavrucak

Çok geçmiş olsun ne özrü ablacım çocuğun sağlığı her şeyden daha önemli, bizi habersiz bırakma lütfen :KK200:

Sagolun kızlar doktor çok büyük salgın var dedi. Bu beta virüsü çocukları çok etkiliyor . Şuan oğlumun sınıfının yarısı hasta. Lütfen boğaz enfeksiyonlarında özellikle tekrar ediyor ise boğazdan beta virüsü testi isteyin. Cok küçük çocukları oyun alanlarına şu süreçte götırmeyin ,hatta misafir kabul etmeyin. Büyüklerde virüs taşıyor ama çocukları etkiliyor. Çok kolay bir test ama çoğu çocuk doktoru yaptırmıyor direkt ilaç veriyor.

Bugünkü menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal

Ogle
1 kase sebze çorbası
Yarim armut

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği üstüne yoğurt
Soğan

Su 3 lt
29 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım🥰
sabah 09.30
hindi fümeli dil peynirli dukan tost, 3 zeytin, domates, kapya biber

ara 13.00
2 tuzlu, 1 tatlı kuru pasta

öğlen 14.30
100 gr tavuk, salata

ara 15.30
2 kuru kayısı

akşam 19.30
2 kepçe düğün çorbası, 8 yk ıspanak yemeği, 2 yk yoğurt, taze soğan, 1 dilim ekmek kadar pide

ara 21.30
1 meyveli activia yoğurt, 1/2 çb ay çekirdeği

1,5 lt su

12.000 adım bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım 🥰
Ben de yazayım menümü. Bebek görmeye gittik orda 2-3 çubuk kraker yedim ama yazmadım listeye.
13.02.2025
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 ayva
Akşam yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 3-4 çatal spagetti yoğurtlu, mor lahana ve turp
6876 adım
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Afiyet olsun canım🥰
Bugünkü menüm (13.02.2025)

Sabah(10.00)
2 dilim tb 🍞
5 mini mozarella topçuk
7 zeytin
4 çeri 🍅
Minnak bir parça beyaz peynir

Ara (14.00)
Hindistan cevizi cipsi( kurusu aslında)

Akşam(17.00)
3 kaşık bulgur pilavı
Fırında bezelye,havuc,patates ve köfteli yemekten 1 tabak
Cacık

Su: 2 lt yakın
Spor: 9920 adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3544284
Afiyet olsun canım🥰
Selam kizlar dunki menüm sabah yok Karnıbahar sote tavuklu akşamda bir küçük çikolata

Bugünkü menum bir salatalik bir ceri bir tb ekmek biraz zeytin

Akşam Yeşil mercimek salatasi

bluegreeneyes bluegreeneyes
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım🥰
Iyi akşamlar kızlar bugün menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal küçücük bir tahin helvası regl im.geliyor çok istedj canım

Ogle
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık etli patlıcan yemeği
Salata

Su 3 lt
Afiyet olsun kaptanım🥰
Canım 76 çıktım ama bugün mens günümmüş
Gerginligim şişliğim ondanmış
700 Gr yağ gitmiş ama ödem durumları
Tatlı istiyorum dedim akşam serbest dedi
Sabah 3 dlm ananas ve 1 bardak kefir
Öğlen 9 badem 2 bardak ananas kabuklu çay
Akşam yarım kase çorba salata ve kadayıf tatlısı yedim ama midem bulandı akşam iptal oldu 🙄 🫣 🤮
Su 1 lt civarı
Adım 6bin
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Diyetisyene ara vermeyi düşünerek gittim sorunları anlattım olsun yarın yeni bir gün dedi 😍
Gelde vazgeç diyetten 😍
Afiyet olsun abla sakın bırakma sonuçta insanız iniş çıkışlar mutlaka olacak önemli olan pes etmemek 🥰 yeni gün yeni umut 😘

Canım 76 çıktım ama bugün mens günümmüş
Gerginligim şişliğim ondanmış
700 Gr yağ gitmiş ama ödem durumları
Tatlı istiyorum dedim akşam serbest dedi
Sabah 3 dlm ananas ve 1 bardak kefir
Öğlen 9 badem 2 bardak ananas kabuklu çay
Akşam yarım kase çorba salata ve kadayıf tatlısı yedim ama midem bulandı akşam iptal oldu 🙄 🫣 🤮
Su 1 lt civarı
Adım 6bin
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Diyetisyene ara vermeyi düşünerek gittim sorunları anlattım olsun yarın yeni bir gün dedi 😍
Gelde vazgeç diyetten 😍
Bu kadar yaklaşmışken hedeflerine neden vazgeçiyorsun ayrıca afiyet olsun ödülü yarına bıraksan daha iyi olurdu sanki ♥️😁

Iyi akşamlar kızlar bugün menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal küçücük bir tahin helvası regl im.geliyor çok istedj canım

Ogle
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık etli patlıcan yemeği
Salata

Su 3 lt
Ay bu ne regl mis grup resmen benimle birlikte regl bahane edip herkes bişey yemiş 😂 afiyet olsun bende iki gün önce pasta yedim regl olduğum icin

Hindistan cevizi kurusu güzel mi? Hani şu küçük yaprakçık şeklinde olanlardan di mi

Bir de afiyet olsun canım 🙏🥰
Canım çok güzel, Türkiye'de Züberin vardı onu buldukça alıyordum. Burada her markette var. Çok seviyorum ben kalori olarak da çok iyi bence.Hek de doyurucu.
Bir 14 Şubat sabahından günaydın herkese 🤗
Var mı bakalım sevgililer günü kutlayacak olanlar🥰🥰😄
Canımm ❤️ ben kutlamadım ama eşim gelip ufak bir konuşmayla kutladı günümüzü. Sevgililer gününü önceden beri hiç kutlayasim gelmiyor. Bizim iliskimizde özel bir gün değil diyorum zorlama bir gün.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Belmayne
Yaşınız : 40
Boyunuz : 1.60
Kilonuz : 74.6
Mesleğiniz : Akademisyen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Hareketsizlik, yoğun çalışma, dengesiz beslenme
Hedef Kilonuz : 65

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : İyilik, sağlık, güzellik :)
Hoşgeldinn 🤩 kesinlikle doğru yerdesin. Ben de akademisyenim bu arada 😉
Kızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz 😔. P Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Canım çok geçmiş olsun kuzucuga. Rabbim sizin de yardımcınız olsun güç versin inşallah 🤲
Bırakacak kimsen olmayınca insan bunalıyor bir yerde. Yalnız başına markete gitmeyi bile özlüyor :KK45:
Marketi geç rahatça tuvalete gitmeyi bile özlüyordum oğlum küçükken. Sonra her şey yoluna giriyor ama ☺️
Saçlarımı filan mı biraz kessem acaba. Belki faydası olur yarınki tartıya 😂😂
Filizzz alemsin yaa 😂😂 çok mantıklı olması dışında sorun yok 😁
Sagolun kızlar doktor çok büyük salgın var dedi. Bu beta virüsü çocukları çok etkiliyor . Şuan oğlumun sınıfının yarısı hasta. Lütfen boğaz enfeksiyonlarında özellikle tekrar ediyor ise boğazdan beta virüsü testi isteyin. Cok küçük çocukları oyun alanlarına şu süreçte götırmeyin ,hatta misafir kabul etmeyin. Büyüklerde virüs taşıyor ama çocukları etkiliyor. Çok kolay bir test ama çoğu çocuk doktoru yaptırmıyor direkt ilaç veriyor.
Canım biz de kaç haftadır kalabalık ortama girmiyoruz bu yüzden ya. En yakın arkadaşlarımız hasta 1 aya yakındır görüşmüyoruz. Sonra olan cocuklarimiza oluyor çünkü. İnşallah oğlun da en kolay şekilde hızlıca atlatır canım benim ❤️

Canım çok güzel, Türkiye'de Züberin vardı onu buldukça alıyordum. Burada her markette var. Çok seviyorum ben kalori olarak da çok iyi bence.Hek de doyurucu.

Canımm ❤️ ben kutlamadım ama eşim gelip ufak bir konuşmayla kutladı günümüzü. Sevgililer gününü önceden beri hiç kutlayasim gelmiyor. Bizim iliskimizde özel bir gün değil diyorum zorlama bir gün.

Canım çok geçmiş olsun kuzucuga. Rabbim sizin de yardımcınız olsun güç versin inşallah 🤲

Marketi geç rahatça tuvalete gitmeyi bile özlüyordum oğlum küçükken. Sonra her şey yoluna giriyor ama ☺️

Filizzz alemsin yaa 😂😂 çok mantıklı olması dışında sorun yok 😁

Canım biz de kaç haftadır kalabalık ortama girmiyoruz bu yüzden ya. En yakın arkadaşlarımız hasta 1 aya yakındır görüşmüyoruz. Sonra olan cocuklarimiza oluyor çünkü. İnşallah oğlun da en kolay şekilde hızlıca atlatır canım benim ❤️
Oğlumla bakışarak yapıyoruz her şeyi maalesef :KK48:

Yarın tartı günümüz aslında yarın tekrar atar mısın yoksa bu tartıyı mı baz alayım :KK19:
Bunu alabilirsiniz. Önümüzdeki haftadan itibaren de cumartesileri tartılırım. 🌸
hoşgeldin canım. nasılsın?
Hoş buldum 🌸 Teşekkür ederim iyiyim. Burada daha da iyi olacağım 😊 Sen nasılsın
Hoşgeldin kısaca Belma diyebilir miyim 😊 Almanca hocamın ismiydi, çok severdim onu.
Umarım kolayca inersin hedeflediğin kiloya. Daha önce hiç cuma yarışmalarına katılmış mıydın? İnsan alışınca arıyor kilo verme sürecinde böyle bir destek. O yüzden doğru yerdesin bence.
Ben de filiz. Çok olmadı gruba katılalı. İng. öğretmeniyim. 2 kızım var. Yaşım 43 ve ben de uğraşıyorum ideal kiloya inmeye
Aslında yıllar önce Simbelmayne şeklinde Nick almaya çalışıp alamayınca Belmayne diye almıştım 😂 ama tabiiki diyebilirsin. Evet canım Cuma yarışmalarında çok güzel kilo vermiştim. Gerçekten burada olmak acayip motive ediyor. Benim de 1 oğlum var. Alanım Türk edebiyatı. İnşallah birlikte fit günlere diyelim o zaman :)
Hoş buldum. 🥰

Bu kadar yaklaşmışken hedeflerine neden vazgeçiyorsun ayrıca afiyet olsun ödülü yarına bıraksan daha iyi olurdu sanki ♥️😁
Yarınlar bitmiyor diye devam edebilirdi canım
İ yüzden sanki devlet izni çıkmış gibi rahattım 🫣😅
Dün sevgililer günüydu diye hediye ediyorum kendime 😍

Günaydın kızlar..
Bol eksili bir tartı günü olsun hepimiz için..
Yoğunluktan uğrayamadım, gece menümü yazmaya geldim ama siteye giremedim bir türlü, sorun vardı sanırım..

Dünkü menüm
Sabah
Omlet

Ara 1 hurma
Çay

Akşam
Şehriyeli pilav
5-6 y.k arap tava
Domates, salatalık

Ara
1 muz
Yarım portakal

Su 1 litre anca içmişimdir

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Gittim verdiler bişeyler ama işte ağrısı her daim orda

Uykusuz kaldım evet. Kilomu etkileyebilir doğru diyorsun

Kas ağrısı evet. Ara ara çıkıyor sonra birden geçiyor. Ne tetikliyor bilmiyorum

Var belimde korse şu an o da darlıyor beni. Geçecek bu da geçecek :cry:

Kas ağrısı canım. Çok canımı yakıyor. Her hareketimde ben burdayım diyor
Gunaydin. Kas agrisi icin magnezyum ve d3k2 vitamini kullanmani siddetle tavsiye ederim. Ben gebelikte vitamin eksikligim yok diye vitamin destegi kullanmadim ve doguma 3 gun kala bacagim kırıldı herhalde diye ortopediye gittim.oyle kötu bir agri yani. Gece yarisi baslayan agri yiyip icince de ögleye gecti 😅 magnimore plus 70 kilo icin gunde 2 tane ic ohh miss pambık gibi ol

Eklentiler

• 1000100726.webp
    1000100726.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 5
Bir haftadır aynı şeyi yaşıyoruz canım. Size de geçmiş olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-15-09-30-46-196_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    Screenshot_2025-02-15-09-30-46-196_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2025-02-15-09-30-40-002_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    Screenshot_2025-02-15-09-30-40-002_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 7
Bugün ku menüm sabah
İki yumurta iki dilim TB ekmeği peynir
Öğlen yarım kase yoğurt çorbası
Akşam
Bir kade yoğurt çorbası tavuk sote bir dilim ekmek domates salatalık yarım bardak gazoz
Şu 3 .5 lt
Spor Leslie 2 mil
Ellssa Ellssa P Purple58
Afiyet olsun canım
Geçen hafta 74.9
Bugün 74.5
Fark 0.4
Kârdan zarardayim 🙄
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
Vaaay o kadar kaçamak yaptın bide eksi harikasın maşallah ama gerçi diğer günler yemedin bise
Kilon bildirimi
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.45
Fark -1. 05
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58
Kızlar misafirim var akşam uğrarım perşembe cuma menü lerini de akşam yazacam not aldım ama buraya yazamamıştım öpüldünüz 😘😘😘
Herkese bol eksiler 🥰🥰🥰Eki Görüntüle 3544833
Yaaa harikasın kaptanım maşallah sana 🧿
Bir haftadır aynı şeyi yaşıyoruz canım. Size de geçmiş olsun.
Cok geçmiş olsun canimm

Back
X